Taylor Swift-fans reageren op het feit dat ze 'Fearless'-album uit de Grammy's ha alt

Inhoudsopgave:

Taylor Swift-fans reageren op het feit dat ze 'Fearless'-album uit de Grammy's ha alt
Taylor Swift-fans reageren op het feit dat ze 'Fearless'-album uit de Grammy's ha alt
Anonim

Taylor Swift heeft Fearless Taylor's Version, haar in 2021 opnieuw opgenomen album uit 2008, verwijderd van de Grammy's en de CMA Awards. Deze beslissing lijkt het beste te zijn voor de toekomstige popster.

"Na zorgvuldige overweging zal Taylor Swift dit jaar Fearless (Taylor's Version) in geen enkele categorie inzenden tijdens de komende Grammy en CMA Awards", aldus een vertegenwoordiger van Republic Records. “Fearless heeft al vier Grammy's gewonnen, waaronder album van het jaar, evenals de CMA Award voor album van het jaar in 2009/2010 en blijft het meest bekroonde countryalbum aller tijden.”

Nadat Scooter Braun in 2019 haar voormalige label Big Machine Label Group had gekocht, verloor Swift de rechten op haar eerste zes albums. Dit begon een voortdurende vete tussen haar en haar voormalige manager, Braun.

Swift heeft haar album Fearless opnieuw gemaakt en zal doorgaan met het opnieuw opnemen van al haar nummers totdat ze de volledige rechten op al haar creaties bezit.

Billboard kondigt 'Fearless' News aan

Andere getalenteerde artiesten verdienen de kans om een prijs te winnen terwijl Swift de prijs voor de tweede keer wint voor hetzelfde project. Stoppen met hardlopen was een zeer volwassen en onbaatzuchtig idee van haar kant.

Deze stap stelt kiezers ook in staat zich meer te concentreren op haar album Evermore uit 2020 en afleiding door haar oudere liedjes te vermijden. Het lijkt erop dat Swift haar eigen concurrent is …

Taylor Swift was niet bang om te buigen voor het feit dat Fearless al het meest bekroonde countryalbum in de geschiedenis is. Daarom hoeft het album niet in strijd te zijn.

Fans reageren op het bericht van Swift

@taydaloo antwoordde: "eens te meer bewijzend dat het hele punt van deze heropnames was om haar muziek te bezitten. het was nooit een strategische tactiek om meer geld te verdienen/meer prijzen te winnen & ik maak grappen over iedereen die een uitsplitsing toen bekend werd dat de albums in aanmerking kwamen “I WAnT my fAvS to do this too.”

@RajabAlmukarrom schreef: "Ik ben trots op haar beslissing hier. Het opnieuw opgenomen album ging niet over het prijswinnende materiaal, het ging erom dat ze eigenaar was van haar kunsten. Bovendien probeert ze niet hebzuchtig te zijn, ze wist dat steeds meer genoeg is voor de awardshows, laten we gewoon kansen maken voor nieuwe artiesten om te schitteren."

Laten we eens kijken of Swift's album Evermore in zijn eentje deze awardshows in 2021 kan overnemen.

Aanbevolen: