Tana Mongeau geeft toe Corinna Kopf te dumpen omdat ze Donald Trump leuk vond

Inhoudsopgave:

Tana Mongeau geeft toe Corinna Kopf te dumpen omdat ze Donald Trump leuk vond
Tana Mongeau geeft toe Corinna Kopf te dumpen omdat ze Donald Trump leuk vond
Anonim

Het lijkt erop dat politieke opvattingen hun eens zo hechte relatie in de weg stonden, en alle tekenen wijzen erop dat dit een permanente kloof is.

De meisjes gingen van vrienden die elkaars verschillen in perspectief respecteerden en om elkaars gedachten gaven, tot plotseling niet in staat om met elkaar om te gaan, en de reden achter deze enorme kloof in hun vriendschap is niemand minder dan Donald Trump.

Op een gegeven moment kwam Corinna's steun aan Donald Trump naar de oppervlakte, en het was te veel voor Tana om te tolereren.

Tana Vs. Corinna

Op een gegeven moment, niet zo lang geleden, waren deze twee dames maatjes. Ze brachten tijd met elkaar door, deelden momenten en leken het prima met elkaar te kunnen vinden. Ze hadden zelfs heel veel gemeen en leken op weg te zijn naar een langdurige vriendschap.

Er veranderde iets en de kloof tussen hen was duidelijk. Op sociale media zagen ze dat ze elkaar in de maling namen, en er waren zelfs discussies over hoe ze de ring namen om het tegen elkaar op te nemen in een fysieke wedstrijd.

De ooit vrienden zijn snel vijanden geworden, maar niemand sprak echt over de redenen achter de verandering van hart.

Tana heeft zojuist onthuld dat ze Corinna's steun aan Donald Trump niet kon tolereren en vond dat ze te fundamenteel anders waren als het ging om hun levensfilosofieën. In een onlangs uitgezonden podcast is Mongeau te horen zeggen; "Ze had een schandaal omdat ze Trump leuk vond, ik probeerde haar te helpen eruit te komen en ze zei: 'En hoe zit het met mijn politieke opvattingen? Dus ik dacht:' Hm, misschien moeten we er niet zo veel van schoppen. '"

Tana noemt het stopt

Volgens Tana is zij degene die afstand heeft genomen van Corinna en ze geeft volledig de politieke perspectieven de schuld van hun nieuwe frenemy-status.

Ze wil dat het record laat zien dat ze er niet tegen kon om deel uit te maken van de Trump-liefde en dat Corinna voorafgaand aan deze situatie had ontkend een aanhanger van Trump te zijn, maar op een gegeven moment veranderde dat duidelijk.

Er hangt duidelijk een heleboel verloren liefde in de lucht tussen deze twee, en Tana zegt dat fans niet mogen verwachten dat ze zich herenigen. Ze gaat verder met te zeggen dat Corinne had ontkend Trump in het verleden te hebben gesteund, dus de recente steun in zijn richting was voor Tana een te grote ommekeer om te verdragen.

Aanbevolen: