Euphoria' Star Storm Reid's netto waarde

Inhoudsopgave:

Euphoria' Star Storm Reid's netto waarde
Euphoria' Star Storm Reid's netto waarde
Anonim

Storm Reid is een van de jongste en meest populaire opkomende actrices in Hollywood - ze is pas 18 jaar oud en ze heeft al miljoenen fans. Ze acteert al sinds ze een klein meisje was en haar carrière is alleen maar succesvoller geworden naarmate ze ouder werd. Ze is sinds 2012 in minstens één tv-show of film per jaar te zien en maakt momenteel deel uit van verschillende nieuwe projecten.

Bovendien studeert ze dramatische kunsten aan de University of Southern California (USC) en is ze merkambassadeur voor een paar bedrijven. Ze is constant bezig om haar carrière te laten groeien, en het heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Haar vermogen is niet zo hoog als dat van sommige van haar Euphoria cast-partners, maar het is meer dan een half miljoen dollar en zal waarschijnlijk binnenkort veel meer zijn dan dat. Laten we eens kijken hoe Storm Reid door de jaren heen haar vermogen heeft verdiend.

8 Storm Reid's netto waarde is rond de $600.000

Vanaf nu wordt het vermogen van Storm Reid geschat op ongeveer $ 600.000. "Ze verdient het grootste deel van haar geld met acteren in films en heeft verschillende aanbevelingen bij bedrijven zoals Mattel! De getalenteerde actrice is ook het gezicht van meerdere merken en verdient als merkambassadeur", aldus The Little Facts. Hoewel Storm een van de rijkste 18-jarigen van het land is, is het verrassend dat haar vermogen niet hoger is, gezien alle tv-programma's en films waarin ze speelde.

7 Ze kreeg haar grote doorbraak toen ze 10 jaar oud was

In 2013 kreeg Storm Reid haar grote doorbraak toen ze de hoofdrol speelde in 12 Years a Slave. Ze speelde Emily, de dochter van Eliza. “Eliza is een slaaf met 2 kinderen – Randall en Emily; we kennen haar als een slimme, sterke vrouw (zoals Solomon Northup haar beschrijft), uiteindelijk verwoest door het verlies van haar kinderen”, aldus Shadow en Act. Storm was pas 10 jaar oud en haar filmdebuut werd een enorm succes. De film won drie Oscars en werd genomineerd voor nog eens zes.

6 Storm Reid speelde in een paar Nickelodeon-shows

In hetzelfde jaar dat Storm Emily speelde in 12 Years a Slave, speelde ze Avery in de Nickelodeon-show, The Thundermans. Ze speelde slechts in één aflevering, "This Looks Like a Job For …", die gaat over de hoofdpersonen die een baan krijgen bij een pizzeria. Hoewel het maar één aflevering was, hielp het haar om andere acteeroptredens te krijgen, waaronder een rol in een andere Nickelodeon-show. Ze speelde een jaar later in Nicky, Ricky, Dicky & Dawn en speelde Scarlett in de aflevering "Scaredy Dance", die gaat over de Halloween-schooldans. Rond dezelfde tijd verscheen Storm ook een paar keer in andere tv-shows, zoals NCIS: Los Angeles en Chicago P. D.

5 ‘A Wrinkle In Time’ en ‘Euphoria’ maakten Storm Reid beroemd

Nadat Storm een paar keer in tv-shows was verschenen, begon ze in meer films te spelen, waaronder de film die haar beroemd maakte: A Wrinkle in Time. Volgens Good Morning America gaat de film over "een meisje dat [is] op een zoektocht om zowel haar vader als alle ruimte en tijd te redden, [wat] is gebaseerd op Madeleine L'Engle's klassieke boek uit 1962 met dezelfde naam.” Storm speelde Meg, de hoofdpersoon die haar vader probeert te redden. Omdat het een Disney-film is, kreeg het veel aandacht van mensen, en ze kregen te zien hoe getalenteerd Storm Reid werkelijk is. Dit leidde haar naar de hoofdrol in de populaire tv-show Euphoria. Ze speelt Rue's zus, Gia en de show heeft haar nog beroemder gemaakt.

4 Storm Reid speelde de afgelopen jaren in twee populaire films

Na het eerste seizoen van Euphoria speelde Storm in twee populaire films, The Invisible Man en de nieuwste versie van The Suicide Squad. Volgens IMDb gaat The Invisible Man over wanneer Cecilia's gewelddadige ex zichzelf van het leven berooft en haar zijn fortuin nalaat, vermoedt ze dat zijn dood een hoax was. Als een reeks toevalligheden dodelijk wordt, probeert Cecilia te bewijzen dat ze wordt opgejaagd door iemand die niemand kan zien. Storm speelde Sydney, de dochter van de agent die Cecilia beschermt tegen haar ex. En in de nieuwste versie van The Suicide Squad speelde ze Tyla.

3 Storm Reid zal in vier aankomende films te zien zijn

De nieuwste versie van The Suicide Squad kwam vorig jaar uit en Storm heeft sindsdien al aan veel projecten gewerkt. De komende jaren zal ze de hoofdrol spelen in ten minste vier nieuwe films. Ze zal te zien zijn in Killing Winston Jones, One Way (die dit jaar uitkomt), Searching 2 en Darby Harper Wants You to Know. Searching 2 zal haar carrière waarschijnlijk nog verder lanceren, aangezien zoveel mensen ernaar uitkijken.

2 HBO heeft zojuist Storm Reid gecast voor de tv-serie 'The Last Of Us'

Naast de vier nieuwe films waar Storm in gaat spelen, zal ze ook in een tv-show schitteren. HBO heeft haar zojuist gecast voor de hoofdrol in hun nieuwe show, The Last of Us. Volgens GameRant: “Gebaseerd op de originele game van Naughty Dog, speelt The Last of Us zich ongeveer 20 jaar nadat de beschaving is vernietigd door een plaag die mensen veranderde in zombie-achtige sporenmonsters. De serie zal, net als de game, zich naar verluidt concentreren op Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) terwijl ze zich een weg proberen te banen uit een quarantainezone die is opgezet door een groep overlevenden die bekend staat als The Fireflies… Deadline meldt dat Storm Reid zal zich bij de cast voegen als een speciale gastster en zal de rol van Riley Abel op zich nemen.”

1 Storm Reid kan binnenkort miljonair worden

Storm Reid heeft al meer dan een half miljoen dollar verdiend met alle tv-programma's en films waarin ze heeft gespeeld. En ze verdient elke dag meer geld met de merkaanbevelingen die ze heeft. Tussen de merkaanbevelingen en de nieuwe projecten waaraan ze werkt, zal haar nettowaarde waarschijnlijk binnenkort minstens een miljoen zijn. Ze is misschien miljonair voordat ze in de twintig is. Dit is nog maar het begin van een lange en succesvolle carrière voor Storm. Wie weet waar haar carrière haar zou kunnen brengen.

Aanbevolen: