Machine Gun Kelly's grootste prestaties sinds 'Tickets To My DownFall' werd uitgebracht

Inhoudsopgave:

Machine Gun Kelly's grootste prestaties sinds 'Tickets To My DownFall' werd uitgebracht
Machine Gun Kelly's grootste prestaties sinds 'Tickets To My DownFall' werd uitgebracht
Anonim

Colson Baker, ook wel bekend als Machine Gun Kelly, bracht op 25 september 2020 zijn album Tickets To My Downfall uit. Sindsdien heeft hij naam gemaakt in het poppunkgenre, omdat hij zijn eerste tracklist publiceerde zonder rapnummer. De pandemie van het Coronavirus heeft hem geen seconde vertraagd, want hij bleef muziek en video's maken, verliefd worden, twee bedrijven bouwen, reizen en prijzen in ontvangst nemen.

Hij is een diverse artiest met verstand van de meest populaire en mainstream muziek. Dit is duidelijk te zien aan het feit dat MGK de afgelopen twee jaar van genre wisselde en steeds meer bekendheid kreeg. Colson is zeer succesvol, constant in de media en op de rode loper. Hij heeft veel bereikt van eind 2020 tot vandaag en schrijft muziekgeschiedenis.

9 Machinegeweer Kelly is verloofd met Megan Fox

Het is misschien geen carrièreprestatie, maar verliefd worden, verloven en een bruiloft plannen is een prestatie op zich. Hij speelde samen met Megan Fox in de film Midnight in the Switchgrass in 2020, en ze waren allebei meteen in elkaar geïnteresseerd. Hij zei: "er waren zo'n vijf stappen tussen de auto en de trailer, en ik zou daar gewoon zitten en hopen." Sindsdien zijn ze onafscheidelijk geweest, verschijnen ze in interviews, op de rode loper, reizen en doen ze samen fotoshoots Colson vroeg Megan in Puerto Rico op 11 januari 2021 ten huwelijk en ze zei ja.

8 Machine Gun Kelly speelde op Super Bowl Music Fest 2022

Sinds zijn album uitkwam, toerde hij door de staten met concerten in beroemde stadions en prestigieuze evenementen. Machine Gun Kelly verscheen naast Halsey terwijl hij zijn 'Forget Me Too'-nummer zong op het Bud Light Super Bowl Music Fest in februari 2022. Hij droeg zijn klassieke roze look van top tot teen en rockte uit met juichende fans. Travis Baker van Blink-182 speelde de drums en Willow Smith verscheen ook op het podium voor haar duet op zijn nieuwe nummer 'Emo Girl.'

7 Machinegeweer Kelly liep op de catwalk in Milaan voor herenkleding van Dolce & Gabbana

MGK staat bekend om zijn spullen in luxe merken, en nu is hij een mode-icoon nadat hij in januari 2022 over de Dolce & Gabbana-landingsbaan in Milaan had gelopen. Hij verscheen in een blinged-out zwarte set met bijpassende handschoenen en een lip tot kin accessoire. Hij trad ook op voor de hele modeshow en bouwde een meeslepende en collaboratieve ervaring op met ontwerpers en aanwezigen.

6 Machine Gun Kelly's Un/Dn Laqr Nail Polish Line

Eind 2021 liet hij zijn lijn nagellak, Un/Dn Laqr, vallen met verschillende kleuren en een punk-esthetiek. De nagellak heeft unieke namen zoals 'Pretty Dangerous', 'Bad Dream', 'Mary Jane' en meer, in navolging van Colson's donkere gevoel voor humor. Bekend om zijn maffe stijl en gelakte nagels, richtte hij het bedrijf op als 'een schoonheidscategorie' gebouwd op zelfexpressie zonder verplichting.” Hij plaatste op Instagram een preview van zijn bedrijf met het bijschrift: "Mijn eerste merk is al meer dan een jaar aan het broeden, nu is het klaar."

5 Machine Gun Kelly's 27 Club Coffee

Een dag na de release van het Tickets To My Downfall-album opende hij officieel de 27 Club Coffee-winkel in zijn geboorteplaats Cleveland, Ohio. De winkel weerspiegelt zijn liefde voor koffie in een roze, zwarte en punk uitstraling. Hij gebruikte een doodshoofd voor het logo als verwijzing naar de beruchte "27 Clu"b, een legende waarbij muzikanten, acteurs en actrices onverwachts op 27-jarige leeftijd overlijden. MGK's 2017-nummer '27' opent met de regel: "And if Ik moet op mijn 27ste gaan sterven. Dan weet ik tenminste dat ik een legende ben gestorven. Hij heeft een persoonlijke band met het idee en schrijft berichten over geestelijke gezondheid op de muur van de winkel, zoals "Geniet van waar je nu bent."

4 'DownFalls High' - The Movie

Na het uitbrengen van zijn album publiceerde hij in 2021 Downfalls High, met Euphoria's Sydney Sweeney in de hoofdrol. Het is een YouTube-filmmuziekvideo waarin twee tieners uit Downfall High worden gevolgd die verliefd op elkaar worden. Machine Gun Kelly speelt zijn hele tracklijst door het hele verhaal. Het tienermeisje ontdekt dat ze zwanger is en de film toont de ups en downs die gepaard gaan met twee tieners die een baby krijgen. Dit verhaal ligt MGK na aan het hart sinds hij zijn dochter kreeg toen hij pas achttien was. De film is sinds de première op 18 januari 2021 al 25 miljoen keer bekeken en dat telt nog steeds.

3 Machine Gun Kelly's gecertificeerde platina album

Tickets To My Downfall was Machine Gun Kelly's eerste gecertificeerde platina-album, wat betekent dat hij sinds de release minstens een miljoen exemplaren heeft verkocht. Hij plaatste op Instagram een foto van hem en Travis Barker die de plaquettes omhooghielden van de Recording Industry Association of America (RIAA) met het bijschrift: "veel te vieren gisteravond met mijn vrienden en fans." Zijn album bereikte de platina-status en nummer 1 in de Billboard's top 200.

2 'Tickets To My DownFall' won enkele grote prijzen

Zijn grootste prestatie in de afgelopen twee jaar kwam van zijn Tickets To My Downfall-album, waarmee hij bovenaan de hitlijsten stond. Bij de Billboard Music Awards 2021 won hij Top Rock Artist en Top Rock Album. Hij bleef prijzen verzamelen en won de Alternative Artist Award bij de American Music Awards 2021 en Best US Act bij de MTV Europe Music Awards. Hij plaatste een foto op Instagram met zijn dochter en hield zijn prijs vast met het bijschrift 'tWINning'.

1 Machine Gun Kelly's nieuwe album 'Mainstream Sellout'

Zijn poppunksucces gaat verder met zijn nieuwe album Mainstream Sellout dat in maart 2022 verschijnt. Hij heeft drie nummers van het nieuwe album uitgebracht, 'Papercuts', 'Emo Girl' en 'Ay'. die allemaal een vergelijkbare stijl volgen als zijn vorige album. Hij heeft onlangs de volledige tracklijst uitgebracht die op verschillende kledingstukken is geschreven, waarbij elke laag voor de media is verwijderd. Tot nu toe heeft hij nummers met Willow Smith, Lil' Wayne, Bring Me The Horizon en meer. Hij had eerder de nieuwe albumtitel uitgebracht als Born With Horns, maar veranderde het later in Mainstream Sellout toen critici en fans hem beschuldigden van het veranderen van genres om gelijke tred te houden met de reguliere popmuziek. Hij is ofwel een gepassioneerde muzikant met afwisseling, een slimme uitverkoop of beide.

Aanbevolen: