Haters Troll Cardi B's overmatige portemonnee-collectie

Inhoudsopgave:

Haters Troll Cardi B's overmatige portemonnee-collectie
Haters Troll Cardi B's overmatige portemonnee-collectie
Anonim

Het is geen geheim dat Cardi B ervan houdt zich te verkleden en zichzelf met mooie dingen te versieren, en ze kan het zich zeker veroorloven om zichzelf uit te geven, maar misschien heeft ze haar portemonnee-collectie gewoon meegenomen een beetje te ver.

Haar collectie handtassen is ongetwijfeld indrukwekkend, en veel fans keken naar de ongelooflijke Birkin-tassen die het grootste deel van de telling uitmaken, maar anderen wezen er snel op dat dit een zeer buitensporige hoeveelheid geld is die zou kunnen worden veel beter besteed, en ze trollen Cardi B over haar schijnbare hebzucht.

Cardi B's Wild Purse-collectie

Cardi B heeft de afgelopen maanden veel foto's gedeeld van haar indrukwekkende portemonnee-collectie. Ze staat erom bekend dat ze trots een prachtige tas over haar schouders laat zien wanneer ze naar buiten stapt en wordt altijd gecrediteerd voor haar uitzonderlijke stijl als het gaat om het accessoriseren van haar outfits met de beste tassen die er te koop zijn.

Een recente fotodump op Instagram toont echter een verscheidenheid aan van deze tassen die te zien zijn in het huis van Cardi B, en het zien van ze in zo'n overvloed heeft sommige fans de verkeerde kant op gewreven.

De kosten van slechts één Birkin-tas kunnen oplopen tot $ 2 miljoen. Natuurlijk zijn er de meest kosteneffectieve Birkins die lager geprijsd zijn, en in de tien- of honderdduizenden dollars, maar Cardi B kennende zou ze geen genoegen nemen met de goedkopere variant.

De afbeeldingen die ze plaatste, tonen portemonnees in alle verschillende stijlen en kleuren, en het enorme volume ervan maakt sommige van haar fans van streek.

Niet al haar fans zijn onder de indruk

Natuurlijk zijn de portemonnees prachtig, en Cardi B heeft het volste recht om er zoveel te kopen als ze wil, maar het is vermeldenswaard dat niet al haar fans onder de indruk zijn. Velen van hen gaven commentaar op hoe ongelooflijk de collectie was, maar anderen waren er snel bij om de wiskunde uit te voeren en Cardi B te slepen voor haar hebzucht en buitensporige uitgaven.

Sommige fans schreven; "Zweer dat Just Ya Bags iemands inkomen waard is? Maar je hebt het vermoord", en "Een paar huizen in Birkins!!" evenals "Hoeveel tassen heb je nodig?" en "Dat is meer dan 2 miljoen aan portemonnees, laat dat bezinken."

Anderen schreven; "Ik kan het me niet veroorloven om naar deze foto te kijken," "Ik zou graag een tas verkopen om mijn opleiding te betalen," en een andere fan zei; "Sommige mensen hebben honger, Cardi B kiest tassen. hebzucht"

Aanbevolen: