Hoeveel kost het om een tatoeage te krijgen van Kat Von D

Inhoudsopgave:

Hoeveel kost het om een tatoeage te krijgen van Kat Von D
Hoeveel kost het om een tatoeage te krijgen van Kat Von D
Anonim

In de afgelopen decennia is er een extreem lange lijst met 'reality'-shows uitgebracht om snel uit het televisielandschap te verdwijnen en snel te vergeten. In veel gevallen is het verschil tussen een 'reality'-show die slaagt of fa alt, of deze een doorbraakster heeft of niet. Sommige beroemdheden zijn tenslotte begonnen op 'reality'-tv en ze speelden een belangrijke rol in de shows waarin ze speelden om populair te worden.

Van 2005 tot 2011 speelde Kat Von D in de 'reality'-show Miami Ink en vervolgens in de spin-off-serie, LA Ink. Het is duidelijk dat de doorbraakster van beide shows, Von D, in die jaren genoeg fans verzamelde dat ze tot op de dag van vandaag beroemd blijft. Von D is zelfs in staat geweest om een muziekcarrière te starten als gevolg van de bekendheid die ze verdiende tijdens haar 'reality'-showdagen. Gezien het feit dat Von D een grote beroemdheid is met heel veel fans, zou het voor niemand een verrassing moeten zijn dat veel mensen willen dat ze ze tatoeëert. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op, hoeveel kost het om een tatoeage van Kat Von D te krijgen?

Hoe Kat Von D haar geld uitgeeft

Tegen het einde van 2020 had Kat Von D al een fortuin van 14 miljoen dollar vergaard en sindsdien heeft ze nog meer geld verdiend, aangezien celebritynetworth.com meldt dat ze op dit moment $ 30 miljoen waard is. Natuurlijk heeft Von D haar fortuin vergaard door op veel verschillende manieren geld te verdienen, onder meer door haar verschillende zakelijke deals en haar jaren in de entertainmentindustrie. Het spreekt ook voor zich dat Von D een deel van haar fortuin te danken heeft aan het feit dat ze ook al heel lang premie mag vragen voor haar tatoeëerdiensten.

Dankzij al het geld dat Kat Von D tot haar beschikking heeft, kan ze het zich veroorloven om te genieten van het soort levensstijl waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. Er is bijvoorbeeld gemeld dat ze in de loop der jaren een klein fortuin aan auto's heeft uitgegeven, ook toen Von D een Porsche Carrera S kocht. Meer in het bijzonder was ze niet alleen bereid veel geld te betalen voor onroerend goed, maar Von D past haar huizen aan en geeft waarschijnlijk nog meer geld uit om dat te doen.

Hoeveel kost het om een tatoeage van Kat Von D te krijgen?

Aangezien Kat Von D aantoonbaar de beroemdste tattoo-artiest ter wereld is, is het logisch dat veel mensen graag zouden kunnen opscheppen dat ze hun lichaamsinkt van haar hebben gekregen. Vele, vele jaren lang zou iedereen die wilde dat Von D hen tatoeëerde, haar diensten boeken via High Voltage Tattoo, de winkel die Kat bezat en exploiteerde.

Nadat Kat Von D de 'reality'-show Miami Ink verliet om de spin-off LA Ink te headlinen, werd het algemeen bekend dat ze gelukkig was met haar leven in Californië. Toen, eind 2021, maakte Von D de verrassende aankondiging dat Kat, nadat ze onroerend goed in Indiana had gekocht, haar huis in Californië op de markt zette. Bovendien schokte Von D veel klanten toen ze tegelijkertijd aankondigde dat ze haar succesvolle tattooshop ging sluiten omdat ze naar een andere staat verhuisde.

In dezelfde Instagram-post waarin Kat Von D haar plannen aankondigde om naar Indiana te verhuizen en haar tattooshop in Californië te sluiten, onthulde ze enkele van haar plannen voor de toekomst. Op basis van wat ze schreef, wist Von D dat ze wat tijd zou besteden aan het verbouwen van haar huis in Indiana zodra de verhuizing voltooid is. Gelukkig voor haar fans onthulde Von D ook dat ze van plan was om een nieuwe High Voltage Tattoo-winkel in Indiana te openen zodra ze tevreden was met haar huis.

Op het moment van schrijven lijkt Kat Von D nog steeds bezig haar huis te verbouwen, aangezien ze nog geen plannen heeft aangekondigd voor haar nieuwe tattooshop. Hoewel het lijkt alsof de verbouwing lang duurt, is het logisch dat als je eenmaal weet hoeveel tijd en geld Von D heeft besteed aan het aanpassen van haar LA-huis, dat het proces niet snel zal gaan. Aangezien Von D nog geen nieuwe winkel heeft geopend, is het onduidelijk of ze iemand wil tatoeëren en hoeveel ze zal vragen als ze haar nieuwe bedrijf start. Volgens rapporten is het echter bekend dat Von D, voordat ze haar L. A.-winkel sloot, tussen $ 200 en $ 210 per uur in rekening bracht voor haar tatoeageservices.

Aanbevolen: