Joe Rogan heeft een nieuwe vijand in deze A-lijst komiek

Inhoudsopgave:

Joe Rogan heeft een nieuwe vijand in deze A-lijst komiek
Joe Rogan heeft een nieuwe vijand in deze A-lijst komiek
Anonim

In de afgelopen jaren is Joe Rogan een van de meest spraakmakende mensen op internet geworden. Uiterst succesvol en uitgesproken, heeft Rogan een toegewijde schare fans samengesteld van miljoenen mensen die elke keer dat hij een nieuwe aflevering van zijn podcast uitbrengt, aan zijn lippen hangen.

Hoewel heel veel mensen denken dat Joe Rogan een meesterpodcaster is, is die mening verre van universeel. In plaats daarvan zijn er veel podcast-luisteraars die Rogan's populaire en succesvolle show niet leuk vinden. Naast alle gewone mensen die graag over hun problemen met Joe Rogan praten, hebben sommige sterren ook foto's gemaakt bij de gastheer. Op het moment van schrijven maakte bijvoorbeeld een extreem populaire komiek en podcaster onlangs duidelijk dat ze grote problemen hebben met Rogan en zijn show.

Boos op Joe

Zodra de meeste beroemdheden op de voorgrond treden, duurt het niet lang voordat mensen op hen beginnen te schieten. Zo is er de afgelopen maanden een flinke terugslag geweest tegen Joe Rogan op Twitter. Naast alle Twitter-gebruikers die een groot probleem hebben met Rogan, is er een lange lijst van andere beroemdheden die geen blad voor de mond nemen als ze over hem praten.

Van alle beroemdheden die een probleem hebben met Joe Rogan, moet Carlos Mencia de meest opvallende zijn. Zoals de meeste comedyfans waarschijnlijk al weten, heeft Mencia een heel persoonlijke reden om Rogan te haten, aangezien Joe Carlos enkele jaren geleden uitriep voor het stelen van grappen uit andere strips. Het is niet verwonderlijk dat Mencia de beweringen van Rogan tegen hem categorisch heeft ontkend en hij heeft gezegd dat Joe "probeerde (zijn) carrière te ruïneren". Aan de andere kant wenste Rogan in 2020 Mencia het beste. "Ik heb geen haat voor die gast… En ik hoop dat hij het geweldig doet, echt waar."

Naast Carlos Mencia heeft YouTuber Trisha Paytas teruggeklapt naar Joe Rogan. Tijdens een aflevering van The Joe Rogan Experience sprak een gast over het aanmelden voor het OnlyFans-account van Paytas. Nadat hij de YouTuber had opgezocht en een foto van haar had gezien, zei Rogan "ja, dat mag je houden" met betrekking tot het lichaam van Paytas. Paytas is nooit iemand die zwijgt als iets haar van streek maakt. Ze heeft een video op haar YouTube-kanaal uitgebracht waarin ze commentaar gaf op Rogan's lichaamsbeschamende opmerkingen. Bovendien koos Paytas ervoor om Rogan wat kleurrijk advies te geven. "Eet een koolhydraat. Ontspan. Ga vrijen. Die kleine dck-energie, alweer geen schande omdat sommige mensen van kleine dcks houden, past niet."

Andere vetes

Tot nu toe heeft dit artikel slechts een paar voorbeelden aangehaald van beroemdheden die zich tegen Joe Rogan hebben uitgesproken. Verbazingwekkend genoeg is er een hele reeks andere sterren die duidelijk hebben gemaakt dat ze problemen hebben met Rogan. In juli 2020 plaatste de voormalige kindster Alyssa Milano bijvoorbeeld een Twitter-thread waarin ze tekeer ging tegen veel onderwerpen, waaronder het feit dat Rogan meer luisteraars heeft dan zij. Milano heeft duidelijk een groot probleem met Rogan, aangezien ze ervoor koos om zijn podcast ter sprake te brengen terwijl ze tweette over de problemen die ze als de grootste kwalen van het leven zag.

Begin 2020 nam Joe Rogan een schot op medestrijdanalist Stephen A. Smith. Rogan riep zelfs op om Smith te vervangen toen hij opmerkte: "We hebben genoeg mensen die de sport begrijpen". Smith ging natuurlijk niet zo vriendelijk om met Rogans opmerkingen, dus schoot hij terug op Joe op Twitter.

Er zijn ook verschillende beroemdheden die zich hebben uitgesproken tegen de opmerkingen van Joe Rogan over specifieke kwesties. In reactie op de opmerkingen van Joe Rogan over de COVID-19-pandemie, suggereerde prins Harry dat de podcaster "erbuiten moest blijven" voordat hij waarschuwde "met een platform komt verantwoordelijkheid". CNN-presentator Don Lemon ging naar zijn show om commentaar te geven op de kijk van de beroemde podcaster op de zogenaamde Cancel-cultuur. "Niemand houdt Joe Rogan of een andere hetero blanke man tegen om zichzelf te uiten, punt uit." MMA-vechter Fallon Fox en Caitlyn Jenner hebben allebei gereageerd op de uitspraken van Joe Rogan over de transgendergemeenschap. John Oliver was het eens met de veronderstelling dat Rogan "een verdomde idioot" is. Chelsea Peretti riep Rogan uit omdat hij lachte toen Joey Diaz seksistische grappen maakte op zijn podcast. De lijst met haters van Joe Rogan gaat maar door.

Rogan's nieuwste lasteraar

Gedurende de tijd dat comedian Marc Maron in de schijnwerpers stond, heeft hij keer op keer bewezen zeer uitgesproken te zijn over zijn mening. Zo nam Maron in juli 2021 verschillende foto's van Joe Rogan tijdens een optreden in de podcast 2 Bears, 1 Cave van Tom Segura. In het midden van het gesprek prees Maron plotseling Segura omdat hij Joe Rogan niet had gezogen. Jij bent anders. Je bent je eigen man, je bent je eigen leven, je was niet een van de jongens die ruimte verhuurde in Joe's a.”

Nog steeds niet klaar, Marc Maron riep vervolgens Rogan op omdat hij naar Texas was verhuisd voordat hij commentaar gaf op Joe's podcasting-vaardigheden en de deal die hij sloot met Spotify. “Er is net een menselijke duizendpoot in Austin. Het zijn Elon Musk, Joe Rogan en drie middelste acts."Mensen zullen dat zien en zeggen: 'Kijk naar Maron, hij is verbitterd.' Waarom zou ik dat niet zijn?" vroeg hij retorisch en voegde eraan toe: "Honderd miljoen dollar voor het 'ik weet het niet'. Echt waar? … ‘Ik weet het niet, man.’”

Aanbevolen: