Queen's Brian May smeekt fans om zich te laten vaccineren na "vreselijke" strijd met COVID-19

Inhoudsopgave:

Queen's Brian May smeekt fans om zich te laten vaccineren na "vreselijke" strijd met COVID-19
Queen's Brian May smeekt fans om zich te laten vaccineren na "vreselijke" strijd met COVID-19
Anonim

‘Queen’-gitarist Brian May heeft fans gesmeekt om zich te laten vaccineren tegen COVID-19 nadat ze positief waren getest op het dodelijke virus. De rockster denkt dat hij onlangs op een verjaardagsfeestje is besmet en geeft fans regelmatig updates over zijn toestand via sociale media.

Naast het promoten van het vaccin, heeft May mensen gevraagd om COVID-19-veiligheidsmaatregelen te nemen "In het licht van dergelijke alomtegenwoordige pathogenen".

Brian houdt zijn fans regelmatig op de hoogte van zijn COVID-19-symptomen

De muzikant heeft het behoorlijk naar zijn zin gehad terwijl hij vecht tegen de ziekte, en ondertiteld een foto van een positief testresultaat met Het is een herinnering dat het Beest nog steeds in mijn lichaam zit. Ik voel het ook nog. Opstopping, gesnuif, licht duizelig hoofd.”

“En het is nog niet te laat voor het ding om tegen me te schoppen. Maar verder OK vandaag. Ik vraag me af hoe lang het duurt voordat ik een negatief resultaat krijg.”

Nader uitwerkend, gaf May toe: Niemand heeft me tot nu toe kunnen vertellen welke variant we allemaal 10 dagen geleden hebben gevangen tijdens die verjaardagslunch. Dat heeft me erg wantrouwend gemaakt over de nauwkeurigheid van de dagelijkse statistieken over infecties. Maar het is een redelijke veronderstelling dat het de Omicron-knaap was.'

May suggereert dat de Omicron-variant 'ons leven niet bedreigt'

Het is duidelijk op dreef, Brian schreef toen: Het lijkt erop (en dit is niet mijn idee) dat Omicron erg goed is in het snel voortplanten in onze keel en sinussen - maar om een onbekende reden is het niet zo succesvol in het binnendringen van onze longen. Het verspreidt zich dus snel van persoon tot persoon door hoesten en sputteren – maar bedreigt ons leven niet door ons te stoppen met ademen.”

“Als dit waar is, is dit een ECHTE reden voor optimisme op de lange termijn. We kijken naar een organisme dat goed op weg is om gewoon weer een verkoudheids- of griepkiem te worden die moet worden aangepakt, zoals we altijd hebben gedaan."

Hij sloot zijn essay af met: Het moet gezegd worden dat deze hele pandemie ons het een en ander heeft geleerd wat betreft verstandig gedrag tegenover dergelijke alomtegenwoordige ziekteverwekkers. Rechts? Blijf thuis!”

Brian had zich de dag ervoor echter niet zo vrolijk gevoeld, toen hij onthulde dat hij last had van een droge piepende hoest en dat er een soort fontein van irritatie is aan één kant van mijn sinussen.”

Ik val ook steeds in slaap - niet op een vredige manier, maar op een manier van 'ik kan mijn ogen niet nog een seconde openhouden'. Dus het is verdomd goed gedaan dat dit gebeurde in een tijd dat ik NIET zoals gewoonlijk gek druk bezig ben.”

Aanbevolen: