DaBaby plaatst berichten en verwijdert vervolgens verontrustende video met zijn kind

Inhoudsopgave:

DaBaby plaatst berichten en verwijdert vervolgens verontrustende video met zijn kind
DaBaby plaatst berichten en verwijdert vervolgens verontrustende video met zijn kind
Anonim

DaBaby heeft zichzelf opnieuw midden in de controverse geplaatst, nadat hij de politie had gebeld om de moeder van zijn drie maanden oude kind, DaniLeigh, uit zijn huis te verwijderen. Hij was al eerder bijna geannuleerd en hij wankelt weer op dat fijne lijntje.

Nu heeft hij een video van zichzelf met zijn dochtertje opgenomen die op zijn best ernstig twijfelachtig is. De verontrustende video werpt een licht op zijn bizarre gedrag en heeft de kijkers meteen ongemakkelijk gemaakt.

DaBaby bewijst nog maar eens dat hij zijn leven niet zonder een of ander drama kan leiden, en heeft opnieuw een rimpeleffect online veroorzaakt, omdat fans twijfels hebben over zijn vermogen om zijn kind op te voeden.

DaBaby gebruikt zijn jonge kind voor wraak

DaniLeigh had niet duidelijker kunnen maken dat ze niet wil dat haar drie maanden oude babymeisje online wordt uitgebuit, en heeft er alles aan gedaan om de identiteit van haar jonge kind te beschermen. Sinds de nu beruchte woordenwisseling tussen DaBaby en DaniLeigh bij hen thuis, lijkt DaBaby zijn dochter bij zich te hebben in zijn woning, en hij verspilde geen tijd om haar voor de camera's te zetten, tegen de wil van haar moeder in.

Nu de wereld aan het jonge kind is voorgesteld, overspoelen golven van zorgen het internet.

DaBaby wiegde zijn kleine meisje agressief op een vreemde manier, wat duidelijk aangeeft dat hij niet veel ervaring had met het wiegen van een jonge baby. Zijn bewegingen zagen er ruw en geforceerd uit en zijn dochter zag er absoluut niet comfortabel uit in zijn armen.

Hij knipte ook op een grove manier met zijn kauwgom, wat fans meteen de verkeerde kant op wreef. Niets aan de video zorgde op enigerlei wijze voor positieve opvoedingsvibes.

Het gezin weggooien

Met zijn dochtertje in zijn armen en een vast publiek dat op zijn sociale-mediapagina had getikt, ging DaBaby verder met het vernielen van de grootouders van zijn kind. Hij richtte zich volledig op de ouders van DaniLeigh en spuwde al zijn giftige gevoelens naar hen toe voor de camera zodat de wereld het kon horen - terwijl hij raasde over wat een geweldige vader hij is om op te treden om voor zijn kinderen te zorgen.

Hij beschuldigde DaniLeigh's ouders ervan hun kleinkind in de steek te hebben gelaten omdat ze half zwart was, en beweerde dat ze zijn dochter nog niet eens hadden ontmoet.

Het rommelige, agressieve wiegen van het kleine meisje in DaBaby's armen ging door en werd steeds moeilijker om naar te kijken.

Het feit dat hij zijn kleine meisje gebruikte om grip te krijgen op zijn haat jegens haar moeder was erg verontrustend, en de hele video ontvouwde zich op een manier waardoor het kind eruitzag alsof het werd gebruikt als een hulpmiddel bij het nastreven van DaBaby's binnenlandse wraak.

Dit was geen liefdevolle, vaderlijke videoclip, het was een verontrustend moment dat nog meer twijfel zaaide over DaBaby's stabiliteit en het vermogen om zich goed te gedragen in de samenleving en zijn kind positief op te voeden.

Aanbevolen: