Wat veroorzaakte echt de scheiding van Taran Noah Smith?

Inhoudsopgave:

Wat veroorzaakte echt de scheiding van Taran Noah Smith?
Wat veroorzaakte echt de scheiding van Taran Noah Smith?
Anonim

Als er één ding is dat de televisiegeschiedenis heel duidelijk heeft gemaakt, is het dit: veel sitcom-kijkers kijken graag naar programma's over gezinnen met schattige kinderen. Toen Taran Noah Smith bijvoorbeeld nog een heel jong kind was, waren sitcomfans over de hele wereld dol op zijn vertolking van Mark Taylor van Home Improvement. Uiteindelijk zou Smith Mark gaan spelen in 201 afleveringen van Home Improvement die de acht seizoenen van de show overspannen.

Hoewel Smith blij was dat hij klaar was met Home Improvement, kwam het leven van Taran op veel manieren in het gedrang nadat de show was afgelopen. Smith ging bijvoorbeeld een uiterst controversieel huwelijk aan en kwam toen zonder pardon tot een einde. Verbazingwekkend genoeg vragen mensen zich nog steeds af waarom zijn huwelijk eindigde, ook al is het vele, vele jaren geleden sinds Smith een scheiding doormaakte.

Taran Noah Smith's kop Grabbing Marriage

Zoals iedereen die de roddelbladen nonchalant volgt, al zou moeten weten, raken zoveel mannelijke sterren betrokken bij veel jongere vrouwen dat het een cliché is geworden. Desondanks zijn er zeker enkele mannelijke beroemdheden geweest die veel oudere vrouwen hebben geromantiseerd, dus dat alleen is niet al te opvallend. Maar aangezien Taran Noah Smith nog minderjarig was toen hij betrokken raakte bij een vrouw die 16 jaar ouder was dan hij, kreeg zijn relatie veel krantenkoppen.

Volgens rapporten ontmoetten Taran Noah Smith en Heidi Van Pelt elkaar toen de acteur nog maar 14 jaar oud was en ze ongeveer 30 was. Ondanks de verontrustende aard van hun leeftijdsverschil, zouden Smith en Van Pelt doorgaan met word een koppel en knoop de knoop door. Hoewel dat de krantenkoppen haalde, leidde het feit dat Smiths ouders zijn relatie afkeurden tot nog meer controverse.

Toen de ouders van Taran Noah Smith hoorden hoeveel ouder Heidi Van Pelt was dan hun zoon, weigerden ze hun relatie te ondersteunen. Het meest opvallend was dat toen Smith de controle over zijn geld wilde nemen voordat hij 18 jaar oud werd, zodat hij een leven kon opbouwen met Van Pelt, ze hem weigerden. Dat leidde tot nog meer krantenkoppen toen Smith zijn ouders voor de rechter sleepte en hen beschuldigde van het verduisteren van zijn geld. Vele jaren later zou Smith het goedmaken met zijn ouders en duidelijk maken dat zijn eerdere beschuldigingen ongegrond waren.

Toen Taran Noah Smith nog maar 17 jaar oud was en Heidi Van Pelt begin dertig, trouwde het stel. Om voor de hand liggende redenen, waaronder het feit dat Smith al beroemd is sinds hij een kind was, waren veel waarnemers verontwaardigd over die onthulling.

Waarom Taran Noah Smith is gescheiden

Tijdens het huwelijk van Taran Noah Smith en Heidi Van Pelt zou het paar een handvol interviews geven waarin ze hun huwelijk verdedigden. Desondanks dacht vrijwel iedereen dat hun huwelijk een enorme vergissing was. Uiteindelijk bleken de nee-zeggers gelijk te hebben, want Smith en Van Pelt beëindigden hun huwelijk na ongeveer zes jaar.

In de nasleep van hun scheiding gaven Taran Noah Smith en Heidi Van Pelt verschillende redenen voor hun scheiding. Volgens berichten gaf Heidi Van Pelt haar scheiding de schuld van twee dingen die Taran Noah Smith verkeerd had gedaan. Ten eerste beweerde Van Pelt dat Smith overdreven begon te feesten. Die beschuldiging wordt ondersteund door Smith's DUI-veroordeling die voortkwam uit een incident waarbij hij werd betrapt met een illegale stof. Bovendien beweerde Van Pelt dat Smith een seriële cheater was. Erger nog, Van Pelt beweerde naar verluidt dat Smith uit het huwelijk stapte met een van haar vrienden.

Het is niet verwonderlijk dat Taran Noah Smith Heidi Van Pelt de schuld gaf van hun scheiding. Hij ging bijvoorbeeld in op beschuldigingen van bedrog door te vertellen dat Smith en Van Pelt een open huwelijk hadden. “Heidi vertelde me dat ze meisjes liever had dan jongens. Ze begon meisjes mee naar huis te nemen. Maar als ze meer aandacht aan mij zouden besteden dan aan haar, zou ze jaloers worden. Uiteindelijk kwamen we overeen om een open huwelijk te hebben. Maar toen ik een ander meisje begon te zien, werd Heidi zo boos dat ze elk gerecht in huis kapot maakte.'

Naast de beschuldigingen van zijn ex-vrouw dat hij ontrouw was, beweerde Taran Noah Smith dat Heidi Van Pelt in wezen van hem had gestolen. Volgens Smith begon zijn ex-vrouw toen hij en Van Pelt samen een veganistisch restaurant begonnen, voor zichzelf geld van de rekening van het bedrijf te halen. Bovendien, toen TMZ meldde dat een bank beslag had gelegd op het huis dat hij had gekocht en het in verval was, gaf Smith Van Pelt via zijn advocaat de schuld. Nadat hij Van Pelt de schuld gaf van de staat van het huis, beweerde de advocaat van de voormalige kindster dat Van Pelt Smith financieel had geruïneerd. "Je kunt zijn goudzoekende ex-vrouw bedanken voor het debacle waarin hij zit."

Zoals het oude gezegde luidt, heeft elk verhaal drie kanten. Mijn kant, jouw kant en de waarheid. Met dat gezegde in gedachten, is het duidelijk dat er geen manier is voor mensen die er niet bij betrokken waren om te weten of de verklaringen van Taran Noah Smith of Heidi Van Pelt voor hun scheiding dichter bij de waarheid liggen. Dat gezegd hebbende, is het heel duidelijk dat er veel zeer harde gevoelens waren nadat het huwelijk van Smith en Van Pelt was geëindigd en ten minste één van hen was op de een of andere manier ontrouw. Aan de positieve kant, het lijkt erop dat Smith zijn geluk heeft gevonden na zijn scheiding, deels door terug te geven aan verschillende goede doelen.

Aanbevolen: