Waar is Kevin Jamal Woods van 'The Little Rascals' nu?

Inhoudsopgave:

Waar is Kevin Jamal Woods van 'The Little Rascals' nu?
Waar is Kevin Jamal Woods van 'The Little Rascals' nu?
Anonim

Voor veel kinderen uit de jaren 90 brengen bepaalde films de nostalgie meer terug dan andere. Om eerlijk te zijn, er waren genoeg dingen die problematisch waren aan 'The Little Rascals'. Maar veel kijkers hebben vandaag de dag nog steeds goede herinneringen aan de film.

Natuurlijk is de cast veel volwassener geworden sinds de film voor het eerst uitkwam. Voor velen was een kleine schurk worden hun eerste kennismaking met de filmwereld. Nadat de film was ingepakt, gingen de kinderen hun eigen weg.

Hoewel de actrice die Darla speelde, Brittany Ashton Holmes, grotendeels onder de radar is gevlogen, zijn andere leden van de cast nog steeds actief in Hollywood. Bug Hall, bijvoorbeeld, is tot ver in de moderne tijd blijven acteren. Maar wat is er met Kevin Jamal Woods gebeurd?

Hier is alles wat fans moeten weten over Woods en wat hij heeft uitgespookt.

Hoe oud is Kevin Jamal Woods van 'The Little Rascals?

Sinds 'The Little Rascals' in 1994 uitkwam, zijn tegenwoordig alle boefjes uit de film volwassen. Kevin Jamal Woods is 34, wat betekent dat hij de rol van Stymie absoluut ontgroeid is.

Maar Woods, samen met de rest van de cast, was blij om te verschijnen voor de 20e reünie van de film in 2014. Hoewel hij in de loop der jaren zeker veranderd is, is Woods nog steeds herkenbaar als Stymie.

Waar is Kevin Jamal Woods?

Fans vragen zich misschien af wat er met Kevin is gebeurd nadat de film was afgelopen. Is hij als kindsterretje nog steeds in films te zien, of verdween hij van de radar zoals zovelen voor hem? Het blijkt dat Kevin na 'The Little Rascals' nog een paar jaar in Hollywood is blijven werken.

Hij heeft een handvol IMDb-credits, waaronder meer dan een dozijn optredens in 'Blossom' plus optredens in een paar series en tv-films. Maar zijn laatste opgenomen project was in 2000. Dus wat doet hij nu?

Newsweek suggereert dat Kevin Woods een iets andere weg insloeg na die laatste filmoptreden. Naar verluidt volgde hij cursussen voor audiotechniek en ging daarna naar een reguliere baan. Een recente update over Woods suggereert dat hij nu in "marketingonderzoek" werkt en in Texas woont.

De fandom van Our Gang suggereert echter dat Woods naar de Bethune-Cookman University ging en een graad in massacommunicatie behaalde.

Het is onduidelijk wat een feit is en wat wordt aangenomen, of mogelijk verkeerde informatie.

Acteert Kevin Woods nog steeds?

Met zijn IMDb-cv als referentie kunnen fans ervan uitgaan dat Woods niet langer optreedt. Hij is zelfs al meer dan 20 jaar niet meer in een film- of tv-project verschenen. En in tegenstelling tot andere kindsterren die uit de schijnwerpers verdwenen, lijkt hij ook niet echt aanwezig te zijn op sociale media.

Zijn Facebook-pagina is zelden actief, en hoewel hij fans uitnodigde om zijn wekelijkse podcast in 2015 te volgen, lijkt Kevins show vandaag niet meer te bestaan.

Woods heeft een YouTube-kanaal, waar hij zelden inhoud op plaatst, hoewel hij geen persoonlijke verhalen lijkt te bieden. In plaats daarvan maakt de voormalige kindacteur compilatievideo's met herwerkte audio en andere wijzigingen.

Het gerucht dat Woods naar de universiteit ging voor communicatie of audiotechniek, heeft waarschijnlijk een kern van waarheid, aangezien hij andere creatieve inspanningen lijkt te doen dan alleen filmen. Helaas, aangezien zijn YouTube-video's slechts kort introspectief waren, betekent het gebrek aan informatie dat fans niet weten wat waar is en wat een veronderstelling is.

kevin-jamal-woods
kevin-jamal-woods

Hij lijkt een fan te zijn van Ciara, T-Pain en Charlie Puth. Maar het YouTube-kanaal biedt weinig inzicht in wat Woods vandaag de dag zou kunnen doen. Toch beweren sommige publicaties dat Woods ergens langs de lijn als homo uit de kast kwam.

Hoewel het moeilijk is om dit detail te bevestigen, gezien het gebrek aan sociale media-activiteit van Woods, plus het gebrek aan interviews, hebben meerdere bronnen het schijnbare feit opgepikt.

Leeft Kevin Woods nog?

Voor zover fans (en de media) weten, is Kevin Woods springlevend! Hij woonde de reünie-fotoshoot van 2014 bij met zijn voormalige castmates van 'The Little Rascals' en iedereen leek (nog steeds) goed met elkaar overweg te kunnen. Maar daarna ging de bemanning weer hun eigen weg.

Het is niet te zeggen wat er zal gebeuren als de 30e verjaardag van de film aanbreekt (in 2024!), maar fans duimen dat de groep nog een keer samenkomt om de nostalgie levend te houden.

Misschien komt iemand met een idee voor een soort reboot. Alle Rascals hebben nu de ideale leeftijd om vaders en moeders in een film te spelen, dus het ligt niet ver buiten het bereik van Hollywood om een soort project te creëren om ze weer op het scherm te krijgen.

Aanbevolen: