Zijn de 'Below Deck Med'-paren eigenlijk nog steeds samen in 2022?

Inhoudsopgave:

Zijn de 'Below Deck Med'-paren eigenlijk nog steeds samen in 2022?
Zijn de 'Below Deck Med'-paren eigenlijk nog steeds samen in 2022?
Anonim

Gedurende de zes seizoenen heeft 'Below Deck' spin-off 'Below Deck Mediterranean' behoorlijk wat romances en liefdesverdriet uitgezonden onder de bemanningsleden.

Terwijl een zevende seizoen van Bravo's realityshow langzaam naar onze schermen vaart en het momenteel wordt gefilmd in M alta, laten we eens kijken naar de bootliefdesverhalen die we tot nu toe op 'Below Deck Med' hebben gezien en of ze de tand des tijds hebben doorstaan.

7 'Below Deck Med' Koppel Malia White en Wes W alton

Huidige 'Below Deck Med' bootsman Malia White werd gevangen in een liefdesdriehoek in het tweede seizoen van de reality tv-show, die zich afspeelt in Kroatië. Malia was toen nog een matroos en werd verscheurd tussen chef Adam Glick en collega-matroos Wes W alton.

Terwijl ze op de Sirocco was, koos Malia voor Wes en de twee zetten hun romance voort nadat het charterseizoen was afgelopen, en reisden naar Wes' geboorteland Zuid-Afrika voor een prachtige reis in augustus 2017, maar het paar ging later uit elkaar.

6 Malia ontmoette Tom Checketts op een andere boot

Malia keerde terug naar 'Below Deck Med' in seizoen 5, aan boord van de Wellington die voor de Spaanse kust vaart.

In de 2020-aflevering van de realityshow werd onthuld dat Malia iemand had ontmoet terwijl ze aan een andere boot werkte tijdens haar tijd uit de lucht. De mysterieuze man was de Britse chef Tom Checketts, en Malia bracht hem naar de show toen Captain Sandy Yawn chef Kiko Lorran halverwege het seizoen ontsloeg.

Ondanks dat ze samen tijd op de boot doorbrachten, duurde de relatie tussen Malia en Tom niet lang. Nadat het vijfde seizoen was afgelopen, gingen de twee uit elkaar, waarbij Malia beweerde dat Tom haar had bedrogen met iemand die aan zijn volgende boot werkte.

5 Malia is aan het daten met een bemanningslid dat niet voorkomt op 'Below Deck Med'

Na de breuk met Tom lijkt het erop dat Malia een stabielere relatie heeft gevonden met een bemanningslid van 'Below Deck Med' die niet op de show was te zien.

De bootsman en de ingenieur van de boot, Jake Baker, vielen buiten beeld voor elkaar tijdens het zesde seizoen van de show. Vanaf 2022 lijkt het paar nog steeds sterk te zijn, aangezien hun Instagram-pagina's vol staan met foto's samen, waaronder van hen tijdens een reis naar Florida in februari van dit jaar en het vieren van de laatste charter van dit seizoen in april. Zal hij komend seizoen naast Malia te zien zijn in 'Below Deck Med'?

4 Aesha Scott en Jack Stirrup's kortstondige romance op 'Below Deck Med 4'

Onderdeks Med sterren Aesha Scott en Jack Stirrup kijken elkaar aan en lachen
Onderdeks Med sterren Aesha Scott en Jack Stirrup kijken elkaar aan en lachen

In het vierde seizoen van 'Below Deck Med' bloeide de romantiek op tussen tweede stoofpot Aesha Scott en matroos Jack Stirrup.

Toen het charterseizoen voorbij was, ging Jack echter terug naar het VK, waar de communicatie met Aesha niet geweldig was.

Tijdens de 'Bravo After Show' in oktober 2019 legde Jack uit dat toen hij thuiskwam in Engeland: "Ik dacht dat het een beetje een geforceerde situatie was. Het was niet de realiteit. Ik heb over alles nagedacht en noemde het een dag."

In dezelfde show zei Aesha dat, nadat Jack haar had gevraagd naar Londen te komen, ze op zijn sociale media zag dat hij een andere vrouw naar een bruiloft had meegenomen, en die vrouw bleek zijn vriendin te zijn.

"Het volgende wat ik weet, ik ben voor alles geblokkeerd en hij heeft nooit meer met me gesproken," zei ze.

Nadat hun kortstondige romance eindigde, heeft Jack een kind verwelkomd met zijn vriendin. Wat Aesha betreft, ze is sinds 2020 aan het daten met Scotty Dobbo.

3 Rob Westergaard en Jessica Meer

Deckhand Rob en derde stoofpot Jessica's relatie in het vijfde seizoen van 'Below Deck Med' was niet de gezondste romance.

Nadat Rob zijn liefde voor Jessica had verklaard, begon hij kort daarna zich te gedragen, en liet de stoofpot zich afvragen wat de reden was achter deze aan-uit tussen hen. Na afloop van het seizoen reisden de twee samen naar Bali, maar stopten niet lang daarna.

"Het eindigde niet op de beste noot, en we zijn nog steeds niet op de beste plek", zei Jessica op de 'Bravo After Show' in oktober 2020, en legde uit dat ze om Rob gaf en dacht dat ze dat was. met hem gaan trouwen, maar ze was diep teleurgesteld in hoe de dingen gelopen waren.

"Het lijkt steeds maar groter te worden, mijn teleurstelling voor iemand waar ik echt, echt om gaf en van hield en waarvan ik dacht dat ik zou trouwen en de rest van mijn leven mee zou doorbrengen. Dus om van dat naar gewoon het voortdurend ontdekken van nieuwe dingen elke dag is iets dat heel moeilijk voor me is en teleurstellend, "zei ze.

2 João Franco en Brooke Laughton

Joao Franco en Brooke Laughton kijken elkaar aan tijdens de Bravo After Show
Joao Franco en Brooke Laughton kijken elkaar aan tijdens de Bravo After Show

Het paar begon te daten tijdens het derde seizoen van 'Below Deck Med', maar ging niet lang door nadat ze de boot hadden verlaten.

João beweerde dat Brooke hem bedroog, maar ze verwierp de beschuldigingen en zei dat ze met een andere man begon te daten nadat zij en Franco uit elkaar waren gegaan.

Volgens haar Instagram verloofde Brooke zich in juli vorig jaar tijdens een reis naar Italië, terwijl João single lijkt te zijn.

1 Hannah Ferrier en Conrad Empson

Conrad Empson en Hannah Ferrier lopen op een zonnige dag op het dek in een scène van 'Below Deck Med&39
Conrad Empson en Hannah Ferrier lopen op een zonnige dag op het dek in een scène van 'Below Deck Med&39

Seizoen drie van Bravo's reality-tv zag ook chef-stoofpot Hannah Ferrier en bootsman Conrad Empson een wervelwind, zij het kort, romantiek.

Hun relatie werd afgeroepen door kapitein Sandy Yawn en eindigde kort daarna vanwege een gevecht. Ze besloten vrienden te blijven en gingen verder met andere mensen.

In 2018 ontmoette Hannah Josh Roberts en het paar verwelkomde een dochter in 2020, waarmee ze het volgende in het huwelijksbootje stapten

Wat Empson betreft, hij heeft een relatie met Hannah Roberts en de twee hebben een dochter.

'Below Deck Mediterranean' wordt uitgezonden op Bravo.

Aanbevolen: