Wat is er gebeurd met het vermogen van $ 600 miljoen van Aaron Spelling?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met het vermogen van $ 600 miljoen van Aaron Spelling?
Wat is er gebeurd met het vermogen van $ 600 miljoen van Aaron Spelling?
Anonim

Aaron Spelling was een Hollywood-icoon voor zijn overlijden in 2006! De televisie- en filmproducent stond bekend om zijn talloze creaties, waaronder Beverly Hills: 90210, Melrose Place, Dynasty en Charmed, om er maar een paar te noemen.

Aaron's dochter en medeactrice, Tori Spelling, verscheen in veel van zijn projecten, maar het lijkt alsof ze niet in zijn testament verscheen… Spelling, die op het moment van zijn dood $ 600 miljoen waard was, had veel zich afvragend wat er met zijn fortuin zou gebeuren.

Terwijl zijn twee kinderen, Tori en Randy Spelling er een deel van ontvingen, hangt de vraag nog steeds in de lucht hoeveel en waar de rest naartoe is gegaan. Wat is er met het Spelling-fortuin gebeurd? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 27 september 2021, door Michael Chaar: Aaron Spelling was $600 miljoen waard op het moment van zijn dood, maar zijn kinderen, Tori en Randy Spelling niet t erven bijna zoveel als je zou denken. Elke broer of zus ontving $ 800.000, wat goed was voor %0,003 van Aarons fortuin. Dit was deels te wijten aan de vreselijke bestedingsgewoonten van de Spelling-kinderen, aangezien Candy Spelling deelde dat Tori ergens tussen de $ 50.000 kon dalen tot $60, 000 in een enkele shopping trip. Jakkes! Het fortuin werd alleen maar groter toen het Spelling-herenhuis in 2019 voor maar liefst $ 120.000.000 werd verkocht. Candy bleef de enige erfgenaam van Aarons landgoed, maar ze zorgt in feite voor de financiële zorg van Tori's kinderen. Spelling verscheen in de serie van Lisa Vanderpump, Overserved, waar ze beweert dat ze zoveel goeds had kunnen doen met "$ 50 miljoen".

Wie heeft het spellingfortuin geërfd?

Aaron Spelling had een enorm vermogen vóór zijn overlijden in 2006. De film- en televisieproducent creëerde een levensstijl voor hem en zijn gezin die geen enkele andere Hollywood-legende heeft.

The Spellings stonden bekend om hun weelde, waarvan een groot deel voortkomt uit hun voormalige herenhuis in Holmby Street, bekend als The Manor. Het is het grootste huis in de provincie Los Angeles, dat alles zegt wat er te weten v alt over hoe rijk de Spellings waren.

De ster slaagde erin een nettowaarde van $600 miljoen te vergaren, die later werd geërfd door zijn vrouw, Candy Spelling, en hun twee kinderen, Tori en Randy Spelling. Nou, ongeveer $ 598.400.000 ging naar Candy, terwijl $ 800.000 naar zowel Tori als Randy ging.

Ja, je leest het goed! Tori en haar broer ontvingen elk minder dan een miljoen. Hoewel dat nog steeds een aardige som geld is, konden velen niet geloven hoe weinig het was vergeleken met het fortuin dat achterbleef.

Tori Spelling had een vermeende winkelverslaving

Hoewel het nooit is bevestigd door een lid van de Spelling-familie, wordt aangenomen dat Tori's afschuwelijke bestedingspatroon en gemelde winkelverslaving de reden zijn waarom ze %0,003 van de nalatenschap van haar vader ontving.

Volgens Candy Spelling heeft Tori sinds haar jeugd een bestedingsprobleem! Nou, als je bent opgegroeid in het grootste herenhuis in Los Angeles met een vader die honderden miljoenen dollars waard is, is het geen verrassing dat ze van de fijnere dingen in het leven hield.

Candy onthulde dat Tori Spelling soms "een winkel sloot en $ 50.000 tot $ 60.000 liet vallen. Ze werd gewoon gek!" ze zei. Het is dus duidelijk dat het erven van miljoenen Tori waarschijnlijk meer kwaad dan goed zou hebben gedaan.

Tori Spelling Opent Over Haar Erfenis

Nou, Tori Spelling sprak over haar gevoelens met betrekking tot haar erfenis tijdens een bezoek aan Lisa Vanderpump's nieuwste show op E! Overserved.

Tori besprak samen met medegast Jeff Lewis de erfenis van de actrice. Lewis legde uit hoe ze "heel weinig" ontving, terwijl Spelling bezwoer door te beweren "het kan erger!"

Hoewel ze geen wrok leek te hebben, aangezien het bekend is dat Candy Spelling onder meer financieel voor de opvoeding van haar kleinkinderen zorgt.

"Misschien heeft je vader je een plezier gedaan!" zei Lisa Vanderpomp. Hoewel Lisa's opmerking uit een goede hoek kwam, was Tori het daar niet helemaal mee eens. De actrice onthulde dat ze wel een paar "wat als" heeft.

"Wat als hij me $50 miljoen gaf?" vroeg Tori. Ze zei verder dat ze met dat geld geweldige dingen had kunnen doen, waaronder het veranderen van 'de wereld', zei ze.

Fans reageerden snel in de reacties en beweerden dat de kans groot is dat Tori 'de wereld niet zou hebben veranderd', maar hoogstwaarschijnlijk een groot deel van het geld aan winkelen zou hebben uitgegeven, dus misschien had Lisa Vanderpump er iets mee te maken een gunst zijn!

Aanbevolen: