Zo blijven Kelly Ripa en Mark Consuelos absoluut geript

Inhoudsopgave:

Zo blijven Kelly Ripa en Mark Consuelos absoluut geript
Zo blijven Kelly Ripa en Mark Consuelos absoluut geript
Anonim

Kelly Ripa en Mark Consuelos zijn nu 25 jaar getrouwd en zijn nog steeds een van de sterkste koppels van beroemdheden tot nu toe. Ze hebben allebei een succesvolle carrière gehad. Kelly heeft in haar talkshow Live With Kelly And Ryan haar slechtste momenten als presentator van een talkshow onthuld. Mark speelde in films en shows zoals Riverdale voordat hij de serie na vier seizoenen verliet, waardoor fans blij waren om Hiram Lodge niet meer te zien. Toch vinden ze ook tijd om ervoor te zorgen dat ze fit en gezond blijven en hebben ze allebei trainingsroutines die eindigen in een zweterige plas.

11 Kelly Ripa en Mark Consuelos' ochtendcardio

De eerste plaats op de lijst lijkt terecht, dus gezien het eerste wat Mark Consuelos 's ochtends doet, is cardio. De cardio-oefening die je van hen zult zien, is 's ochtends of hardlopen, en misschien zelfs een wandeling van twee tot drie minuten. Dus als je in de buurt van Kelly en Mark woont, zorg er dan voor dat ze 's morgens vroeg een goede oefening krijgen. 'S Ochtends cardio doen heeft zijn extra voordelen, want het geeft je niet alleen een goed begin van je dag, maar geeft je ook een extra energieboost.

10 Kelly en Mark doen yoga- en mindfulnessmediation

Yoga is een uitstekende vorm van training om mee te oefenen, omdat het je aanmoedigt om de tijd te nemen om contact te maken met je ademhaling en geest, lichaam en ziel. Je kunt het zelfs tijdens je vakantie doen. Mark en Kelly zijn gezien terwijl ze op vakantie yoga beoefenen.

9 Kelly Ripa geeft cardio-gebaseerde danslessen

Kelly Ripa heeft altijd al een passie voor dansen gehad en ze heeft een manier gevonden om het in haar trainingsroutines op te nemen. Kelly werkt al meer dan tien jaar samen met de beroemde fitnesstrainer Anna Kaiser en ze hebben allebei genoten van het opnemen van hun liefde voor dans in de trainingen. Ze doen aan danscardio, functionele training en circuittraining, en zorgen er niet alleen voor dat ze ook serieus kernwerk doen. Kelly en Anna hebben allebei in een interview met People Magazine gezegd: Je moet iets vinden dat je graag doet. Dat zal je helpen op te komen dagen, dat ding waardoor je je echt jazzed voelt, en dat je ook een goed gevoel geeft daarna.”

8 Kelly Ripa tikt in haar innerlijke ballerina

Het is geen verrassing dat Kelly van alle vormen van dans houdt en daarom heeft ze een manier gevonden om het in haar trainingen op te nemen. Wat sommige fans misschien niet weten over Kelly Ripa, is dat ze ook een balletfan is en vroeger als ballerina trainde. Ballet helpt haar spiercontrole te krijgen en geeft haar een aantal verbluffend sterke dijen. Wie wil er niet uitzien en voelen als een ballerina? Ze is zeker niet de eerste beroemdheid die balletlessen heeft gevolgd.

7 Mark Consuelos doet een 6-minuten durende buiktraining met K. J. Apa

Ooit afgevraagd hoe Mark Consuelos aan zulke geweldige buikspieren kwam? Het antwoord is zijn 6-minuten (ja, slechts zes) ab-training. Alex Fine is de personal trainer van de Riverdale-cast. Dus voor acteurs als Mark en zijn mede-co-ster K. J. Om een solide vorm te behouden voor al hun shirtloze scènes, gaf Alex Fine hen een training van 6 minuten die puur gericht was op die mooie buikspieren. De workout bestond uit 30 seconden aan oefeningen zoals; liggende beenliften, teenaanrakingen, planken, reverse crunches, sit-ups en nog veel meer.

6 De waarheid over Kelly Ripa's Torch'd Workouts

Torch'd is gemaakt door Issac Boots en is een krachtige en intense stroom van lichaamsweerstand en dansconditionering. Isaac verscheen op Live! Met Kelly en Ryan om het programma en de voordelen te promoten, moet het je lichaam stimuleren en transformeren. Door de intensieve training verbrandt u vet en ziet u er niet alleen fitter uit, maar voelt u zich ook beter in uw eigen lichaam. Het is geen verrassing dat Kelly dit in haar trainingen heeft opgenomen en waarschijnlijk heeft Mark ze ook gedaan!

5 Kelly en Makr trainen regelmatig

Zowel Kelly Ripa als Mark Consuelos zijn toegewijd en gemotiveerd aan hun trainingsroutines. Ze hebben er een prioriteit van gemaakt om ervoor te zorgen dat ze regelmatig trainen en hun trainingen zo nodig af te wisselen om ervoor te zorgen dat ze niet moe of verveeld raken met dezelfde oude routines. Kelly en Mark hebben ook ten minste één of twee rustdagen ingelast, wat belangrijk is voor hun lichaam (en hun spieren) om de broodnodige en verdiende rust te krijgen.

4 Kelly en Mark geloven in de "No Pain", "No Gain" Moto

Het is voor niemand gemakkelijk om te sporten. Hetzelfde geldt voor beroemdheden als Kelly Ripa en Mark Consuelos. Zonder de "pijn" en voortdurende inspanningen om door te gaan, zult u echter nooit de "winst" van uw einddoelen bereiken. Het is dus altijd belangrijk om te onthouden dat je nooit op moet geven.

3 Welke supplementen gebruikt Kelly Ripa?

Kelly Ripa raakte onlangs betrokken bij het nemen van ontstekingsremmende supplementen om een gezond en goed lichaam te behouden. Deze supplementen omvatten omega-3 visolie, zwarte komijnzaadolie en kurkuma. Kelly is ook elke ochtend begonnen met het drinken van Alkamind Daily Greens en tijdens haar trainingen is ze begonnen met het nemen van Alkamind Daily Minerals. Ze is ook een woordvoerder geworden van Persona Nutrition-supplementen en voegt er altijd wat gember en pepermunt aan toe om haar maag te verlichten. Kelly heeft ook aanbevolen om Cannabidiol (CBD)-supplementen te nemen, wat ook zou moeten helpen om een goede nachtrust te behouden.

2 Mark Consuelos' lichaamsgewichtcircuits

Mark Consuelos neemt lichaamsgewichtcircuits op in zijn dagelijkse trainingsroutines bovenop zijn ochtendcardio- en buiktraining. De lichaamsgewichttrainingen omvatten drie verschillende soorten variaties en elk omvat 4 ronden van hetzelfde. Bijvoorbeeld; een van Mark's variaties omvat 4 circuitrondes die heen en weer gaan tussen twee verschillende soorten sessies. In de ene sessie doet Mark push-ups, triceps-dips en bandflips en in de andere sessie doet hij push-ups, omgekeerde rijen en eenarmige bandflips.

1 Kelly Ripa en Mark Consuelos hebben een trainingsplan gevonden waar ze van genieten

Eén ding dat zowel Kelly Ripa als Mark Consuelos hebben gedaan, is dat ze routines hebben gevonden die ze allebei leuk vonden en waar ze zich aan kunnen houden. Het is geen geheim dat de sleutel tot het behalen van resultaten voor een gezonder en fitter lichaam het vinden van een manier is om gemotiveerd te raken. De beste manier om gemotiveerd te raken en te blijven, is door jezelf niet alleen te omringen met mensen die je op het goede spoor houden, maar ook door een manier te vinden om te integreren waar je van houdt. Kelly Ripa vond de hare door haar en Anna's liefde voor dans en ballet en Mark vond hem door in de buurt van zijn medesterren te zijn, die ook in goede vorm moesten blijven voor hun rollen van Riverdale.

Aanbevolen: