Jamie Lynn Spears slaat terug terwijl fans volhouden dat ze Britney's ondergang heeft geholpen

Jamie Lynn Spears slaat terug terwijl fans volhouden dat ze Britney's ondergang heeft geholpen
Jamie Lynn Spears slaat terug terwijl fans volhouden dat ze Britney's ondergang heeft geholpen
Anonim

Jamie Lynn Spears heeft zichzelf fel verdedigd nadat ze ervan werd beschuldigd te profiteren van de Britney Spears voogdij van haar zus.

Op haar Instagram Stories bevestigde de 30-jarige actrice dat ze niet op de loonlijst van Britney stond door een kop op DailyMail.com te delen.

"Feiten…." schreef ze en bevestigde het nieuws. "Laat mijn blut-a nu met rust."

Jamie Lynn is eerder open geweest over de doodsbedreigingen die ze heeft ontvangen te midden van berichten over de pogingen van haar zus om haar langdurige conservatorium te beëindigen.

Jamie Lynn Spears Instagram Britney Spears
Jamie Lynn Spears Instagram Britney Spears

Eerder deze maand schreef ze op Instagram over de bedreigingen die gebruikers van sociale media tegen haar familie hadden geuit.

'"Hallo, ik respecteer dat iedereen het recht heeft om zich te uiten, maar kunnen we alsjeblieft stoppen met de doodsbedreigingen, vooral de doodsbedreigingen aan kinderen. - JLS," zei ze in een tekstbericht op haar Insta Verhalen.

Maar Britney-fans waren er niet zo van overtuigd dat de voormalige Zoey 101-ster volledig onschuldig was.

Jamie Lynn Spears Britney Spears
Jamie Lynn Spears Britney Spears

Ik denk niet dat ze doodsbedreigingen zou moeten krijgen, maar ze zou zich absoluut moeten schamen omdat ze achterover leunde en haar arme zus liet behandelen zoals ze was/is. Britney zei het in haar getuigenis dat haar familie wist alles wat er gaande was en ze leunden achterover en deden niets en leven allemaal van haar, het geld was veel belangrijker voor hen”, schreef een persoon online.

"Jamie lynn- Ik betaal mijn eigen rekeningen sinds ik 10 was. Ook Jamie Lynn - laat mijn kapotte kont met rust. Wat is het?" een tweede toegevoegd.

"Je zus niet helpen door de jaren heen is meedoen", merkte een derde op.

Maddie Alrdridge, dochter van Jamie-Lynn Spears met Britney Spears
Maddie Alrdridge, dochter van Jamie-Lynn Spears met Britney Spears

In een emotionele video die vorige maand op haar Instagram-verhalen werd gedeeld, beweerde de Nickelodeon-actrice dat ze niets anders dan "geluk" voor haar zus wilde en dat ze haar altijd heeft en " altijd zal" steunen.

De moeder van twee verklaarde in haar video dat ze een "zeer bewuste keuze" heeft gemaakt om "alleen deel te nemen" aan het leven van de zangeres als haar zus - en hard heeft gewerkt in haar eigen carrière.

"Ik heb mijn verdomde rekeningen betaald sinds ik 10 jaar oud was. Niet dat ik het publiek iets verschuldigd ben, want mijn zus weet dat ik van haar hou en haar steun… Ik ben niet mijn familie. Ik ben mijn eigen persoon En ik spreek voor mezelf, "legde ze uit.

Jamie Lynn's opmerkingen komen na de bomverklaring van de popsterzangeres waarin ze haar familie bekritiseerde omdat ze zweeg over haar 'beledigende conservatorschap'.

Maar een Britney-fanaccount genaamd @BritneyEscape heeft gerechtelijke documenten gepost waaruit blijkt dat Britney talloze vluchten heeft gefinancierd die Jamie Lynn naar Hollywood heeft genomen.

Het fanaccount twitterde: "Het is 13 jaar geleden, Jamie Lynn. Kom op. Je had genoeg tijd om iets te zeggen. Er is al twee jaar een beweging naar FreeBritney. Je deed niets. Nu Britney heeft je BLOOTGESTELD en je probeert je gezicht te redden. Jij bent hier gedeeltelijk verantwoordelijk voor. Britney nam geen blad voor de mond."

Aanbevolen: