America's Got Talent'-finalist Glennis Grace gearresteerd voor mishandeling

Inhoudsopgave:

America's Got Talent'-finalist Glennis Grace gearresteerd voor mishandeling
America's Got Talent'-finalist Glennis Grace gearresteerd voor mishandeling
Anonim

‘America’s Got Talent’-finalist Glennis Grace is naar verluidt gearresteerd voor mishandeling in Nederland. De Nederlandse zangeres zou betrokken zijn geweest bij een woordenwisseling die voortkwam uit een probleem met haar 15-jarige zoon. Er wordt aangenomen dat de confrontatie gewelddadig werd en een aantal mensen gewond raakte.

Hoewel Grace werd vastgehouden, is ze sindsdien vrijgelaten.

Haar advocaat beweert dat Grace geen strafbare feiten heeft gepleegd

Na het incident verklaarde haar advocaat: "Het politieonderzoek loopt nog en we vertrouwen erop dat het zal aantonen dat Glennis geen strafbare feiten heeft gepleegd. We wachten nu tot het onderzoek is afgerond voordat we verdere aankondigingen doen."

Volgens TMZ kwam Grace naar een supermarkt met haar zoon en een niet-geïdentificeerde man op sleeptouw nadat haar zoon eerder die dag een duidelijke ruzie had gehad met medewerkers. Op dat moment brak er een gevecht uit.

Het lijkt er echter op dat de politie bevestigt dat ze daadwerkelijk werd vergezeld door in totaal zeven personen, en zij beschrijven het geschil als "groot openlijk geweld". Een woordvoerder van de politie maakte bekend: “Drie van de zeven verdachten zijn nu gearresteerd. We onderzoeken nog wie zij zijn van de andere vier verdachten.”

Grace heeft een verklaring uitgegeven waarin wordt verklaard: 'Ik houd voorlopig mijn mond in het belang van het onderzoek'

Publicatie ‘Then24’ onthulde dat Grace sindsdien een verklaring heeft vrijgegeven aan haar 177.000 volgers op Instagram, waarin staat: “Ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd. Hoewel ik hier graag meer over kwijt wil, houd ik in het belang van het onderzoek voorlopig mijn mond.”

Het nieuwsuitzending beweerde ook dat Grace wordt verdacht van "openbare mishandeling en mishandeling in verband met en met voorbedachten rade".

Grace bereikte de finale van het 13e seizoen van 'America's Got Talent' in 2018. Sprekend over haar tijd in de show, deelde de zangeres: Op de show gaan gaf me meer zelfvertrouwen. Je hebt twee minuten op dat podium om jezelf te bewijzen aan de wereld. En dat moest ik tot in de finale doen.”

"Ik was geschokt elke keer dat ik dat moest doen, maar dat was zo goed voor mij omdat ik wist dat miljoenen mensen keken en ik MOEST goed doen."

Ze voegde toe: Ik hou van de intimiteit van zingen op podia in kleinere ruimtes. Ik sta zo dicht bij het publiek en ik kan me veel beter met hen verbinden dan wanneer je op het podium in een enorm stadion staat. Ik hou van beide, maar ik geef de voorkeur aan de intimiteit.”

Aanbevolen: