Big Brother 23': Dit is waarom sommige fans boos zijn op Hannah Chaddha

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': Dit is waarom sommige fans boos zijn op Hannah Chaddha
Big Brother 23': Dit is waarom sommige fans boos zijn op Hannah Chaddha
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van Big Brother 23 op 25 juli 2021 worden hieronder besproken. Heb je de aflevering gemist? Maak je geen zorgen! Stream het hele seizoen op Paramount+.

Big Brother ontketende weer een wildcard-wedstrijd in de aflevering van vanavond, maar alle ogen waren gericht op Hannah Chaddha, en niet op de beste manier! Blijkt dat Big Brother-fans niet erg blij zijn met de speler. Wat is er nog meer nieuw, toch?

Hoewel er de afgelopen week een grote hitte op Brent Champagne is geweest, vandaar zijn nominatie voor ontruiming, lijkt het alsof fans naar sociale media gaan om hun minachting te uiten over een opmerking die Hannah maakte tijdens haar tijd in het dagboek kamer.

Gezien het seizoen een van de belangrijkste tot nu toe is, met een prijs van $ 750.000, staat de inzet hoog, maar Hannah levert een aantal kwaliteitslijnen waar we allemaal om moeten lachen. Nou, sommige fans dachten niet aan haar commentaar in de ep van vanavond. was gepast, en zijn helemaal niet blij met de BB-deelnemer.

Waarom fans niet blij zijn met Hannah

Hannah Chaddha wordt langzaam maar zeker een favoriet bij de fans, maar na de aflevering van Big Brother van vanavond heeft de speler zeker een paar veren verstoord.

Kijkers begonnen getuige te zijn van de mogelijke start van een showmance tussen Brent Champagne en Hannah Chaddha, maar die kwam snel tot een einde toen Hannah duidelijk maakte dat ze niet alleen NIET geïnteresseerd was in Brent, maar dat ze ook eng was uit door hem!

Nou, Brent ging verder met zijn flirterige manieren met Hannah, en Alyssa, en Whitney, zullen we doorgaan? Maar! Hannah heeft er niets van! Tijdens haar tijd in de Big Brother-dagboekkamer kwam Chaddha voor Brent en zijn opgeblazen ego, maar het viel niet goed bij sommige fans.

"Ook al denkt hij dat hij alles is en een zak chips, hij is amper een cracker, dus… pak het bij elkaar", zei Hannah Chaddha tijdens haar biecht.

Het duurde twee seconden voordat Big Brother-kijkers online instemden, velen lachten hardop om haar opmerking, terwijl anderen woedend waren over de raciale toespelingen.

"Hannah is een RACIST door Brent een cracker te noemen… Ze moet ONMIDDELLIJK worden uitgezet voor dit walgelijke gedrag", schreef een gebruiker. Ze waren niet alleen! Twitter en Facebook ontploften met opmerkingen die streden om Hannah te ontslaan, maar het is duidelijk dat dergelijke beweringen buiten proportie worden opgeblazen!

Hoewel het drama had moeten worden overgedragen naar de Wildcard Competitie van vanavond, waar Tiffany, Derek X en Britini voor de overwinning vochten, konden fans niet stoppen met praten over Hannah.

Het is duidelijk dat Hannah Chaddha erg geïnteresseerd is in mede-huisgast, Derek X nadat ze toegaf dat ze verliefd op hem was.

"Ik ben verliefd op Derek X, dat moet ik toegeven", zei ze in de aflevering van vanavond. "Hij en ik hebben hetzelfde gevoel voor humor en waren ook ongeveer even oud, dus ik voel me op mijn gemak om met hem te praten. Hij is ook schattig en hij weet hoe hij zich moet kleden!" zei Hannah in de dagboekkamer.

Dus ondanks dat ze haar interesse in Derek X onthult, lijkt het alsof Brent het nog steeds probeert. Hannah is er niet alleen overheen, maar ook alle andere vrouwen in het Big Brother-huis.

'Big Brother'-fans komen naar Hannah's verdediging

Gelukkig kwamen veel fans snel in de verdediging van Hannah en beweerden dat kijkers precies wisten wat ze bedoelde, en hebben ze haar woorden verdraaid voor een verhaal dat geen plaats heeft om het daglicht te zien!

De BB-speler verwees heel duidelijk naar eten, vandaar haar gebruik van chips versus crackers, maar velen slaagden er niet in om de punten met elkaar te verbinden. Aangezien zijn spel vervelend begint te worden als het om de dames gaat, waren kijkers helemaal niet onder de indruk van Hannah's opmerking, aangezien het redelijk raak was.

Naarmate de aflevering vorderde, moest Tiffany een belangrijke beslissing nemen na haar overwinning in de Wildcard-competitie. Hoewel ze zichzelf had kunnen beschermen, koos ze ervoor om het winnende aanbod af te wijzen. Dit liet uiteindelijk HoH, Xavier geen andere keuze dan Brent en Britini op te zetten, wat haar tweede keer op het blok markeert. Au!

Hoewel fans nu sudderen over de Hannah-commentaar, keert de focus terug naar de game terwijl kijkers wachten op de uitzetting van zondag! cue dramatische muziek

Aanbevolen: