Fans wisten niet dat Johnny Depp een broer heeft die niet op hem lijkt

Inhoudsopgave:

Fans wisten niet dat Johnny Depp een broer heeft die niet op hem lijkt
Fans wisten niet dat Johnny Depp een broer heeft die niet op hem lijkt
Anonim

"Ik weet niet zeker of het leven iets zou moeten betekenen of iets zou moeten zijn. Maar zolang je de kans hebt om te ademen, adem te halen. Zolang je de kans hebt om je kind te laten glimlachen en lach, en ga verder."

Een paar geweldige woorden van Johnny Depp, die zijn rol als ouder zeer serieus neemt. In werkelijkheid was zijn jeugd moeilijk, hij bewoog voortdurend en zijn relatie met zijn ouders was een moeilijke.

Depp onderhield echter een hechte relatie met zijn broer Daniel Depp, die ook achter de schermen in het vak zit.

In het hele artikel zullen we hun relatie documenteren, terwijl we ook kijken naar hoe verschillend de broers zijn, vooral wat betreft hun uiterlijk.

Ze hebben dezelfde moeder maar verschillende vaders

De twee worden beschouwd als halfbroers, afkomstig van dezelfde moeder maar verschillende vaders. Daniel Depp is niet geïnteresseerd in de term 'halfbroer', gezien hoe dicht hij bij Johnny was toen hij opgroeide.

Wat betreft hun jeugd, het was een beetje chaotisch, vooral gezien het feit dat ze vrij vaak verhuisden. Bovendien zette Johnny vraagtekens bij de methode van opgroeien van zijn ouders, die vaak verband hield met geweld.

"Ik zou niet zeggen dat mijn jeugd het perfecte model was voor het opvoeden van een kind. Het was een relatief gewelddadige opvoeding. Als je iets verkeerd deed, werd je geslagen. Als je niets verkeerd deed, je werd geraakt. Maar mijn ouders deden hun best met wat ze wisten, en dus dacht ik dat ik het beste zou doen met wat ik wist, wat ongeveer het tegenovergestelde was van wat jullie deden - en ik denk Het komt wel goed met me."

"Om niet te zeggen dat ze slechte ouders waren, want dat waren ze niet. Ze wisten gewoon niet anders, en het was een heel andere tijd. Mijn moeder groeide op in een hut, in de wildernis van Appalachia, waar het toilet een bijgebouw was. Ze zei altijd dat ze dezelfde dingen deed als haar moeder - en haar moeder wist zeker niet beter. Met mijn kinderen krijgen ze 75 keer per dag te horen dat ze geliefd zijn. Een ding dat ik weet, is dat ze zich geliefd en veilig en gelukkig en nodig en nodig voelen en ergens bij horen."

Ondanks het harde huishouden slaagden Johnny en Daniel erin een hechte band te creëren en volgens de oudere broer had Johnny een enorme invloed op zijn carrière.

Johnny hielp Daniel met zijn carrière

Volgens zijn interview met The Scotsman leidde Daniel een normaal leven voordat Johnny hem beïnvloedde om van pad te veranderen.

"Ik realiseerde me dat ik nooit professor zou worden en ging weg. Op dat moment zou mijn vrouw een baby krijgen (hij trouwde op 25-jarige leeftijd en zijn zoon is nu 19). Ze kreeg een mooie baan in Maine, dus ik zei er verdorie mee en we gingen daarheen."

Hij zou een leraar Engels worden op de middelbare school, wat wel zou helpen bij het schrijven van zijn carrière. Toen in 1994, met de opkomst van de roem van zijn broer, werd hij aangemoedigd om te keren en van pad te veranderen.

"Ik wilde niet gaan. Ik wist wat er ging gebeuren. Ik hield van het idee om een film te maken, maar ik wist dat het een hoofdpijn zou zijn - het zou een zaak zijn om de broer van de ster te zijn, en ik wist dat ik in een verhitte politieke situatie belandde, met veel mensen die me sowieso als een hooizaadje zouden beschouwen."

De angst sloeg al snel om in positiviteit, toen Daniel begon te doen waar hij het meest van hield, schrijven. 'Loser's Town' was zijn eerste grote project en hij zou later aan een paar andere werken. Daniel erkende dat zijn carrière heel anders zou zijn verlopen zonder de steun van Johnny.

"Ik wou dat ik kon zeggen dat het pure genialiteit is, maar dat is het niet. Ik ben ongelooflijk gezegend. Ik denk niet dat het boek tot stand zou zijn gekomen zonder dat hij had gezegd: je moet eindelijk iets publiceren; je vermoordt me!"

Ondanks alle nabijheid, realiseren fans zich hoe verschillend ze werkelijk zijn.

Ze zijn compleet anders

Een groot deel van de verschillen heeft zeker met leeftijd te maken. Daniel was de oudste van de vier, hij is momenteel 67, terwijl Johnny bijna een decennium jonger is met 58. Visueel kunnen we in werkelijkheid enkele opvallende verschillen zien.

johnny en daniel depp
johnny en daniel depp

Ondanks de vergelijkingen gaf Daniel toe dat ze elkaar nooit vergelijken, gezien de verschillen in hun taken.

"Ik zou graag mijn werk bijna net zo goed kunnen doen als hij het zijne. Het feit dat wat we doen zo verschillend is, betekent dat we ervan kunnen genieten, want er is geen afgunst. We waarderen allebei wat de ander doet. doet."

Heel verfrissende vooruitzichten, geen wonder dat ze erin slaagden zo dichtbij te blijven.

Aanbevolen: