Dit zijn de aardigste beroemdheden in Hollywood

Inhoudsopgave:

Dit zijn de aardigste beroemdheden in Hollywood
Dit zijn de aardigste beroemdheden in Hollywood
Anonim

In de Hollywood-industrie waar de acteurs hun emoties lijken te faken om de kost te verdienen, is het fijn om te weten dat sommigen van hen een oprechte en aardige persoonlijkheid hebben. De meeste van deze beroemdheden hebben vaak enorme salarissen door projecten te doen, net zoals Kieran Culkin een enorm salaris kreeg voor het doen van Succession. Met al deze roem en rijkdom is het goed om te weten dat sommigen van hen nog steeds nuchtere mensen zijn.

Sommige Hollywood-beroemdheden zijn oprecht en onmiskenbaar aardig, wat te zien is aan de manier waarop ze omgaan met de normale mensen. Mensen houden gewoon van beroemdheden die aardig voor ze zijn en soms is de beroemdheid aardig genoeg om een gesprek aan te gaan met de fans. Hieronder vindt u de vriendelijkste en meest oprechte acteurs in Hollywood.

8 Ed Sheeran

Alleen al door te luisteren naar de zachtmoedige songteksten van Ed Sheeran, kon je zien dat hij een aardig mens is. De alom succesvolle Britse zangeres behoort tegenwoordig tot de aardigste beroemdheden. Het is bekend dat hij sommige van zijn fans verrast en hen helpt op de manier die hij kan. Er zijn gevallen waarin hij fans van hun ziekenhuisverblijf bezocht, net zoals wanneer hij een fan naar het ziekenhuis bezocht toen ze niet naar zijn concert konden gaan. Hij hielp zelfs een man die vecht met hersenkanker om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Er zijn talloze artikelen over Ed Sheeran als de mooiste pompoen in de showbusiness.

7 Lebron James

NBA-ster Lebron James is een van de meest succesvolle en rijkste NBA-spelers van dit moment. Natuurlijk had hij dit allemaal kunnen doen zonder de steun van zijn liefhebbende vrouw Savannah Brinson. Hij staat misschien bekend als een van de meest bekwame spelers in de NBA, maar hij staat ook bekend om zijn vriendelijkheid, en hij heeft zelfs een uitgebreid liefdadigheidswerk gedaan via zijn eigen liefdadigheidsinstelling LeBron James Family Foundation. Hij staat erom bekend iets terug te doen voor de gemeenschap, en hij opende zelfs een openbare school die gratis ma altijden, fietsen en gratis collegegeld aan alle studenten biedt, de I Promise School.

6 Hugh Jackman

Australische acteur Hugh Michael Jackman is ook een van de beroemdste Hollywood-beroemdheden van vandaag toen hij zijn doorbraakrol als Logan / Wolverine in de X-Men-filmreeks belandde. De rol heeft hem meerdere erkenningen en faam over de hele wereld opgeleverd. Jackman blies net zijn tegenstanders weg met zijn geweldige Oscar-hostingtaken, en hij deed het zonder zelfs maar zijn klas te verliezen. De acteur wordt zelden gezien zonder zijn charmante glimlach, ook al is hij gestalkt door enkele hondsdolle fans. Hij staat bekend als een van de meest nederige en nuchtere acteurs van deze generatie.

5 George Clooney

Amerikaanse acteur en filmmaker George Clooney zit al zo lang in de industrie en heeft talloze erkenningen en onderscheidingen ontvangen, zoals vier Golden Globe Awards, twee Academy Awards en British Academy Film Award. De acteur werd enorm erkend door Hollywood en kreeg zelfs de AFI Lifetime Achievement Award. Net als Hugh Jackman is Clooney een van de meest geliefde acteurs in Hollywood sinds hij dit nuchtere en bescheiden imago heeft. Hij is ook een van de meest begeerde acteurs van vandaag en fans wachten momenteel op het volgende project van George Clooney, Boys in the Boat'.

4 David Beckham

De Engelse oud-voetballer David Beckham is getalenteerd, stijlvol en enorm atletisch. Hij is momenteel de president en mede-eigenaar van Inter Miami CF en mede-eigenaar van Salford City, hij staat misschien bekend om zijn geweldige fysieke eigenschappen, maar de getatoeëerde voormalige voetballer is een van de beroemdheden die schijnbaar belachelijk aardig zijn. Afgezien van zijn liefdadigheidsacties, staat hij bekend als hartelijk en aardig voor de fans. Hij was beleefd en probeert altijd aardig te zijn tegen iedereen die hij ontmoet, wat zeldzaam is voor iemand met het soort roem en geld dat hij heeft.

3 Oprah Winfrey

Amerikaanse talkshowhost, televisieproducent, actrice, auteur en filantroop Oprah Winfrey is een van de meest genereuze beroemdheden in Hollywood en iedereen weet het. Ze heeft een grote bijdrage geleverd aan tal van goede doelen en haar vrijgevigheid jegens haar publiek heeft een standaard gezet voor hoe een presentator van een talkshow zou moeten zijn. Haar filantropische werken kennen geen grenzen en haar hulp aan andere mensen is onbeperkt. Het lijkt alsof ze alleen maar iets teruggeeft aan de gemeenschap.

2 Jennifer Lawrence

Een van de redenen waarom de Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence bekendheid kreeg, is vanwege haar herkenbare imago. Ze is een van de meest geliefde acteurs in Hollywood vanwege haar leuke en aardige houding. Hoewel ze heeft bewezen dat haar acteervaardigheid iets is dat ze bewondert, is haar goofy persoonlijkheid een van de redenen waarom ze Hollywood voor zich heeft gewonnen. Ze is een van de acteurs met wie het gemakkelijk is om mee te werken en nuchter, sommigen van hen hebben zelfs Jennifer Lawrence als hun beste vriend.

1 Tom Hanks

Amerikaanse acteur Tom Hanks is een van de acteurs die wordt beschouwd als een van de good guys van Hollywood. Hij is een toegewijde en liefhebbende echtgenoot voor zijn lieve vrouw Rita Wilson en wordt door Hollywood beschouwd als een geweldige familieman. Net als elke andere acteur op deze lijst, is hij nuchter en charmante acteurs voor de fans. Hij is misschien wel een van de meest herkenbare filmsterren ter wereld en wordt vaak beschouwd als een Amerikaans icoon, maar Tom is ook een van de acteurs die enige onbeschoftheid in zijn aard heeft.

Aanbevolen: