Britney Spears klapt terug nadat fans beweren dat ze de nieuwste foto heeft gephotoshopt

Britney Spears klapt terug nadat fans beweren dat ze de nieuwste foto heeft gephotoshopt
Britney Spears klapt terug nadat fans beweren dat ze de nieuwste foto heeft gephotoshopt
Anonim

Britney Spears verdedigde zichzelf op Instagram over speculaties over haar meest recente Instagram-portret.

Die-hard fans merkten op dat in de foto, waarin Spears topless poseerde met haar rug naar de camera, haar nektattoo volledig ontbrak - een tatoeage die ze midden juni trots liet zien op Instagram.

Hierdoor vroegen velen zich af of de topless vrouw op de foto eigenlijk Spears was.

"Ok, dus… ik heb mijn tatoeage in mijn nek bewerkt omdat ik wilde zien hoe het er schoon uit zou zien", legt Britney uit in het bijschrift van haar bericht.

"ja, ik vind het leuker, dus terwijl jullie achter mijn rug praten, ga je gang en kus mijn a haters", vervolgde de 39-jarige die een meme opnam waarin ze haar herhaalde "kiss my a" '" bericht.

De "bewerkte" tatoeage is van een Hebreeuwse Kabbalah, die Britney in een Instagram-bericht van 11 juni uitlegde, is "een taal die achterstevoren is geschreven !!!! Het zegt Mem Hey Shin en betekent genezing !!!!"

Ze voegde eraan toe: "Het is mijn favoriete tatoeage, maar ironisch genoeg zie je hem nooit !!!!"

Samen met het publiekelijk verklaren van de inkt als de "favoriet" van haar negen tatoeages, deelde Britney een video van zichzelf waarop ze met haar rug naar de camera danste, waarbij ze de tat vaak blootlegde voor iedereen om te zien.

De Grammy-winnende artiest kreeg het stuk in haar nek geëtst tijdens een buitenlandse tour in 2004 na advies van Madonna. De popkoningin adviseerde de popprinses dat het een genezende kracht voor haar zou zijn in haar verdere leven.

Maar fans waren niet zo overtuigd door Britney's protesten.

"Het draait allemaal om gerechtelijke documenten… Britney heeft geen controle over haar posts op sociale media", schreef een fan online.

"Ze is het. Ze heeft zojuist de hel uit haar middel gephotoshopt. Ze is dik en dat is ze altijd geweest. Ze ziet er geweldig uit, dus alle bewerkingen zijn niet nodig", voegde een tweede eraan toe.

"Britney is in het echte leven ongeveer 20 pond zwaarder, te oordelen naar haar recente vakantiefoto's aan het zwembad - haar bovenbenen waren gevlekt met dikke kuiltjes en ze had geen spierspanning - als de foto in feite van haar was, dan was het 10 jaar geduurd geleden."

"Trouwens, ik heb meer dan een kwart eeuw in sportscholen doorgebracht als personal trainer - bodybuilder - en mijn ware liefde: powerlifting. Ik ken lichamen en ik weet het verschil tussen een goed gevormd lichaam en een goede tijd neem nog een drankje, " viel een derde in.

Aanbevolen: