‘RHONJ’: Inside Teresa Giudice en de intense vete van Margaret Josephs

Inhoudsopgave:

‘RHONJ’: Inside Teresa Giudice en de intense vete van Margaret Josephs
‘RHONJ’: Inside Teresa Giudice en de intense vete van Margaret Josephs
Anonim

Als het gaat om de echte huisvrouwen van New Jersey, weet je gewoon dat er drama zal zijn en veel! Nu de show het einde van zijn 12e seizoen nadert, lijkt het alsof OG Teresa Giudice en Margaret Josephs op gespannen voet staan.

Niet alleen hebben de twee elkaar ontvolgd op sociale media, maar hun vriendschap lijkt al lang voorbij te zijn na hun intense vete. Hoewel het duo al eerder koppen had geslagen, lijkt het alsof de dingen een nieuw niveau van onbeduidendheid hebben bereikt nadat Josephs Teresa's verloofde, Louie Ruelas, begon te ondervragen.

Als er één ding is dat Teresa dit seizoen duidelijk heeft gemaakt, is dat ze de naam van Louie uit de mond van de vrouwen wil hebben, maar dat dat niet volgens plan verloopt. Dus, wat is er echt gebeurd tussen Teresa en Margaret? Laten we erin duiken!

Margaret & Teresa Feud Over Louie

Na haar scheiding van haar voormalige echtgenoot, Joe Giudice, is Teresa Giudice verder gegaan en heeft ze liefde gevonden bij haar verloofde, Louie Ruelas. Nadat ze elkaar hebben ontmoet in de Jersey Shore, paraderen Teresa en Louie sindsdien met hun 'liefdesbubbel'.

Nu lijkt het alsof Margaret Josephs hun bubbel probeert te laten knappen door een reeks geruchten en verhalen over het verleden van Ruelas naar voren te brengen. Josephs bracht jaren geleden een griezelige video van Louie naar voren tijdens een retraite, wat de vonk was die het vuur aanrichtte.

Sindsdien heeft Margaret verhalen naar voren gebracht over huiselijk geweld, waardoor Teresa over de rand ging. Giudice beweerde verder dat Margaret met de blogs had gesproken en de verhalen zelf had uitgelekt. Een verbijsterde Margaret noemde Teresa vervolgens een 'walgelijke leugenaar' tijdens de cast-reis naar Nashville.

Fans Dingen die Teresa moet worden ontslagen

Nou, het lijkt erop dat Margaret's schelden alles was wat Teresa nodig had om haar deksel om te draaien, en we bedoelen haar deksel omdraaien. De RHONJ verloor het tijdens het diner, gooide alles op tafel in de richting van Margaret voordat ze wegstormden en Josephs in een wrede woede vloekten.

Fans waren geschokt door Teresa's gedrag en beweerden zelfs dat ze het verdiende om door Bravo te worden ontslagen vanwege haar agressieve en verhitte reacties.

Dit is niet de brandtijd die Teresa heeft verloren. De inwoner van Jersey is berucht om haar explosieve momenten, die helemaal in seizoen 1 begonnen toen ze een tafel omdraaide naar voormalig castlid, Danielle Staub in wat nog steeds wordt beschouwd als een van de meest schokkende Housewives-momenten ooit.

Is Margaret een wandelende dubbele standaard?

Hoewel fans dachten dat Teresa ongelijk had, inclusief Margaret zelf, lijkt het alsof The Marge niet echt ruimte heeft om te praten.

Margaret heeft zich ook schuldig gemaakt aan het verlies voor de camera en het aanzetten tot agressie jegens haar medesterren, waaronder de keer dat ze de ex-man van Staub in een zwembad duwde, wijn naar Danielle gooide en een hele fles water erop goot Staubs hoofd tijdens een shoppingtrip in seizoen 10.

Aanbevolen: