Hoe Moulin Rouge Nicole Kidman een hit heeft gekost die bijna $ 200 miljoen opleverde

Inhoudsopgave:

Hoe Moulin Rouge Nicole Kidman een hit heeft gekost die bijna $ 200 miljoen opleverde
Hoe Moulin Rouge Nicole Kidman een hit heeft gekost die bijna $ 200 miljoen opleverde
Anonim

Nicole Kidman is al tientallen jaren een filmster en is iemand die miljoenen mensen met plezier op het scherm hebben bekeken. Kidman is een dynamische artiest en dankzij haar bekendheid krijgt ze aandacht voor alle aspecten van haar leven.

Of het nu gaat om haar nominaties voor awards, haar vermogen om miljoenen te verdienen aan de kassa, of dingen die op de set zijn gebeurd, Kidmans naam blijft rouleren.

Jaren geleden speelde de actrice in Moulin Rouge, wat een succes was. Het werken aan die film kostte haar echter een hoofdrol in een film die bijna $ 200 miljoen verdiende aan de kassa. We hebben alle details hieronder!

Nicole Kidman is een legende

Tijdens de jaren 80 ging Nicole Kidman Hollywood binnen om naam te maken. Ze was in staat om in de jaren 80 behoorlijke rollen uit te lenen, maar de dingen veranderden op een belangrijke manier in 1990 toen ze tegenover Tom Cruise speelde in de hoofdfilm Days of Thunder. Vanaf dat moment was de actrice van de baan.

Een andere vroege hit voor Kidman kwam in de film Far and Away, waardoor ze opnieuw naast Tom Cruise kwam te staan. De actrice zou films toevoegen als Batman Forever, Practical Magic en Eyes Wide Shut, vóór de millenniumwisseling.

Naarmate de jaren vorderden, bracht Kidman talloze hitfilms uit en kreeg ze lovende kritieken voor haar acteerwerk.

Tot op heden is Nicole Kidman genomineerd voor vijf Academy Awards en won ze de prijs voor Beste Actrice voor haar optreden in The Hours in 2002. Ze heeft ook zes Golden Globe Awards, twee Primetime Emmy Awards en zelfs drie Critic's Choice Awards mee naar huis genomen. Ze heeft het allemaal gedaan, en ze is nog steeds niet klaar.

Hoewel ze niets meer te bereiken heeft, blijft de actrice iets toevoegen aan haar nalatenschap. Recente uitstapjes in Aquaman zijn het bewijs dat ze nog steeds weet hoe ze een winnaar van de kassa moet kiezen.

In de jaren 2000 speelde de actrice in een musical waar mensen nog steeds enthousiast over zijn.

Ze speelde in 'Moulin Rouge'

In 2001 ontketende Baz Luhrmann de Moulin Rouge aan de wereld. De filmmaker haalde het beste uit de film, inclusief een uitstekende cast en een fantastische soundtrack.

De film speelde namen als Nicole Kidman, Ewan McGregor en John Leguizamo, en het blijft een geliefde film voor veel muziekfans. Natuurlijk, het is niet perfect, maar het is een enorm vermakelijke film met veel gedenkwaardige scènes.

Kritiek is dat de film een solide algemene respons heeft gekregen. Op Rotten Tomatoes heeft het een 76% met critici en een 89% met publiek. Mensen genoten grotendeels van de film en de positieve mond-tot-mondreclame hielp het nieuws te verspreiden.

Aan de kassa kon de film bijna $ 180 miljoen opbrengen. Dit betekent dat het een behoorlijk solide hit was voor een musical die in 2001 werd uitgebracht, en fans in staat stelden een geheel nieuwe kant van Nicole Kidman te zien.

Moulin Rouge was ongetwijfeld een hit voor alle betrokkenen, en tot op heden is het nog steeds een van de meest populaire musicals van de jaren 2000. Ondanks het succes had de film uiteindelijk een negatief effect op Nicole Kidman, die een andere film verloor door gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens het filmen van Moulin Rouge.

Die film kostte haar een plekje in 'Panic Room'

Dus, hoe is Nicole Kidman de felbegeerde hoofdrol in Panic Room kwijtgeraakt? Helaas liep de actrice een blessure op tijdens het werken aan Moulin Rouge, waardoor de deur werd geopend voor een andere actrice om haar plek in te nemen.

Volgens ScreenRant moest Kidman "de rol opgeven vanwege een aanhoudende knieblessure die te pijnlijk was voor zo'n fysiek veeleisende rol. Volgens Kidman liep ze de blessure op tijdens het filmen van Moulin Rouge! De actrice zei: "Het was, zoals, 3 uur 's nachts, en ik dacht: 'Ik ben zo moe en ik zou waarschijnlijk niet nog een (scène) op deze hakken moeten doen, maar ja, oké, nog een take, dit zal zijn het.'"In de daaropvolgende opname viel Kidman en bezeerde haar knie."

Dit moest een grote klap zijn voor de ster, die niet alleen te maken had met een vervelende blessure, maar die ook moest toekijken hoe Jodie Foster haar plaats innam in Panic Room.

Aan de kassa had Panic Room een brutowinst van bijna $ 200 miljoen, waardoor het een grote hit werd voor Jodie Foster en een toen nog onbekende Kristen Stewart.

Nicole Kidman heeft een geweldige carrière gehad en ze had succes met de jaren, maar Panic Room was een gemiste kans voor de ster. En dan te bedenken dat het allemaal komt door haar tijd in Moulin Rouge.

Aanbevolen: