Wie zijn de beste beroemdheden van Harry Styles?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de beste beroemdheden van Harry Styles?
Wie zijn de beste beroemdheden van Harry Styles?
Anonim

Harry Styles is een van de meest geliefde popzangers ter wereld. Zijn knappe uiterlijk, magnetische persoonlijkheid en voortreffelijk talent maken hem tot een van de meest invloedrijke en succesvolle muzikanten van zijn tijd. Zijn charisma en energieke podiumpresentatie hebben de aandacht getrokken van vele fans over de hele wereld. Het lijkt een heel leven geleden sinds Harry op het toneel verscheen in The X Factor, terwijl hij "Is not She Lovely" van Stevie Wonder zong, waarmee hij de wereld op de hoogte bracht dat er een nieuwe sterrenoorlog was geboren. De vijf jaar die hij in One Direction doorbracht, hebben zijn bekendheid enorm vergroot. De boyband had geweldige tijden en creëerde een publiek dat helemaal gek op hen werd. Harry Styles gebruikte die populariteit in zijn voordeel. Zijn eerste solo-release, 'Sign of the Times', schoot in mei 2017 naar de nummer 1 positie in de hitparade.

Harry Styles wordt ook beschouwd als een van de best geklede muzikanten ter wereld. Of hij nu op de rode loper, in een talkshow, op straat of op het podium staat, hij levert een aantal van de meest memorabele looks in de branche. Gedurende zijn carrière is hij ook een trotse supporter van vele goede doelen en goede doelen geweest. Harry's openlijke steun aan de LGBTQ+-gemeenschap is bekend en wordt door velen gerespecteerd. Harry's liefdadigheidswerk is goed gedocumenteerd en ook bewonderd. Het hebben van een geweldige persoonlijkheid en een groot hart is een goede combinatie om vrienden te maken. Bovendien zorgt het feit dat je een rijke wereldwijde superster bent, voor een lange lijst met vrienden.

8 James Corden

James Corden en Harry kennen elkaar sinds de oprichting van One Direction en de twee zijn sindsdien hecht gebleven. Harry is vaak in zijn show geweest en beiden hebben elkaar bij vele gelegenheden in het openbaar gesteund. Naar verluidt verbleef Harry in het huis van James Corden in Palm Springs en Corden hielp Harry's relatie met Olivia Wilde geheim te houden.

7 Alexa Chung

Alexa Chung en Harry's vriendschap gaat helemaal terug tot 2013. Harry had haar destijds als zijn beroemdheid verliefd op een tijdschrift verklaard, dus er zijn veel geruchten geweest dat ze aan het daten waren, maar ze werden nooit bevestigd. Ze zijn er echter door de jaren heen in geslaagd vrienden te blijven en hebben aan veel projecten en shows gewerkt.

6 Stevie Nicks

Harry Styles heeft Stevie Nicks in 2019 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Ze hebben bewonderenswaardig over elkaar gesproken in interviews, samengewerkt in concerten en covers gemaakt van elkaars liedjes. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 2017 tijdens een Fleetwood Mac-concert in Londen. Harry's zus Gemma is ook een grote fan van Nicks en deelde een foto van de ontmoeting op Instagram.

5 Jeff Azov

Jeff Azov is Harry's agent, maar hij is ook een van zijn vrienden. De relatie begon in 2016 toen Harry Styles zijn solocarrière begon en Azov inhuurde als zijn agent. Hun vriendschap is sindsdien gegroeid, met als hoogtepunt Harry die de bruiloft van Azov leidt. Veel artiesten hebben talloze persoonlijke en juridische geschillen met hun agenten. De relatie tussen Jeff en Harry is vrij uniek en speciaal.

4 Kacey Musgraves

De vriendschap van Harry Styles en Kacey Musgraves is relatief nieuw. Beiden werden voor het eerst door het publiek samen gezien in 2018. Harry nodigde Kacey op het podium uit om "You're Still The One" van Shania Twain te zingen in een duet met hem. Het optreden was ongelooflijk, iedereen op de tribunes vond het geweldig, en Harry en Kacey hadden zoveel chemie dat iedereen dacht dat ze aan het daten waren. Sindsdien hebben ze veel steun en waardering voor elkaar getoond.

3 Shania Twain

Shania Twain en Harry Styles lijken al een tijdje vrienden te zijn. Het wederzijds respect is nog groter geworden sinds Harry Twains hit "You're Still The One" in de sets van een van zijn concerten in New York verwerkte. Sindsdien hebben ze contact en een nieuwe samenwerking lijkt in de maak.

2 Kendall Jenner

Kendall Jenner en Harry Styles leerden elkaar kennen via hun managers. Ze konden het heel goed met elkaar vinden en in de daaropvolgende maanden werden ze op veel plaatsen in de stad samen gespot, dus iedereen dacht dat ze aan het daten waren. De geruchten dat ze aan het daten zijn, hebben nooit een bevestiging gekregen, maar hun vriendschap is sindsdien gegroeid. Ze deden een segment van "Spill Your Guts or Fill Your Guts" in de show van James Corden, en het publiek vond het geweldig.

1 The One Direction Boys

Hoewel One Direction in 2015 een lange pauze heeft genomen en de leden solo-interesses hebben nagestreefd, zullen ze voor altijd de goede oude tijd koesteren die de weg naar hun sterrendom plaveide. Er waren tijden dat ze elk wakker moment samen doorbrachten. Dat vergeet je niet.

Aanbevolen: