Wat gebeurde er met Paris Berelc nadat Netflix haar shows had geannuleerd?

Inhoudsopgave:

Wat gebeurde er met Paris Berelc nadat Netflix haar shows had geannuleerd?
Wat gebeurde er met Paris Berelc nadat Netflix haar shows had geannuleerd?
Anonim

Paris Berelc was op een gegeven moment zeker een van Netflix's rijzende sterren. Slechts een paar jaar geleden speelde de inwoner van Wisconsin als een van de titulaire personages in het komische drama Alexa & Katie. De voor een Emmy genomineerde serie liep vier seizoenen voordat deze uiteindelijk werd geannuleerd. Sindsdien is de cast vrijwel elk hun eigen weg gegaan, met Berelc's co-lead, Isabel May, die zich bijvoorbeeld waagde aan andere shows en films.

Wat Berelc betreft, de actrice besloot bij Netflix te blijven en voegde zich bij de cast van Kevin James' komedie The Crew. Helaas werd de show echter ook geannuleerd na slechts 10 afleveringen. Sindsdien hebben fans niet echt veel van Berelc gehoord. En velen vragen zich af of de actrice eindelijk klaar is met de streamer.

Lang voordat Netflix kwam, was Paris Berelc een Disney-ster

Net als Miley Cyrus en Selena Gomez was Berelc haar acteercarrière al vroeg begonnen bij een Disney-ster. Ze werd zelfs voor het eerst beroemd door haar rol als Skylar Storm in de Disney-serie Mighty Med. De show vertelt het verhaal van twee stripfans (Bradley Steven Perry en Jake Short) die struikelen in een geheim ziekenhuis voor superhelden. En als ze dat doen, is een van de superhelden die ze tegenkomen Berelc.

Later werd de actrice ook getikt om haar personage opnieuw te spelen in de Disney-spin-off Lab Rats: Elite Force. Helaas liep de show maar één seizoen. Kort daarna nam Berelc verschillende andere optredens op zich, waaronder een kort gastoptreden in de Nickelodeon-serie The Thundermans voordat ze naar Netflix ging.

Paris Berelc zei dat Netflix ‘anders’ is

Voor Berelc betekende een overstap naar de streamer zeker een nieuw hoofdstuk in haar acteercarrière. "Met Netflix ben ik een beetje ouder, ik heb meer ontdekt wie ik ben, en het is gewoon… anders", vertelde de actrice aan Talk Nerdy With Us.

In Alexa & Katie speelde Berelc een jonge vrouw die te maken kreeg met een kankerdiagnose terwijl ze naar de middelbare school ging. En om Alexa goed te portretteren, zorgde de actrice ervoor dat ze haar huiswerk deed. "Ik sprak met verschillende mensen in mijn leven waarvan ik weet dat ze kanker hadden, zodat ik de verschillen kon zien en hoe chemotherapie voor hen werkte of wat voor soort voedsel ze graag aten of wat ze normaal zouden doen als ze doorgaan met hun baan', legt ze uit. Berelc hoorde ook dat ze Katie, een tienerkankerpatiënte, had ontmoet.

‘Alexa & Katie’ leidden tot andere Netflix-rollen voor Paris Berelc

Zelfs terwijl ze bezig was met Alexa & Katie, ging Berelc ook graag andere Netflix-rollen na. Zo sloot ze zich aan bij de cast van Tall Girl. De film speelt ook Ava Michelle in de hoofdrol en actrice/zangeres Sabrina Carpenter.

Kort daarna voegde Berelc zich bij de cast van Adam Sandlers Hubie Halloween, een goed ontvangen komedie."Dat was mijn eerste keer ooit dat ik aan een productie van Happy Madison werkte en ik was super enthousiast omdat ik opgroeide met het kijken van die films met mijn familie", zei de actrice over het maken van de film tijdens een interview met Under the Radar. “Adam Sandler is een geweldige kerel. Hij is super aardig, zeer hardwerkend, behandelt iedereen gelijk.”

Later nam Berelc een meer volwassen rol op zich en speelde hij een autocoureur in The Crew van James. Voor de actrice vertegenwoordigde de show zeker iets nieuws. "Ik heb sitcoms gedaan, maar ze waren in de categorie kinderen en familie en nu gaat deze over naar volwassenen", vertelde Berelc aan Monsters & Critics. "Dus het is een ander soort humor en het is een ander publiek, wat opwindend is."

Is Paris Berelc klaar met Netflix?

Fans zijn misschien blij te horen dat Berelc heeft besloten haar werkrelatie met de streamer voort te zetten. Sterker nog, de actrice zal de hoofdrol spelen in de aankomende Netflix-film Strangers. Naast Berelc bevat de duistere komedie ook andere Netflix-sterren zoals Austin Abrams van Dash & Lily, Alisha Joe van 13 Reasons Why, Jonathan Daviss van Outer Banks en Rish Shah van To All the Boys. Ondertussen wordt de film geleid door Camila Mendes, Sophie Turner en Maya Hawke.

Strangers vertelt het verhaal van twee jonge vrouwen (Hawke en Mendes) die een plan bedenken om achter elkaars pestkoppen aan te gaan. De film is geregisseerd door Jennifer Kaytin Robinson, die ook een co-schrijver is in de aankomende Marvel Cinematic Universe (MCU) film Thor: Love and Thunder.

Naast haar nieuwe Netflix-film, zal Berelc ook de hoofdrol spelen in de aankomende BuzzFeed-komedie 1UP. Hier wordt ze vergezeld door Ruby Rose, die het overnam nadat Elliott Page het project had verlaten. In 1UP speelt Berelc een jonge student die stopt met een esports-team nadat hij genoeg had van mannelijke spelers. En met de hulp van haar goede vriendin en lerares (Rose) vormt ze haar eigen team van vrouwelijke gamers.

"Het is zo grappig, en het is een geweldige film over vrouwen die de klus klaren", zei Berelc ook over de film tijdens een interview met Schön!. “Mijn cast is zo geweldig. Wie wil er nu geen film kijken over hete gamergirls?”

Ondertussen had Berelc in het verleden ook gesproken over de mogelijkheid om een Alexa & Katie-film te maken. "Ik hoop stiekem dat we nog één ding samen doen", vertelde de actrice in 2020 aan ET. "Ik zou graag nog een film doen, dan echt afscheid nemen en klaar zijn. Ik vond het erg moeilijk om afscheid te nemen, we zijn een grote familie.” Voorlopig lijkt het er echter op dat Netflix niet op zoek is naar een Alexa & Katie-film.

Aanbevolen: