Met wie is David Schwimmer aan het daten?

Inhoudsopgave:

Met wie is David Schwimmer aan het daten?
Met wie is David Schwimmer aan het daten?
Anonim

David Schwimmer is een tweevoudig Emmy-genomineerde acteur. Zijn acteercarrière is nu meer dan drie decennia oud, sinds hij begon in de vroege jaren '90 op de ABC sitcom The Wonder Years, en samen met Danny Glover en Willem Dafoe in de film Flight of the Intruder.

Al die jaren, credits en lofbetuigingen later, is Schwimmer misschien nog steeds het best bekend voor één rol: de veel aanbeden Ross Geller in Friends. In de beroemde NBC-sitcom heeft Ross een zeer ongelukkige streak als het op liefde aankomt. Het personage trouwde driemaal in de show, waarbij elk van hen eindigde in een scheiding.

Hoewel zijn Friends-personage zo'n slechte reputatie kreeg met huwelijken - zozeer zelfs dat hij de bijnaam 'Ross the Divorce Force' verdiende - is Schwimmers echte liefdesleven niet zo ongewoon voor de meeste mensen, niet in het minst in Hollywood. Hij is ooit getrouwd geweest met de Britse kunstenares en schrijfster Zoë Buckman, hoewel ze in 2017 de tijd namen voor hun huwelijk.

Ze hebben samen één baby, een dochter genaamd Cleo Buckman Schwimmer, en hun relatie blijft tot nu toe hartelijk. Het gerucht gaat dat Schwimmer de afgelopen jaren weer in de datingpool is gesprongen, maar de acteur moet nog officieel een nieuwe relatie bevestigen.

David Schwimmer heeft toegegeven dat hij zijn 'vrienden'-collega, Jennifer Aniston, heeft verpletterd

David Schwimmer was het meest recentelijk romantisch verbonden met Jennifer Aniston, die Rachel Green speelde in Friends, Ross Geller's grootste liefdesbelang in de show. De twee acteurs waren echter categorisch in hun ontkenning van deze geruchten, kort na de speciale reünie-aflevering van Friends die in mei 2021 beschikbaar werd gesteld om te streamen op HBO Max.

In de reünie-aflevering gaven ze toe dat ze allebei verliefd op elkaar waren geweest in hun vroege dagen in de show, hoewel de omstandigheden hadden samengespannen om ervoor te zorgen dat ze nooit samen zouden eindigen.

"Op een gegeven moment waren we allebei hard op elkaar aan het verpletteren", had Schwimmer gezegd. "Maar het was alsof er twee schepen passeerden, want een van ons had altijd een relatie. En we hebben die grens nooit overschreden. We respecteerden dat."

In de weken die volgden, begon de wijnstok te zwellen met verhalen over een mogelijke, nieuwe romantische betrokkenheid tussen hen. Aniston heeft ook geen officiële relatie gehad sinds ze in 2017 scheidde van haar ex-vriend, acteur en regisseur, Justin Theroux, wat misschien een impuls gaf aan de Schwimmer-verhalen.

Met wie is David Schwimmer nog meer in verband gebracht?

Het was Jennifer Aniston die het initiatief nam om alle verhalen te stoppen die suggereren dat hij en Schwimmer eindelijk de weg naar elkaars armen hadden gevonden. "Dat was bizar. Ik kon dat eigenlijk niet geloven", vertelde ze in september vorig jaar aan Entertainment Tonight. "Zoals, echt? Dat is mijn broer."

Aniston nam echter geen aanstoot aan de geruchten en gaf toe dat ze begreep dat ze voortkwamen uit het soort band dat fans hadden met hun personages. 'Maar ik begrijp het,' herhaalde ze. "Het laat je gewoon zien hoe hoopvol mensen zijn voor fantasieën… om dromen uit te laten komen."

Voordat de Friends-reünie dat specifieke blikje wormen opende, was Schwimmer ook in verband gebracht met Katie Markowitz, een muzikant die voornamelijk als achtergrondzanger op het podium en in de studio heeft gewerkt voor mensen als Cher, Bill Withers en Diana Ross. Ze is ook de dochter van Richard Markowitz, die de muziek voor verschillende films en tv-shows schreef.

Volgens rapporten kruisten de paden van Schwimmer en Markowitz elkaar voor het eerst in een bar en gingen ze daarna op een paar dates.

Heeft David Schwimmer nu een relatie?

Markowitz werd naar verluidt in 2019 benaderd door US Weekly en vroeg om commentaar op de geruchten dat ze een aantal keer met Schwimmer uit was geweest. Toen, 29 jaar oud, ontkende de zangeres de beweringen dat ze met hem aan het daten was. Er is niets concreets voortgekomen uit hun vermeende betrokkenheid in de maanden en jaren die volgden.

Sinds de geruchten over Aniston en Markowitz zijn weggeëbd, is Schwimmer onlangs met niemand anders in verband gebracht. Als hij in die periode een relatie heeft gehad, heeft hij het heel goed gedaan om het voor het publiek verborgen te houden - iets wat erg moeilijk is als je zo beroemd bent als hij.

Op dit moment lijkt de 55-jarige acteur volop in zijn werk te investeren. Sinds 2020 speelt hij in een Britse sitcom met de titel Intelligence, naast Ted Lasso-ster, Nick Mohammed.

Hij voegt zich ook bij Meryl Streep, Kit Harrington, Siena Miller en andere sterren in Extrapolations van Apple TV+, een aankomende anthologie-dramaserie die zich richt op de effecten van klimaatverandering.

Aanbevolen: