Heeft Bruce Willis zijn enthousiasme voor acteren verloren? Fans denken van wel

Inhoudsopgave:

Heeft Bruce Willis zijn enthousiasme voor acteren verloren? Fans denken van wel
Heeft Bruce Willis zijn enthousiasme voor acteren verloren? Fans denken van wel
Anonim

Bruce Willis zit al heel lang in het acteerspel en fans beginnen te denken dat hij zijn mojo een beetje aan het verliezen is.

Het is niet dat hij een slechte acteur is, in geen geval. Fans denken zelfs dat Bruce een bewuste keuze maakt om niet zoveel in zijn rollen te investeren.

Dit is waarom fans ervan overtuigd zijn dat Bruce Willis zijn enthousiasme voor acteren volledig is kwijtgeraakt.

Bruce Willis zit in VEEL films

Voor de meeste acteurs klinkt het goed om in veel films te verschijnen. Veelgevraagd zijn is immers altijd positief, toch?

Fans zeggen dat dat niet zo is voor Bruce. Ze wijzen eerder op het feit dat hij bijvoorbeeld 13 films in slechts drie jaar heeft voltooid, wat overdreven lijkt.

Hoe kan een acteur aan zoveel projecten werken en niet opgebrand raken? Dat kunnen ze niet, zeggen fans, en dat is precies het probleem met Bruce.

Fans zeggen dat Bruce zich verveelt met films

Sommige fans van Bruce Willis zeggen dat hij vroeger erg van zijn films genoot, maar nu lijkt hij ze vol te proppen om maar klaar te zijn (en betaald te krijgen).

En het is niet omdat hij naar verluidt zijn gehoor verloor op één set, of omdat hij het script "niet snapt" (tenminste in alle gevallen).

Bovendien wezen ze er op Reddit op dat Willis ook de grootste ster lijkt te zijn in veel willekeurige projecten. Hij is de titulaire A-lister, merken ze op, dus hij hoeft niet veel moeite te doen om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Het lijkt erop dat Bruce dat is waar Bruce naar op zoek is: een gemakkelijk salaris waarbij hij een cast heeft met alleen zijn reputatie.

Maar het gaat niet zo goed, want fans hebben het gemerkt, zeggen ze. Eentje merkte zelfs op: "hij ziet er verveeld en moe uit alsof hij liever iets anders zou doen."

Is Bruce Willis het gewoon aan het inbellen?

Fans zijn ontevreden dat Bruce films maakt terwijl hij, ogenschijnlijk, het salaris niet nodig heeft en alleen komt opdagen en het absolute minimum doet.

Velen zijn het erover eens dat Bruce lijkt te "bellen", maar ze vertellen ook dat veel mensen in het verleden hebben geklaagd over het werken met Willis.

Dus zou hij welk project dan ook accepteren, gewoon om relevant te blijven en geld binnen te laten komen? (niet dat hij het nodig heeft)

Het is niet zo dat fans Bruce niet elk jaar in 20 films willen zien, maar ze zouden echt willen dat hij alleen de projecten zou kiezen die 'vreugde opwekken'.

Aanbevolen: