Waarom blijven deze 10 beroemdheden weg van alcohol?

Inhoudsopgave:

Waarom blijven deze 10 beroemdheden weg van alcohol?
Waarom blijven deze 10 beroemdheden weg van alcohol?
Anonim

Sommige beroemdheden zijn heel transparant over alcoholproblemen en verslaving, terwijl anderen het om de een of andere reden nooit hebben geprobeerd. Terwijl de rest van de wereld mensen heeft die verslaafd zijn of geen zin hebben om alcohol te proberen, doet Hollywood dat ook. Terwijl fans alle evenementen en leuke kanten van deze levensstijl zien, hebben ze de neiging om te denken dat de meeste beroemdheden champagne roosteren bij elk evenement op de rode loper, maar veel beroemdheden doen dat om verschillende redenen niet.

Met alle flitsende delen van Hollywood die hun tol eisen van sommige beroemdheden, zijn er een paar opgegroeid die het nooit willen proberen. Door de negatieve effecten op anderen om hen heen te zien, werden ze van alcohol afgehouden en bleven ze er hun hele leven van weg. Er zijn ook de beroemdheden die niet in de schijnwerpers zijn opgegroeid, maar toch hun eigen worsteling met alcohol hadden. Sterren als Rumer Willis hebben zelfs Dry January uitgeprobeerd en besloten om het voor altijd door te laten gaan.

10 Elton John

Tot zijn vroege veertigste leefde Elton John een leven vol harddrugs en alcohol, maar het was niet altijd een goede tijd. In 1990 besloot hij serieus aan de slag te gaan met zijn nuchterheid. In 2020 vierde hij dertig jaar nuchterheid en is hij gelukkiger dan ooit.

9 Dax Shepard

Dax Shepard is onlangs openhartig geweest over hoe zijn nuchterheid zijn leven heeft veranderd. Hij gaf wel toe op zijn podcast, Armchair Expert, dat hij een terugval had met pijnstillers, maar hij is weer clean. Met een vrouw en twee kinderen heeft hij zijn dankbaarheid gedeeld voor het veranderen van zijn leven.

8 Shania Twain

Of Shania Twain in haar jonge jaren problemen had met verslaving is onbekend, maar ze blijft er nu graag vanaf. Shania Twain heeft gezegd dat ze niet van drugs of alcohol houdt en zich graag omringt met schone mensen.

7 Tyler, The Creator

De meeste mensen zijn geschokt als ze ontdekken dat rappers, zoals Tyler, The Creator, geen alcohol drinken. De meeste interviews laten fans geloven dat Tyler, The Creator nooit een verslaving of strijd met alcohol heeft gehad. Hij zegt dat het gewoon niet iets is dat hem ooit heeft geïnteresseerd. Op een gegeven moment is hij boos geworden op anderen omdat ze blunts roken in de studio, omdat hij daar is om te werken en op te nemen.

6 Tyra Banks

Tyra Banks heeft beweerd dat ze een zeer verslavende persoonlijkheid heeft, waardoor ze ver weg bleef van drugs en alcohol. Ze heeft gezegd dat ze op twaalfjarige leeftijd alcohol probeerde, maar er vanaf dat moment vanaf bleef. Tyra heeft nog nooit drugs gebruikt en heeft geen interesse in het drinken van alcohol.

5 Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith heeft haar videoserie Red Table Talk geopend over haar worsteling met verslaving. Ze realiseerde zich al lang geleden dat ze alleen thuis zou zijn, met lege wijnflessen om haar heen. Ze wilde meer voor haar leven en concentreerde zich op haar nuchterheid om de succesvolle carrière te creëren die ze vandaag heeft.

4 Lana Del Rey

Voor het bereiken van de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken, had Lana Del Rey haar leven al omgedraaid en nuchter geworden. Toen ze veertien was, ging ze drie jaar naar een kostschool in een poging nuchter te worden. In een interview met GQ zei ze: "In het begin is het prima en denk je dat je een duistere kant hebt - het is opwindend - en dan realiseer je je dat de duistere kant elke keer wint als je besluit eraan toe te geven."

3 Leona Lewis

Leona Lewis heeft verklaard dat ze de smaak van alcohol gewoon niet lekker vindt. Toen haar hit 'Bleeding Love' de nummer één in de hitparade bereikte, vierde ze dit met alcoholvrije champagne. Het verlangen was er nooit voor haar om te drinken, dus kiest ze ervoor om dat niet te doen.

2 Daniel Radcliffe

Sinds 2010 heeft Daniel Radcliffe geen alcohol gedronken. Hij heeft toegegeven dat hij in het verleden worstelde en als tiener een zware drinker was. Hij heeft verklaard dat hij zou drinken om te vergeten dat hij de hele tijd in de gaten werd gehouden. De roem van het spelen van Harry Potter en de constante blik op hem was te veel, dus dronk hij om zijn gevoelens te vergeten.

1 Blake Lively

Blake Lively is een andere beroemdheid die gewoon nooit de wens had om alcohol te proberen. Ze heeft nooit drugs of alcohol uitgeprobeerd en is volkomen tevreden met haar beslissing. Ze had nooit het verlangen, dus geen kwaad, geen fout.

Aanbevolen: