Hier is waarom Britney Spears-fans denken dat haar Instagram een lookalike gebruikt

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Britney Spears-fans denken dat haar Instagram een lookalike gebruikt
Hier is waarom Britney Spears-fans denken dat haar Instagram een lookalike gebruikt
Anonim

Na speculaties over de bizarre Instagram-berichten van Britney Spears, zijn sommige fans ervan overtuigd dat haar conservator een lookalike heeft ingehuurd om zich voor te doen als de popster.

Deze fan-theorie volgt Spears' bombshell-getuigenis over haar conservatorschap, waarin de Toxic-zangeres psychologisch misbruik en schending van de privacy beweerde.

Fans zijn net zo bezorgd als altijd door de Princess of Pop's Instagram, waar cryptische berichten blijven verschijnen nadat ze in de rechtbank had getuigd. Vooral een foto die op 7 juli werd gepubliceerd, deed haar 31,3 miljoen volgers zich afvragen of zij het echt is in een oogwenk.

Britney Spears-fans denken dat haar conservator een lookalike heeft ingehuurd

De foto toont de popster die haar naakt terug naar de camera geeft.

Fans merkten echter snel een ontbrekend detail op: de persoon op de foto heeft geen tatoeages van Britney's nek en onderrug.

“We weten dat jij het niet bent”, schreef een fan.

"Waar zijn de tatoeages?" een ander vroeg.

Hoewel sommige fans beweerden dat de nektatoeage is verwijderd, zou dit de afwezigheid van de tatoeage op de onderrug van Spears niet verklaren. Anderen wezen erop dat foto's kunnen worden bewerkt, maar het is niet duidelijk of dit het geval is.

“foto's kunnen worden bewerkt. Grappig hoe ze precies dezelfde sproet heeft, maar op dezelfde plek. Je kunt ook gewoon aan de nek-/gezichtslijn zien dat zij het is, merkte een volger op.

Britney's nektattoo is duidelijk zichtbaar in een video die in juni is geplaatst

Britney's nektattoo is duidelijk zichtbaar in een Instagram-bericht dat op 12 juni is gepubliceerd.

In het bijschrift bespreekt Spears de inkt in detail en legt ze de betekenis uit van de zin in het Hebreeuws die ze ervoor koos om permanent op haar huid te hebben.

“Ze fking met ons. Blijf gefocust iedereen en onthoud dat Britney's ig WETTELIJK eigendom is van haar vader, schreef een andere fan op de roddelpagina van beroemdheden @unverifiedreport, waar de beweringen van een lookalike werden besproken.

Recente rapporten en haar getuigenis bewijzen dat de zangeres heeft geprobeerd zichzelf te bevrijden van haar 13 jaar durende conservatorium, dat in 2008 begon vanwege zorgen over haar geestelijke gezondheid. Haar vader, Jamie Spears, heeft de leiding over haar fortuin en neemt beslissingen over haar persona.

In de rechtbank beweerde Spears dat haar verhinderd werd om haar anticonceptie-apparaat te laten verwijderen om nog een kind te kunnen krijgen. Ze zei ook dat ze tegen haar wil moest optreden.

In november vorig jaar had de kunstenaar gevraagd om haar vader te verwijderen als conservator. Haar verzoek werd vorige maand afgewezen, maar het was geen directe reactie op haar recentere, emotionele getuigenis. Na voor de rechtbank te zijn verschenen, moet Spears nog een verzoekschrift indienen om het conservatorschap volledig te beëindigen.

Aanbevolen: