Wat is er gebeurd met 'Christina aan de kust'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met 'Christina aan de kust'?
Wat is er gebeurd met 'Christina aan de kust'?
Anonim

Christina On the Coast is al vier seizoenen te zien en ergens dit jaar komt er een vijfde seizoen. De serie heeft het ongelooflijk goed gedaan door de jaren heen vanwege hoe herkenbaar het is. De serie zet zowel Christina's persoonlijke als professionele reizen in de schijnwerpers. Dit is iets dat typisch te zien is op HGTV-shows zoals Fixer Upper. Net als veel andere HGTV-shows, is er gespeculeerd dat Christina on the Coast mogelijk nep is. Hoe dan ook kunnen HGTV-fans geen genoeg krijgen van Christina Haack en haar realityshow.

Fans vinden het echter leuk om Christina het allemaal te zien doen. Ze jongleert met een druk gezinsleven, een veeleisend ontwerpbedrijf, het schrijven van boeken en het uitbreiden van haar merk. Toch heeft Christina ook de tijd kunnen vinden om haar fysieke welzijn op peil te houden. Ze heeft ook haar scheiding van Ant Anstead overwonnen. Christina is ook dapper genoeg geweest om terug te slaan naar haar trollen omdat ze nieuwe liefde heeft gevonden.

Christina Haack hoopt op een nieuwe start na haar scheiding

Christina Haack heeft vermeden om over haar scheiding van Ant Anstead te praten en het nieuwe seizoen in te gaan als een nieuwe start voor zichzelf. Christina was aan het einde van seizoen 4 op een andere plek dan aan het begin van het seizoen. Ze heeft zich gericht op het verbouwen van het huis van haar klant en heeft geïnvesteerd in een vakantiehuis in Tennessee. Christina en Ant zullen in elkaars leven zijn en vriendelijk blijven om hun kind Hudson te co-ouderen. Ant heeft zelfs verteld hoe blij hij is voor Christina en dat het uiteindelijk de beste beslissing is om uit hun gedeelde huis te vertrekken. Wat is een betere manier voor Christina om verder te gaan en de benodigde nieuwe start te krijgen dan door een puppy te adopteren. Christina adopteerde een schattige Rottweiler-puppy genaamd Biggie. Biggie zal fulltime bij Christina blijven terwijl de Franse bulldog Cash van de familie zal worden verdeeld tussen Ant en Christina.

Een grote verandering die Christina heeft aangebracht na haar scheiding van Ant, is het terugnemen van haar familienaam. Nadat Christina en Ant waren getrouwd, veranderde ze haar achternaam in haar man, zoals veel getrouwde stellen doen. Toen de scheiding rond was, veranderde Christina haar achternaam weer in haar meisjesnaam. De scheiding gaf Christina echt de kans om te beseffen dat ze het leven niet zo serieus hoeft te nemen. Ze heeft ook meer tijd en aandacht besteed aan haar kinderen en vooral aan haar gezondheid en welzijn. Nu Christina bezig is haar nieuwe start te maken, willen fans weten waar haar show, Christina, aan de kust vandaan komt.

Wat gebeurt er met Christina aan de kust?

Christina on the Coast Seizoen 3 werd begin augustus uitgezonden voordat ze een korte pauze nam. Eind september pakten ze het weer op. Door de persoonlijke zaken die Christina had meegemaakt, bleef het lot van Christina aan de Kust onzeker. Er was een seizoen 4 van Christina on the Coast, alleen met wat nieuwe veranderingen. Ondanks de veranderingen is Christina nog steeds een van de rijkste HGTV-sterren. Het staat buiten kijf dat één verandering is dat haar ex-man Ant Anstead niet terug zal keren naar de show.

De kijkcijfers van seizoen vier waren niet zo goed als haar vorige drie seizoenen. Sommige fans geloven dat de veranderingen die Christina heeft aangebracht en haar wanhopige wens om een nieuwe start voor zichzelf te maken, de reden kunnen zijn waarom. Wat de reden ook was, het had geen invloed op het annuleren van de serie. Christina on the Coast zal naar verwachting worden verlengd voor een seizoen 5 en veel bewijs kan dat bewijzen. Christina heeft een casting gedaan voor haar nieuwe seizoen. Ze casten alle huiseigenaren die hun verouderde huis willen renoveren.

Fans zijn verheugd om te zien dat Christina on the Coast terugkeert voor een nieuw seizoen. Fans zijn echter verdrietig om het einde te zien van Christina's andere HGTV-show Flip of Flop, een serie die ze deelt met haar ex Tarek El Moussa. Alleen echte fans van Christina Haack weten dat ze eerder getrouwd was met Tarek voordat ze ging scheiden en naar Ant Anstead ging. Net als haar relatie met Ant, zijn Christina en Tarek een goede vriendschap gebleven om hun show gaande te houden en co-ouderschap van hun kinderen Brayden en Taylor. Christina en Tarek hebben genoten van het pronken met hun chemie op Flip of Flop, om fans te plagen. Het plagen zorgde ervoor dat fans hoopvol bleven dat ze weer bij elkaar zouden komen, wat gewoon nooit zal gebeuren. Tarek is hertrouwd en Christina is onlangs verloofd met Joshua Hall. Zelfs Ant Anstead is verder gegaan om liefde te vinden met Renée Zellweger.

Aanbevolen: