Ray Liotta gaf huiveringwekkend advies tijdens zijn laatste interview

Inhoudsopgave:

Ray Liotta gaf huiveringwekkend advies tijdens zijn laatste interview
Ray Liotta gaf huiveringwekkend advies tijdens zijn laatste interview
Anonim

Er is veel gezegd over het leven en werk van acteur Ray Liotta, sinds hij ongeveer drie weken geleden overleed. Veel van zijn voormalige collega's staan in de rij om hulde te brengen aan zijn arbeidsethos op de set en zijn aanstekelijke persoonlijkheid daarbuiten.

Liotta heeft maar één dochter genaamd Karsen, en na ongeveer twee weken van stilte in het openbaar, voegde ze eindelijk toe aan de lofprijzingen die aan haar overleden vader werden geschonken. In een post op haar Instagram-profiel schreef Karsen: 'Degenen die hem kenden, hielden van hem. Je bent de beste vader die iemand zich kan wensen. Ik houd van je. Bedankt voor alles.'

Liotta's portfolio spreekt voor zich, met veel ongelooflijke uitvoeringen in enkele van de beste films van zijn generatie. Toen hij zijn 70e verjaardag naderde, vertoonde hij geen tekenen van vertraging, aangezien hij nog aan ongeveer vijf films en tv-programma's werkte toen hij stierf.

Een clip die onlangs online verscheen en beweerde de laatste van zijn carrière te zijn, biedt een uniek perspectief op deze meedogenloze persoonlijkheid die Liotta had, terwijl hij ook een aangrijpende boodschap geeft over de waarde van het leven.

Welk levensadvies gaf Ray Liotta voor zijn dood?

Een van de gemeenschappelijke thema's in elk eerbetoon aan Ray Liotta van degenen die hem kenden, is het feit dat hij een zeer aanstekelijke lach had.

Eigenlijk was een van de meest iconische scènes uit zijn carrière in de Martin Scorsese-klassieker Goodfellas, waar zijn personage hysterisch lacht om grappen die worden verteld door Tommy DeVito, gespeeld door Joe Pesci.

De clip van dat recente Liotta-interview begint ook met lachen, zij het niet zo heftig als in Goodfellas. Een niet-geïdentificeerde interviewer vraagt hem vervolgens wat zijn favoriete onderdeel van ouder worden is.

De acteur dacht er even over na en zei toen: "Gewoon de ervaring. Ik zou nooit meer in de twintig of dertig willen zijn… Precies wat je doormaakt en proberen uit te vinden wat je wilt doen. En als je iets hebt gedaan dat je wilt doen, waarom gebeurt het dan niet?"

Misschien was het meest ontroerende advies uit dat interview toen Liotta sprak over de paradox van 'minder weten' naarmate je ouder wordt en meer over het leven leert.

Ray Liotta moedigde mensen aan om 'alles met liefde te doen'

"Het is echt waar, hoe ouder je wordt, hoe minder je weet," bleef Ray Liotta observeren. "En het is een cliché, maar het is echt waar. Er is zoveel dat er is. Er zijn zoveel opties en kansen en manieren van denken… of niet denken. Het is gewoon heel interessant."

Hij moedigde het publiek ook aan om alles wat ze deden met liefde te doen. "Je hoopt gewoon dat het allemaal met liefde wordt gedaan en dat je de juiste persoon ontmoet," voegde hij eraan toe.

In zijn professionele leven kan worden gezegd dat Liotta bij vele gelegenheden de juiste mensen heeft ontmoet, wat heeft geleid tot de meeste vruchtbare partnerschappen die hij in de loop der jaren heeft gesmeed.

Robert De Niro heeft bijvoorbeeld onlangs bevestigd dat hij namens Liotta pleitte voor de cast van de acteur als Henry Hill in Goodfellas. Regisseur Martin Scorsese stemde toe en het bleek een meesterlijke beslissing te zijn voor alle betrokkenen.

Scorsese heeft Liotta na zijn dood uitbundig geprezen, hoewel ze om een mysterieuze reden nooit meer samenwerkten na Goodfellas.

Ray Liotta wordt overleefd door zijn dochter en zijn verloofde

De persoon die het dichtst bij Ray Liotta stond, was zijn dochter Karsen, geboren in december 1998 van de acteur en zijn ex-vrouw, Michelle Grace. Ze is professioneel in de voetsporen van haar vader getreden, met een ontluikende acteercarrière die haar in wel tien films en tv-shows heeft gezien.

Volgens IMDb was Karsen Liotta's allereerste acteeroptreden in A Rumour of Angels van haar vader, toen ze nog praktisch een baby was. Ze had een uitgebreide gastrol in de NBC-politiedramaserie Shades of Blue, waarin ook haar vader naast Jennifer Lopez speelde.

Karsen en Ray Liotta werkten voor de laatste keer samen in haar laatste schermverschijning tot nu toe, toen ze een tiener genaamd Barb speelde in zijn mysteriekomediefilm uit 2020, Hubie Halloween, die ook een cast van Adam Sandler, Kevin James bevatte, Julie Bowen en Steve Buscemi, onder anderen.

Ook achtergelaten door Liotta is zijn verloofde Jacy Nittolo, die hij een paar jaar geleden ontmoette en van plan was met hem te trouwen. Nittolo was bij de acteur toen hij stierf in de Dominicaanse Republiek, en ze bracht daarna ook een oprecht eerbetoon aan hem op Instagram.

Aanbevolen: