Alle positieve manieren waarop Kourtney Kardashian en Travis Barker elkaar hebben beïnvloed

Inhoudsopgave:

Alle positieve manieren waarop Kourtney Kardashian en Travis Barker elkaar hebben beïnvloed
Alle positieve manieren waarop Kourtney Kardashian en Travis Barker elkaar hebben beïnvloed
Anonim

Vanaf het moment dat Travis Barker en Kourtney Kardashian bevestigden dat ze inderdaad "een ding" waren, hebben we deze twee van op dit moment slechts een koppel zijn tot een van Hollywood's populairste koppels. En hoewel we genoten hebben van het vooraanzicht van deze romance, lijkt er iets nog spectaculairder te gebeuren tussen deze twee. Ze veranderen elkaars leven - letterlijk.

Hoewel sommige van deze veranderingen zichtbaar zijn voor fans, heeft het paar persoonlijk bevestigd aan anderen. Van het overwinnen van vliegangst tot elkaar helpen betere ouders te worden tot het beïnvloeden van elkaars stijl, hier zijn enkele manieren waarop Kourtney en Travis samen beter zijn geworden.

8 Ze begrijpen elkaars ouderlijke rollen

Travis heeft in het verleden uitgelegd dat het soms moeilijk kan zijn om met een vrouw zonder kinderen te daten, omdat ze zijn rol als ouder misschien niet volledig kan begrijpen. Voor de rockster stelt het zijn met een vrouw met kinderen hem in staat zijn vaderlijke plichten te vervullen zonder zich schuldig te voelen over het te laat komen op een date. Met drie eigen kinderen weet Kourtney absoluut hoe uitdagend ouderschap kan zijn en ondersteunt ze haar op alle mogelijke manieren. En voor Travis is het kijken naar zijn verloofde die dol is op haar kinderen de ultieme opwinding.

7 Ze beïnvloeden elkaar om betere ouders te worden

Als je ziet hoe goed ze elkaars ouderlijke rollen begrijpen, is het geen verrassing dat Travis en Kourtney elkaar ook beïnvloeden om betere ouders voor hun kinderen te zijn. Het paar moedigt elkaar aan om er altijd voor hun kinderen te zijn en alleen te doen wat het beste voor hen is.

6 Kourtney zal schijnbaar de nettowaarde van Travis vergroten

Keeping Up With The Kardashians is misschien voorbij, maar de Kardashian-Jenner-clan is nog niet helemaal klaar om de reality-tv-scene te verlaten. De beroemde familie zal in een nieuwe realityshow op Hulu verschijnen en net als KUWTK zullen ook vrienden en andere uitgebreide leden van de familie te zien zijn. Als zodanig verwachten we Travis en zijn kinderen in de show te zien. Dit zal ongetwijfeld de Barkers verder in de schijnwerpers zetten en voor zover we weten, is dit misschien maar het begin van een langlopende Barker en Kardashian-show.

5 Kourtney hielp Travis zijn vliegangst te overwinnen

In 2008 crashte een South Carolina Learjet 60 met defecte banden tijdens het opstijgen op weg naar Los Angeles. Aan boord waren zes passagiers, van wie er vier werden gedood. Travis overleefde echter samen met zijn vriend Adam "DJ AM" Goldstein met ernstige brandwonden en verwondingen waardoor ze maanden in ziekenhuizen moesten blijven. Maar hoewel Travis al lang is genezen van zijn verwondingen, is het trauma van de crash hem bijgebleven, waardoor hij 13 jaar lang niet kon vliegen, totdat Kourtney in beeld kwam.

In een interview met Men's He alth eerder dit jaar beweerde Travis dat hij ondanks zijn zeer rationele angst weer zou vliegen. En vliegen, dat deed hij. In augustus 2021 vergezelde Travis Kourtney, evenals haar moeder Kris Jenner en Kris's vriend Corey Gamble op Kylie Jenner's privéjet om naar Cabo, Mexico te vliegen. Daarmee overwon Travis een lange angst, omringd door niets dan liefde.

4 Ze hielpen elkaar over hun pijn uit het verleden heen

Omdat beiden in het verleden nogal tumultueuze en rotsachtige relaties hadden, droegen Kourtney en Travis een onmetelijke hoeveelheid pijn en pijn met zich mee. Na haar scheiding van Scott Disick zei de KUWTK-ster herhaaldelijk in interviews dat ze geen vriendje of man in haar leven nodig had. Maar Travis is niet alleen gekomen om dit verhaal te veranderen, deze twee zijn elkaar blijven helpen om pijn uit het verleden te overwinnen, terwijl ze ook een constante bron van kracht voor elkaar zijn.

3 Ze helpen elkaar goed om te gaan met de druk van roem

Met hun beroemdheidsstatus krijgen Travis en Kourtney ongetwijfeld veel aandacht, maar hoewel dit soms overweldigend kan zijn, zijn ze geen onbekende in de druk en eisen om in de schijnwerpers te staan. Moreso, het paar kan altijd op elkaar vertrouwen om een deel van de negatieve aandacht te krijgen die ook met roem gepaard gaat.

2 Travis heeft Kourtney geholpen het ware geluk te vinden

Kourtney's bijna 10-jarige relatie met Scott Disick speelde zich af op Keeping Up With The Kardashians en voor zover we weten, was het allesbehalve rooskleurig. Van Scott die vals speelde, tot hem die vocht tegen een drankprobleem en zich herhaaldelijk grillig gedroeg, kijkers zagen Kourtney jarenlang in een emotionele achtbaan gaan terwijl hij ook probeerde beschikbaar te zijn voor de drie kinderen van het paar. Het is daarom veilig om te zeggen dat Kourtney voor de meeste van haar romance met Scott niet gelukkig was. Maar met Barker kwam het ware geluk dat vaak uitstra alt via de eindeloze pda van het paar op sociale media.

1 Travis heeft de stijl van Kourtney beïnvloed - For The Better

We hebben alle vormen van veranderingen gezien sinds Kourtney met Travis begon te daten, maar misschien wel het meest onmiskenbare is de stijlevolutie van de realityster. Hoewel ze ongetwijfeld altijd een stijlicoon is geweest, is Kourtney overgegaan van een glamoureuze meisjesachtige stijl naar een chique rockstar-geïnspireerde mode en in echte Kourtney-stijl nagelt ze het elke keer weer.

Aanbevolen: