Hoe Anne Heche's breuk met Ellen DeGeneres haar miljoenen kostte

Inhoudsopgave:

Hoe Anne Heche's breuk met Ellen DeGeneres haar miljoenen kostte
Hoe Anne Heche's breuk met Ellen DeGeneres haar miljoenen kostte
Anonim

"Ik ben een van die mensen die is geleerd om geen veren te ruches. Natuurlijk heb ik geen probleem met ruches veren." Oh, inderdaad, ze deed dat en nog wat.

Haar bijdragen aan gelijkheid zullen nooit worden vergeten. Anne Heche zat op een gegeven moment bovenop haar acteerspel. Toen ze samen met Ellen DeGeneres haar relatie openbaar maakte, veranderde dat allemaal in het ergste geval. Plotseling was het vinden van werk een zware strijd en het kostte jaren en jaren om dit onrechtvaardige stigma te herstellen.

Gelukkig is het tegenwoordig een ander speelveld, maar er was eens, eind jaren '90, dat de zaken erg achterliepen.

In het hele artikel zullen we kijken naar wat er gebeurde toen Ellen en Anne besloten om hun relatie openbaar te maken. Het veroorzaakte nogal wat opschudding, vooral voor Anne's professionele carrière.

Terugkijkend heeft de actrice echter, ondanks het feit dat ze miljoenen verloor, weinig spijt van de relatie, aangezien deze een katalysator voor verandering werd, niet in Hollywood maar in de wereld.

Gelukkig houdt Anne Heche tegenwoordig weer van haar carrière en alles wat ze heeft kunnen bereiken tijdens haar moeilijkste momenten.

Ontslagen door een fotodeal van miljoenen dollars

Het was een andere tijd eind jaren '90. Homohuwelijken werden anders bekeken en in werkelijkheid werd het gezien als carrière-zelfmoord om in het openbaar met een partner gezien te worden.

Anne Hache had genoeg van het stigma en ze wilde dingen veranderen. De studio adviseerde haar om niet met Ellen gezien te worden, al kon ze er niets aan doen. Aanvankelijk had Ellen geweigerd te weten dat het Anne's carrière zou schaden, maar uiteindelijk gingen ze erdoorheen.

Zoals Heche onthulde, was de uitkomst negatief.

"Mijn filmpremière voor 'Volcano', ik had ze verteld dat ik Ellen als mijn date nam en mij werd verteld dat als ik Ellen zou nemen, ik mijn Fox-contract zou verliezen, "zei ze.

"Op dat moment pakte ze mijn hand en zei: 'Doe wat ze zeggen' en ik zei: 'Nee, bedankt.' Ik nam Ellen mee naar de première en ik werd naar buiten geleid voordat de film zelfs maar afgelopen was en kreeg te horen dat ik niet naar mijn eigen afterparty mocht gaan uit angst dat ze foto's van mij met een vrouw zouden krijgen."

Het resultaat was, zoals verwacht, slecht. Niet alleen verloor Heche een belangrijke rol die miljoenen waard was, maar ze werd ook verbannen uit de studio's.

"Ik had 3 1/2 jaar een relatie met Ellen DeGeneres, en het stigma dat aan die relatie hing was zo erg dat ik werd ontslagen uit mijn fotodeal van miljoenen dollars, en ik werkte niet in een studiofoto voor 10 jaar, "zei Heche.

Ondanks het verlies is Heche dankbaar voor het moment, want het was een enorme katalysator voor verandering. Daarnaast kijkt ze met veel plezier terug op haar relatie met Ellen.

Ze heeft geen spijt van de relatie

Heche inspireerde verandering en daarnaast kijkt ze met niets dan trots terug op haar relatie. De actrice onthulde samen met Mr. Warburton Magazine dat de relatie er een was die ze nooit zal vergeten.

Ellen staat waar ze loopt, en dat is aan haar om die reis voort te zetten. Onze tijd was een prachtig deel van mijn leven en een die ik met eer draag. Ik maakte deel uit van een revolutie die sociale verandering teweegbracht, en dat had ik niet kunnen doen zonder verliefd op haar te worden.”

Anne is niets anders dan dankbaar dat ze de weg heeft vrijgemaakt: Ik heb deze weg voor mezelf geplaveid, en mijn eerlijkheid had er alles mee te maken. Ik denk dat elke interactie die we hebben moet beginnen met of we kan met 100% respect naar andere mensen kijken en ermee praten. Mijn antwoord zal altijd ‘ja’ zijn. We moeten het erover eens zijn dat het een mogelijkheid is en dat we het allemaal verdienen.”

De dingen zijn tegenwoordig anders en ze is terug waar ze thuishoort, terecht in de schijnwerpers.

Nog steeds actief in het bedrijf

Oh, wat zijn de dingen veranderd voor de 52-jarige sinds haar tijd bij Ellen. Tegenwoordig wordt de actrice nog steeds gevierd en bovendien was ze onlangs te zien in 'Dancing with the Stars'.

Anne geniet van haar werk en, belangrijker nog, ze houdt van het feit dat deuren wijd open staan, wat ze ook doet.

"Ik draag graag meerdere hoeden, maar ik denk dat als ik een salaris wil, ik zal blijven acteren." Een heel verhaal dat zo'n diepe betekenis heeft gezien de manier waarop de samenleving tegenwoordig is veranderd. Natuurlijk verloor ze de grote film, maar op haar beurt bereikte ze zoveel meer.

Aanbevolen: