Het emotionele steunobject van Demi Lovato krijgt wat liefde op IG

Inhoudsopgave:

Het emotionele steunobject van Demi Lovato krijgt wat liefde op IG
Het emotionele steunobject van Demi Lovato krijgt wat liefde op IG
Anonim

Therapie hond? Veiligheidsdeken? Troostende muziek? Niet voor Demi. Het ex Disney-kind heeft iets veel uniekers waar ze op vertrouwen voor betrouwbare emotionele steun, volgens hun eigen sociale media.

Alleen al in het afgelopen jaar zijn ze hersteld van een bijna-dood-overdosiservaring, komen ze uit de kast als non-binair en hebben ze hard gewerkt om terug te keren naar het podium met een aantal adembenemende live vocale uitvoeringen. Als iemand tegenwoordig een beetje extra steun verdient, is het deze ster.

Gelukkig geeft Demi's aanwezigheid op sociale media fans inzicht in hoe goed ze het volhouden en de creatieve manieren waarop ze tijd doorbrengen. D is druk geweest! Hun socials geven ons ook allemaal een kijkje in Demi's brutale persoonlijkheid, die al dan niet in het spel was toen ze fans dit weekend een kleine rondleiding gaven door een heel speciaal object op IG.

Demi's speciale fles

Hier is de herbruikbare waterfles Demi Lovato met het onderschrift "nieuwe waterfles voor emotionele steun", zoals gescreend op verschillende IG-verhalen die er volledig aan zijn gewijd:

dee
dee

Het is eigenlijk een kleine rondleiding door iets dat Demi voor het eerst dicht bij en dierbaar is voor zichzelf, ten behoeve van fans die misschien geïnteresseerd zijn in wat voor soort niknaks de zanger in hun offstage leven omringen.

De waterfles is bedekt met ondersteunende afbeeldingen en berichten die de ster in feite een goede, gelukkige sfeer geven - wat het hele punt is van een zogenaamd 'emotioneel ondersteuningsobject', 'comfortobject' of 'overgangsobject'.' Volgens psychologische bronnensites zoals MentalHelp.net is een comfortobject alles wat een persoon herhaaldelijk gebruikt om de symptomen van mentale of emotionele stress te verlichten. Denk aan de deken die Linus draagt in 'Charlie Brown'.' Aw.

Het heeft een thema

dm
dm

Demi's emotionele steunobject gaf fans zeker een vrij duidelijke boodschap over wat hen gelukkig en kalm maakt. De ster zelf is open geweest over hun 'nuchtere' levensstijl in Californië en legde uit hoe high worden van bepaalde kruidenremedies (je kent ze wel).

Demi's fles heeft stickers zoals een Nike-swoosh gemaakt van potparafernalia met de tekst "raak er maar aan", een hond die een paddenstoel vasthoudt en meerdere aliens die joints roken. MentalHelp.net zegt dat emotionele ondersteuningsobjecten zoals Demi's fles "het doel dienen om ons te herinneren aan de gelukkige delen van [het leven] wanneer we ons gestrest, depressief of erg angstig voelen", dus het is veilig om te zeggen dat Demi graag wordt herinnerd aan de tijd dat ze doorgebracht met ontspannen in wat een sticker 'Camp High' noemt.

Motivatie voor de fans

ddd
ddd

Andere versieringen op Demi's fles bieden sterke boodschappen over gender en seksuele autonomie, zoals "HERDEFINIEER VROUWELIJKHEID", "Hoe durf je me aan te zien voor een heteroseksueel persoon?" en "I don't give an unidentified flying f k." Voeg een trots vlaghart toe en je hebt een opbeurend object voor Demi en hun volgers. Wie had gedacht dat een waterfles zoveel kon zeggen?

Oh eigenlijk, misschien kunnen we ÉÉN persoon bedenken…

Aanbevolen: