Idris Elba terug in gesprek om Daniel Craig te vervangen als James Bond

Inhoudsopgave:

Idris Elba terug in gesprek om Daniel Craig te vervangen als James Bond
Idris Elba terug in gesprek om Daniel Craig te vervangen als James Bond
Anonim

Idris Elba staat weer op de shortlist van acteurs die strijden om James Bond te spelen nadat Daniel Craig vorig jaar de rol opgaf. De acteur viel eerder uit de running - in de hoop in plaats daarvan een rol als slechterik in de franchise te krijgen - maar het lijkt erop dat het publiek in plaats daarvan de voorkeur geeft aan de Engelse acteur als de gelijknamige wereldreiziger.

Idris Elba is terug in de running

Idris is al lang "deel van het gesprek" als het gaat om de volgende generatie van de James Bond-franchise, maar de rol die hij zou spelen was een kwestie van veel discussie. De acteur gooide vorig jaar schijnbaar de handdoek in de ring als het ging om het titulaire personage en vertelde ITV London: "Nee, ik ga geen James Bond zijn", hoewel hij nog steeds hoopte een rol als antagonist te bemachtigen.

Nu - bronnen vertellen exclusief aan The Sun - dat de naam van de acteur weer terug is.

"Idris is al lang in gesprek om een rol te spelen in het volgende tijdperk van het verhaal van James Bond en vorig jaar werd overwogen voor een rol als antagonist", vertelde de bron aan het tijdschrift. "De gesprekken over hem als hoofdrolspeler zijn echter weer begonnen toen producenten zich realiseerden hoe populair hij zou zijn na het uitvoeren van geheim marktonderzoek."

Producenten realiseerden zich hoe populair de Britse acteur is

Namen als Tom Hardy, Henry Cavill en Regé-Jean Page zijn allemaal rondgegooid als mogelijke vervangers voor Daniel Craig - maar zoals de bron heeft uitgelegd - mensen willen Idris in de volgende Bond-film, en ze willen hem als de "held".

"Hij scoorde hoog in de diverse groep filmliefhebbers die waren uitgenodigd om eraan deel te nemen", legt de bron uit. "Ze wilden hem niet als een aartsvijand zien - ze wilden hem als de held."

In 2019 bekende de Britse acteur dat hij graag de rol van James Bond op zich zou nemen tijdens een interview met Vanity Fair. Hij vertelde de outlet: "James Bond is een enorm begeerd, iconisch, geliefd personage dat het publiek meeneemt op deze enorme escapistische reis."

"Natuurlijk, als iemand tegen me zei: 'Wil je James Bond spelen?', zou ik zeggen: 'Ja!'"

Maar de hoofdmannen die de rol moeten vervullen, zijn aan het twijfelen gebracht, waarbij producer Barbara Broccoli eerder dit jaar beweerde dat Idris in aanmerking komt voor de rol, maar het is altijd moeilijk om een gesprek te voeren als er iemand in de stoel zit.”

Aanbevolen: