Kim Kardashian hernoemt 'KKW Beauty' omdat fans bang zijn dat ze 'West' laat vallen

Kim Kardashian hernoemt 'KKW Beauty' omdat fans bang zijn dat ze 'West' laat vallen
Kim Kardashian hernoemt 'KKW Beauty' omdat fans bang zijn dat ze 'West' laat vallen
Anonim

Kim Kardashian West, 40, heeft gezegd dat ze tijdelijk haar lucratieve KKW Beauty-lijn zou sluiten om te rebranden.

Op dinsdag legde de zakenvrouw uit dat de huidige productlijn niet meer zou bestaan. Kardashian onthulde haar voornemen om opnieuw te lanceren met "nieuwe formules die moderner, innovatiever en verpakt zijn in een verheven en duurzame nieuwe look."

Fans begonnen echter meteen te speculeren dat Kim de "W" van het label zou laten vallen tijdens haar scheiding van Kanye West.

"Aan onze trouwe klanten, het begon allemaal met een contourkit en breidde zich de afgelopen vier jaar uit naar ogen, lippen, lichaam en vele ongelooflijke collecties", begon ze in haar online post.

"Ik ben verheugd om door te gaan met het ontwikkelen en uitbreiden van mijn productassortiment en dat u het eindelijk kunt ervaren zoals ik het altijd voor ogen had."

"Bovendien is mijn team hard aan het werk om de winkelervaring van de klant te verbeteren, zodat u mijn schoonheids- en cosmetica-aanbiedingen in alle categorieën op één enkele website kunt kopen."

"Heel erg bedankt dat je met mij op deze ongelooflijke reis bent geweest, en ik beloof dat we niet te lang weg zullen blijven", eindigde de KUWTK-ster voordat hij zich afmeldde met xo, Kim Kardashian West.

Kim Kardashian en Kanye West zitten met kinderen, Saint en North
Kim Kardashian en Kanye West zitten met kinderen, Saint en North

Instagram

Ondanks het feit dat haar getrouwde naam in de handtekening stond, begonnen volgers te reageren met theorieën dat Kim het 'Westen' liet vallen.

"Natuurlijk is dat wat het is. Hij zal niet willen dat ze haar naam gebruikt na een scheiding, en zij zal dat ook niet wensen…einde van een tijdperk…", schreef iemand.

"Het westen laten vallen", schreef een ander eenvoudig.

"Haar scheiding wordt afgerond, dus ze lost haar geldkoe op zodat het niet wordt opgenomen. Kim K is niet dom. Jullie denken dat ze rijk is geworden, ze speelt dom, maar weet zeker hoe ze geld moet maken, " viel een derde in.

Kim Kardashian Kanye West
Kim Kardashian Kanye West

Kim's aankondiging komt nadat ze zwaar werd getrolld omdat ze poseerde met een scooter aan de voet van de iconische Spaanse Trappen in Rome.

De reality-tv-ster, 40, wiegde een witte leren rok en een gekruiste witte crop top. De moeder van vier maakte haar look af met een slangenhuid wikkel rond de hielen, haar donkerbruine lokken waren gestyled in een chique hoge paardenstaart.

Ze onderschrift van de post: "Avondje uit op de Spaanse Trappen."

Kim Kardashian, Kanye West en hun familie
Kim Kardashian, Kanye West en hun familie

Maar sommige sociale commentatoren konden niet begrijpen wat Kim eigenlijk deed in Rome.

"Ga moeder worden voor je 12 kinderen", schreef iemand online.

"Nu Kanye Kimmy heeft gestuurd om in te pakken, werkt ze op de straathoeken in Rome en probeert zichzelf een miljardair te bemachtigen", luidde een duistere opmerking.

Aanbevolen: