Waarom het conservatorium van Amanda Bynes niet dezelfde erkenning kreeg als dat van Britney Spears

Inhoudsopgave:

Waarom het conservatorium van Amanda Bynes niet dezelfde erkenning kreeg als dat van Britney Spears
Waarom het conservatorium van Amanda Bynes niet dezelfde erkenning kreeg als dat van Britney Spears
Anonim

Twee vrouwen die de jaren 2000 regeerden waren Amanda Bynes en Britney Spears. Beide sterren kenden een publieke ondergang en de waarheid over hun leven achter de camera's is aan het licht gekomen. Zowel Amanda Bynes als Britney Spears werden onder curatele gesteld, maar met heel verschillende redenen en resultaten. De wereld keek toe hoe duizenden fans Britney Spears steunden en de freebritney-beweging creëerden en uiteindelijk zagen hoe Britney Spears een vrij leven beleefde. Hetzelfde kan echter niet gezegd worden over Amanda Bynes, die ook werd vrijgelaten uit haar conservatorium.

Negen lange jaren later werd Amanda Bynes in maart 2022 van haar conservatorium ontheven. Fans twijfelen of dit de juiste beslissing is, maar zijn niet gestopt met praten over de vergelijking tussen de twee beroemdheden. Beide dames staan te popelen om hun leven zonder regels en voorschriften te gaan leven, maar fans hebben verschillende meningen over de twee situaties.

10 Britney Spears en Amanda Bynes zijn beide spraakmakende sterren die opkwamen in de vroege jaren 2000

Britney Spears en Amanda Bynes zijn twee van de grootste namen uit de vroege jaren 2000. Ze waren allebei enorm succesvol, maar fans keken toe hoe beide sterren worstelden met hun geestelijke gezondheid en publieke ondergang hadden.

9 Britney Spears' conservatorium kreeg veel publiciteit

Hoewel fans al geruime tijd niet op de hoogte waren van de situatie van Britney Spears, stonden ze volledig achter haar nadat ze de waarheid over haar privéleven hadden ontdekt. Beetje bij beetje leerde het publiek over de oneerlijke behandeling die Britney Spears onderging door toedoen van haar eigen vader.

8 Britney Spears had een volledige beweging achter haar

De FreeBritney Movement ging van start en fans werden bewust gemaakt van het gebrek aan controle dat Britney Spears in haar leven had. Veertien jaar lang werd elke beslissing in het leven van Britney Spears genomen door of goedgekeurd door haar vader, Jamie Spears. Fans waren vastbesloten om dit probleem aan het licht te brengen, en dat deden ze met de FreeBritney Movement.

7 Amanda Bynes' conservatorium werd nauwelijks publiekelijk erkend

Veel fans wisten niet dat Amanda Bynes in een conservatorium zat. Er werd gewoon niet over gesproken of publiekelijk over bericht zoals dat van Britney Spears was.

6 Veel fans waren zich niet bewust van soortgelijke situaties

Zowel Britney Spears als Amanda Bynes werden onder curatele gesteld, maar fans wisten dit jarenlang niet. Sommige fans kwamen pas achter het conservatorium van Amanda Bynes toen het conservatorium van Britney Spears eindigde.

5 Zowel Amanda Bynes als Britney Spears hadden een ouder als hun conservator, maar met verschillende bedoelingen

Fans verzamelden zich rond Britney Spears tijdens deze vreselijke tijd in haar leven, waarbij haar vader elk aspect van haar leven beheerste. De problemen in het conservatorium van Britney Spears waren gericht op het feit dat haar vader juridische controle wilde over haar lichaam, haar geld en haar werk.

In het conservatorium van Amanda Bynes heeft haar moeder gezegd dat ze niets liever wilde dan dat haar dochter de geestelijke gezondheidszorg zou krijgen die ze nodig had. De focus voor Amanda Bynes was om haar te helpen en het conservatorium te beëindigen wanneer de tijd rijp was.

4 Amanda Bynes claimde geen misbruik van het conservatorium, zoals Britney Spears deed

Een ander groot verschil tussen de twee zaken waren beschuldigingen van misbruik. Britney Spears en haar fans wisten dat haar conservatorium een vorm van emotionele, fysieke en mentale controle was. In het conservatorium van Amanda Bynes wilden Amanda en haar familie ervoor zorgen dat ze de geestelijke gezondheidszorg kreeg die ze nodig had voordat ze zelf beslissingen kon nemen.

3 Amanda Bynes heeft de publieke aandacht vermeden sinds haar geestelijke gezondheid achteruitging

Amanda Bynes had tijd en privacy nodig nadat ze zag dat haar geestelijke gezondheid achteruitging. Ze was een van de grootste tienersterren van de vroege jaren 2000, met zijn nadelen. Na geruime tijd te hebben geworsteld, verwijderde ze zichzelf van het publieke oog om zich te concentreren op het krijgen van de hulp die ze nodig had.

2 Er zijn nog steeds veel onbekende details over elke zaak

Ongeacht de verschillen in steun die deze twee sterren hebben gekregen, is er nog zoveel onbekend voor het publiek over hun conservatoria. Fans hebben details over de zaken vernomen, maar het grootste deel ervan wordt overgelaten aan de rechtbank.

1 Fans zijn het niet eens over wie er klaar is om vrij te zijn

Veel fans geloven dat dit het juiste moment was voor Britney Spears om te worden bevrijd van haar conservatorium, terwijl het voor Amanda Bynes misschien niet zo was. Hoewel Amanda Bynes jarenlang heeft vermeden om in de publieke belangstelling te staan, geloven sommige Britney-fans dat de twee situaties volledig hetzelfde zijn en dat Amanda Bynes niet klaar is om te worden bevrijd van haar conservatorium.

Aanbevolen: