Heeft de man van Selena Quintanilla Perez haar begrafenis bijgewoond?

Inhoudsopgave:

Heeft de man van Selena Quintanilla Perez haar begrafenis bijgewoond?
Heeft de man van Selena Quintanilla Perez haar begrafenis bijgewoond?
Anonim

Selena Quintanilla's begrafenis was een sombere aangelegenheid toen de Tejano-zanger werd begraven nadat hij was vermoord. De 23-jarige had de dag voordat ze werd begraven haar 3e huwelijksverjaardag moeten vieren.

Haar man, Chris Perez, was natuurlijk kapot van haar onverwachte dood en worstelde met hoe verder te gaan na haar overlijden.

Selena en Chris waren drie jaar eerder weggelopen en begonnen een huwelijk dat niet door haar familie werd gesteund. Toen de romance begon, keurde vooral Selena's vader, Abraham Quintanilla, het niet goed.

Hij vond dat ze te jong was en de jonge Perez had een paar eerdere confrontaties met de wet. Maar Selena hoorde er niets van. Ze was verliefd. Selena en Chris waren tot aan haar dood gelukkig getrouwd.

Chris Perez ontmoette Selena omdat hij een muzikant was die was ingehuurd om gitaar te spelen voor Selena y Los Dinos, de familieband van Quintanilla. De geliefden dateerden in het geheim voordat ze wegliepen. Drie jaar later was Selena dood en was Chris weduwnaar.

Wat is er met Selena Quintanilla Perez gebeurd?

Het was 31 maart 1995 toen Selena de president van haar fanclub ging ontmoeten. Deze vrouw was een vriendin van Selena en werd niet eerder als een gevaar gezien. Haar naam was Yolanda Saldívar.

Saldívar had Selena's vader en manager gesmeekt om een fanclub te beginnen. Toen hij eindelijk toestemming gaf, benoemde ze zichzelf tot president.

Naast de Selena Fan Club was Saldívar ook de manager van Selena, Etc, een boetiek in Corpus Christi, Texas, Selena die werd geopend vanwege haar liefde voor mode. Interessant is dat fans vandaag de dag nog steeds de mode van Quintanilla Perez als iconisch beschouwen.

Maar de Quintanilla's realiseerden zich later dat Saldívar al een tijdje geld van hen had verduisterd.

Selena ontmoette Saldívar om wat financiële gegevens van haar te krijgen. Tijdens deze ontmoeting kon Saldívar geen financiële gegevens overleggen en in plaats daarvan schoot de Mexicaans-Amerikaanse zanger dodelijk in de rug. Selena stierf later in het ziekenhuis als gevolg van bloedverlies uit de wond.

Selena's begrafenis en herdenkingsbezoek: ging Chris?

Duizenden fans woonden Selena's open kistbezoek bij op 3 april 1995. Een AP News-artikel uit 1995 over de begrafenis verklaarde dat er een bezoekperiode van 12 uur was waarin fans het lichaam van de zangeres mochten bekijken voordat ze werd te ruste gelegd.

De familie Quintanilla had oorspronkelijk een gesloten kist gewild, maar er waren veel geruchten over Selena's dood. Sommigen zeiden dat haar lichaam er niet eens was, dus de familie stond uiteindelijk een open kist toe.

De jonge Selena droeg een paarse jurk, wat haar favoriete kleur was. Meer dan 60.000 mensen woonden haar bezoek bij in een evenementencentrum.

Selena's weduwnaar was meer voorstander van een besloten begrafenis en begrafenis. Chris Perez wilde geen aandacht of publiciteit over de dood van zijn vrouw. In plaats daarvan wilde hij privé rouwen, net als de rest van haar familie.

Wat betreft Selena's eigenlijke begrafenis, de details zijn de afgelopen 26 jaar privé gehouden en dat is hoe Perez het leuk vindt.

Naar schatting 600 fans verzamelden zich buiten het uitvaartcentrum waar Perez en de Quintanilla's de begrafenis hadden en fans speculeren nog steeds over wat er binnen gebeurde.

Hoewel Selena zo lang geleden te ruste werd gelegd, vragen fans zich vandaag nog steeds over haar af. En in de eerste dagen na haar overlijden werd haar imago een bron van inkomsten voor haar familie; Selena's vermogen nam dramatisch toe na haar overlijden.

Toch leek haar man Chris Perez nooit geïnteresseerd in geld verdienen aan de herinnering van zijn overleden vrouw.

Chris Perez's leven na Selena

USA Today interviewde Chris Perez in 2021, 26 jaar na de brute moord op zijn vrouw. Hij noemde de hele gebeurtenis "traumatisch" en zei hoeveel hij haar net miste. Hij vertelde hoe Selena hem inspireerde en nog steeds doet.

Perez vertelde dat hij vóór zijn huwelijk met Selena niet iemand was die altijd zei hoe hij zich voelde en genegenheid toonde. Dankzij Selena leerde Perez de mensen om hem heen gewoon te vertellen dat hij van ze houdt en mensen cadeaus te geven, gewoon omdat.

Perez is uiteindelijk hertrouwd. Hij trouwde in 2001 met Venessa Villanueva, zes jaar na de dood van Selena. Perez en zijn vrouw hebben samen twee kinderen.

Tegenwoordig leidt Perez nog steeds een rustig leven, maar heeft hij wel een Instagram. Daar heeft hij video's geplaatst van zijn kinderen die muziek leren met hun muzikale vader.

Perez is nog steeds een muzikant en is Selena ook in de jaren na haar dood blijven steunen. Perez was aanwezig toen Selena haar ster kreeg op de Hollywood Walk of Fame, en hij schreef een boek over hun relatie, To Selena, with Love, gepubliceerd in 2012 en was een bestseller.

Zijn eerste huwelijk werd van hem afgenomen, maar Perez heeft de tijd genomen om te genezen na zijn grote tragedie en steunt nog steeds zijn overleden vrouw en staat na al die jaren op goede voet met de familie Quintanilla.

Aanbevolen: