Fans reageren terwijl Dwayne Johnson Vin Diesel en de 'Fast and Furious'-franchise sleept

Inhoudsopgave:

Fans reageren terwijl Dwayne Johnson Vin Diesel en de 'Fast and Furious'-franchise sleept
Fans reageren terwijl Dwayne Johnson Vin Diesel en de 'Fast and Furious'-franchise sleept
Anonim

Het is nooit eerder zo duidelijk geweest dat de Fast and Furious franchise Dwayne 'The Rock' Johnson nooit meer zal zien. Het is al lang bekend dat hij en Vin Diesel behoorlijk wat meningsverschillen hebben, maar Johnson heeft fans officieel op de hoogte gebracht door hen te laten weten dat hij absoluut nooit zal terugkeren, zelfs niet voor de langverwachte laatste aflevering, en Vin Diesel is de schuldige.

Niet alleen dat, maar het lijkt erop dat Johnsons interacties met Vin Diesel op de set van de film hem ervan weerhielden om in een gezonde omgeving te werken, en hun communicatie was explosief, zowel op als buiten het scherm.

Ze hebben beledigingen uitgewisseld op Instagram en Dwayne Johnson krijgt het laatste woord, hij is officieel klaar.

Dwayne Johnson neemt het op tegen Vin Diesel

Deze twee mannen zijn allebei machtig op hun eigen manier, maar door verschillen in benadering lijken ze op een giftige manier de kop op te steken. Johnson ging naar Instagram en schreef uitdrukkelijk; ""… Er is geen andere franchise die mijn bloed meer doet koken dan deze…." en ging verder met te zeggen; "Mijn vrouwelijke co-sterren zijn altijd geweldig en ik hou van ze. Mijn mannelijke co-sterren zijn echter een ander verhaal. Sommigen gedragen zich als stand-up mannen en echte professionals, terwijl anderen dat niet zijn. Degenen die dat niet zijn, zijn "Te kippenstront om er toch iets aan te doen. Candy ass. Als je deze film in april bekijkt en het lijkt alsof ik niet acteer in sommige van deze scènes en mijn bloed kookt echt - je hebt gelijk."

Dwayne beschreef zijn problemen met Vin Diesel als zijnde; een fundamenteel verschil in filosofieën over hoe we films maken en samenwerken.

Vin heeft gereageerd op een verhitte discussie die ze hadden door te zeggen; “Het heeft even geduurd, maar ik ben dankbaar voor die duidelijkheid. Of we nu weer samenwerken of niet. Maar ik wens hem het allerbeste, en ik koester daar geen kwade wil, alleen vanwege de duidelijkheid die we hebben.”

Dat leek in orde, totdat hij seconden later volgde met; "Eigenlijk kun je dat laatste deel over geen kwade wil wissen.' We houden het gewoon bij de duidelijkheid."

Fans reageren op de vete

Fans zijn afgestemd op hun uitwisselingen en hebben hun perspectieven op deze vete gedeeld door te zeggen; "Goed. Die franchise was waardeloos! ?," "Dat is prima, de originele cast was sowieso de beste manier. R. I. P Paul Walker," en "Ik ben zo blij dat ze hopelijk klaar zijn. Ik haat die films."

Anderen zeiden; "Vin zal zo enthousiast zijn om dit te horen. Haha. Hoewel ik van The Rock hou, is het niet zijn franchise. Het gaat over de FAMILIE", terwijl anderen schreven; "Hij is jaloers omdat de rock een 10 x betere acteur is dan hij, dat is alles", en "The ROCK is beter. Vin gewoon jaloers."

Een andere persoon vond een evenwicht om aan te bieden: "Ik bedoel, op dit moment zou niemand dit meer moeten doen. Zoals al genoeg."

Aanbevolen: