Wie is de familie Ace en waarom zijn ze tegenwoordig beroemd?

Inhoudsopgave:

Wie is de familie Ace en waarom zijn ze tegenwoordig beroemd?
Wie is de familie Ace en waarom zijn ze tegenwoordig beroemd?
Anonim

Iedereen die op zoek is naar een manier om online geld te verdienen, kan enkele tientallen opties ontdekken, variërend van bescheiden bedrijven tot merkvideo's en gesponsorde podcasts. Dit geldt met name voor YouTube, een platform dat heeft bijgedragen aan de lancering van de carrières van veel zangers en dat geïnteresseerde producenten een scala aan advertentiepartnerschappen en sponsormogelijkheden biedt. Sommige mensen, zoals de immens populaire ACE-familie van YouTube, zijn beter in het binnenhalen van die geldelijke voordelen dan anderen.

Voormalig NCAA-speler Austin McBroom, zijn vrouw Catherine Paiz McBroom en hun drie kinderen Alaia, Elle en Steel zijn te zien op het YouTube-kanaal van de ACE-familie. Hoewel deze vooraanstaande familie geen onbekende is in controverse, heeft het hen er niet van weerhouden om geld te verdienen. Dus, wie is de ACE-familie en wat maakt ze tegenwoordig beroemd?

Wie is de familie Ace?

Mensen zullen tot het uiterste gaan om de kost te verdienen, en in het proces kunnen ze roem en fortuin vinden. Dit is wat er gebeurde met de beroemde The Ace Family. Austin en Catherine McBroom vormen samen met hun drie kinderen, Steel, Elle en Alaa, de ACE-familie, de hilarische familie van grappenmakers op YouTube.

In 2016 creëerde het stel hun grappige YouTube-kanaal, waar ze vlogden, elkaar voor de gek hielden en uitdagingen aangingen. Ze wendden zich vervolgens tot ouderschapsvideo's nadat ze hun drie kinderen hadden verwelkomd, maar dit hielp hen alleen maar verder naar internetberoemdheden te drijven. De ACE-familie is nu een van de meest succesvolle YouTube-kanalen in de geschiedenis.

Elle McBroom, het eerste kind van de McBrooms, werd geboren in mei 2016. In oktober 2018 kregen ze hun tweede dochter, Alaia. Steel, hun derde kind, werd geboren in juni 2020. Alle drie de kinderen zijn regelmatig te zien in de YouTube-video's van The ACE Family.

Voordat hij Catherine ontmoette, was Austin McBroom een voormalige NCAA-basketbalster die had gespeeld voor Sanit Louis, Central Michigan en Eastern Washington Universities. Catherine daarentegen werkte als model. Ze had gewerkt met merken als Azelia Swimwear en Victoria's Secret. En ze wist al sinds ze klein was dat ze in een of andere vorm een influencer wilde worden.

Sprekend over het onverwachte succes van het YouTube-kanaal van The ACE Family, zei ze: Ik had nooit gedacht dat ik in het algemeen zou zijn waar ik nu ben. Ik wist echter wel dat ik uiteindelijk in mijn leven iets zou doen waarbij ik moet spreken, zoals voor de camera, invloed uitoefenen. Ik heb dat altijd al mijn hele leven geweten, maar ik heb nooit geweten hoe het zou komen.”

Het ACE Family-kanaal is in relatief korte tijd ongelooflijk populair geworden. Het bereikte de grens van 1 miljoen abonnees in 2017 - hetzelfde jaar dat het paar zich verloofde - en had tegen december 2018 14 miljoen abonnees. Op dit moment heeft het in totaal bijna 19 miljoen abonnees op YouTube, waardoor ze een van de meest geabonneerde kanalen op het populaire platform voor het delen van video's.

Waarom is de familie Ace beroemd?

Het voor de hand liggende doel van de ACE-familie is om er zo perfect mogelijk uit te zien. Miljoenen abonnees en bewonderaars over de hele wereld beschouwen het paar en hun kinderen als familiedoelen, dus het is dubbel verontrustend om te horen dat de relatie tussen Austin en Catherine een schijnvertoning is (en dat Austin een vriend seksueel heeft misbruikt). Hoe hebben ze in de eerste plaats zoveel miljoenen abonnees gekregen?

Zoals hierboven vermeld, kwamen Austin en zijn vrouw Catherine nergens vandaan. Ze maakten al naam toen Austin een basketbalster werd terwijl Catherine model stond voor populaire merken. Nadat ze elkaar hadden ontmoet en een koppel waren geworden, begonnen ze te vloggen, waardoor ze enorme fans kregen.

Zowel Austin als Catherine hadden een behoorlijke aanhang op sociale media, dus het was logisch dat de twee samen konden leiden tot een grotere fandom. Terwijl hun oorspronkelijke YouTube-kanaal Catherine en Austin Vlogs heette, veranderden ze snel in ACE toen Elle geboren was (ACE staat voor Austin, Catherine, Elle).

Dus, wat maakte de ACE-familie zo succesvol? Het kanaal is zeker niet de enige familie die hun dagelijkse leven vlogt op YouTube, maar ze zijn een van de weinige makers van inhoud die het naar het volgende Kardashiaanse niveau hebben gebracht.

Ze deelden consequent video's, creëerden sociale media-accounts van elk afzonderlijk platform, creëerden ACE-familiemerchandise, memes en gecultiveerde merkpartnerschappen en andere YouTube-samenwerkingen.

Simpel gezegd, ze hadden een goede bedrijfsstrategie. Veel van hun volgers beschreven de video's van de ACE-familie als 'echt' en 'gerelateerd'. Het paar wordt ook geprezen voor het doneren aan een goed doel (hoewel daar ook enige controverse over bestaat).

Ondanks het incidentele probleem blijft het prominente YouTube-kanaal van de ACE-familie veel geld en abonnees verdienen. Het kanaal ontvangt gemiddeld 850.000 views per dag, en dit zou een geschatte opbrengst van ongeveer $ 7.000 per dag ($ 2,5 miljoen per jaar) moeten genereren uit de advertenties die bij de video's worden weergegeven.”

Dit is zonder de sponsoring mee te tellen die ze doen met merken als Seat Geek en The Real Real. Ze hebben ook andere bedrijven, zoals Catherine's huidverzorgingslijn 1212 Gateway, hun mech-winkel en hun sapmerk Silly Juice. Alles bij elkaar is hun geschatte vermogen ongeveer $ 20 miljoen.

Aanbevolen: