Joey viel per ongeluk op de set van 'Friends', maar de show besloot het niet-gescripte moment uit te zenden

Inhoudsopgave:

Joey viel per ongeluk op de set van 'Friends', maar de show besloot het niet-gescripte moment uit te zenden
Joey viel per ongeluk op de set van 'Friends', maar de show besloot het niet-gescripte moment uit te zenden
Anonim

Ondanks het feit dat ' Friends' decennia geleden eindigde, wordt de show nog steeds door miljoenen bekeken. De iconische sitcom duurt tien seizoenen en is ongelooflijk gemakkelijk om naar te kijken vanwege het luchtige karakter. Om die reden zal er nog jaren naar worden gekeken, vooral onder de jongere fanbase die het net ontdekt heeft.

Wat misschien veel opv alt en verrassend is, is dat van tijd tot tijd bepaalde momenten die niet op het script stonden, in de show werden bewaard.

We zullen een paar van die scènes bekijken, samen met een scène waarin Matt LeBlanc volledig werd weggevaagd. Gezien hoe hilarisch het moment tijdens seizoen twee bleek te zijn, werd het in de sitcom gehouden.

Er waren een paar niet-gescripte momenten waarop 'vrienden' besloten te vertrekken

Wat 'Vrienden' zo veel groter maakte, is het feit dat de show anders werkte. Als iets niet grappig was of niet de juiste reactie van het publiek kreeg, zouden ze het ter plekke opnieuw opnemen. Volgens Matthew Perry was dit een briljante aanpak en iets wat andere shows nooit zouden durven.

Een voorbeeld hiervan vond plaats in 'The One In Vegas', toen Lisa Kudrow zelf aan het publiek vroeg of ze haar grap begrepen. Toen duidelijk was dat ze dat deden, ging de show verder met de volgende scène.

Er vonden niet alleen aanpassingen plaats tijdens de vlucht, maar er werden ook niet-gescripte momenten in de show bewaard gedurende verschillende seizoenen. Een goed voorbeeld hiervan vond plaats tijdens seizoen 6 in 'The One After Vegas'. Rachel sprak een van de meest memorabele regels uit en verklaarde dat haar huwelijk met Ross 'de ergste kater ter wereld' was. De toegevoegde regel kreeg nogal wat reacties van het live publiek, zozeer zelfs dat ze tijdens het montageproces het gelach moesten aanpassen omdat het te lang duurde.

Chandler krijgt ook wat liefde voor zoveel briljante niet-gescripte momenten, een die in me opkomt is hoe de acteur het bij elkaar kon houden nadat hij zijn eigen hoofd met een kast had ingeslagen tijdens de aflevering van seizoen 4, 'The One with de manchetten.'

Het was niet de eerste keer dat Matt LeBlanc op de set viel

Toen fans de titel lazen, was het eerste moment waar ze aan dachten waarschijnlijk dat Matt LeBlanc op zijn voeten struikelde, een moment dat de blooper-reel maakte. We hebben het niet over dat moment, maar het zal altijd worden beschouwd als een van de allerbeste outtakes in de geschiedenis van de show. Zelfs tijdens de reünie besprak en herbeleefde de cast het hilarische moment met Matt LeBlanc.

Matt herinnerde zich niet alleen het moment perfect, maar de fans werden nog steeds meegezogen in de blooper, aangezien de outtake bijna twee miljoen views heeft op platforms zoals YouTube. Fans hadden veel te zeggen over het iconische moment met LeBlanc.

"Het is alsof je ouderen herinneringen opha alt aan de goede oude tijd, maar in werkelijkheid de beelden hebben lol. Het zorgt ervoor dat je de jeugd echt veel meer gaat waarderen en alle momenten van het leven wilt opnemen."

"Matt was zo serieus met zijn werk, je kon zien hoe hij oprecht medelijden en verlegenheid voelde toen hij iets verkeerd deed… Hij is zo kostbaar."

"Ik vind het geweldig hoe Matt constant struikelde tijdens zijn opnames. Er was een geval waarin Joey zich voordeed als een man genaamd Bob, en hij moest de telefoon opnemen en zeggen: "Bob hier." Maar tijdens het filmen, Matt viel, en het was grappiger dan de gescripte versie, dat ze het erin lieten!"

Over de aflevering "Bob here" gesproken, dat is precies waar het hilarische moment zonder script plaatsvond!

Joey viel hilarisch terwijl hij probeerde de oproep van Chandler's Mystery Girl te beantwoorden

Het niet-gescripte moment kan door de fans in de onderstaande video worden bekeken dankzij mevrouw Mojo via YouTube. Het betreffende moment vindt plaats om 5:00 minuten van de compilatievideo.

De aflevering werd halverwege oktober 1995 uitgezonden. Het was tijdens seizoen twee en aflevering vijf met de titel 'The One with Five Steaks and an Eggplant'. Een van de plots tijdens de aflevering zag Chandler misbruik maken van zijn verkeerde identiteit.

Tijdens het laatste moment van de show, terwijl de aftiteling aan het rollen is, ziet men Joey echter naar de telefoon springen wanneer de persoon terugbelt.

Wat niet had mogen gebeuren, was dat LeBlanc er volledig uit viel en viel terwijl hij dat probeerde.

Deze keer, in tegenstelling tot zijn vorige outtake, werd het moment in de show gehouden, gezien hoe hilarisch het echt was.

Aanbevolen: