Married At First Sight': wat er echt gebeurde bij Isabella en Tyler's Crazy Honeymoon Island-drama

Inhoudsopgave:

Married At First Sight': wat er echt gebeurde bij Isabella en Tyler's Crazy Honeymoon Island-drama
Married At First Sight': wat er echt gebeurde bij Isabella en Tyler's Crazy Honeymoon Island-drama
Anonim

Liefde zoeken op reality-tv is een pad dat velen hebben gevolgd, en in zeldzame gevallen komt het echt goed. Zelfs shows als Temptation Island hebben langdurige koppels bij elkaar gebracht. Het is niet gemakkelijk, maar voor sommigen loont de gok.

Iedereen die 'Married At First Sight' doormaakt, brengt zichzelf in een positie om ware liefde te vinden terwijl de hele wereld toekijkt. Zelfs de spin-off projecten hebben hierin meerdere mogelijkheden geboden. Sommige stellen laten het werken, en vele anderen falen. Ongeacht het geval, drama is altijd om de hoek.

Laten we een licht schijnen op een stel dat genoeg drama had voor meerdere seizoenen.

'Married At First Sight' is een populaire realityshow

Married at First Sight is ongetwijfeld een van de coolste en populairste datingshows die er zijn. Beginnen met een huwelijk en vervolgens kijken naar koppels die dingen uitzoeken, zorgt elk seizoen voor zo'n boeiende televisie, en fans kunnen altijd verwachten dat sommige paren ware liefde vinden, en anderen pure tragedie.

Elk seizoen treft de show een nieuwe grote stad, waarbij potentiële deelnemers worden geïnterviewd voor een kans op ware liefde. Zodra de paren zijn ingesteld, worden de bruiloften op hun plaats gezet en breekt de hel los voor de rest van het seizoen. Geen enkel stel is dramavrij, maar er zijn bepaalde wedstrijden waardoor kijkers twijfelen aan het oordeel van de experts.

Tot nu toe zijn er 13 seizoenen van de succesvolle show geweest en seizoen 14 is onderweg. Het komende seizoen vindt plaats in Boston en fans kunnen niet wachten om te zien wat de stad te bieden heeft. Als het is zoals andere seizoenen, dan zou het drama deze keer extra pittig moeten zijn.

Dankzij het succes van de show zijn er spin-offprojecten geweest, waaronder een kortstondig project met een bijzonder dramatische combinatie.

Isabella en Tyler waren snel verliefd op 'Honeymoon Island'

Honeymoon Island bood een geweldige kans voor eerdere hoopvolle mensen om liefde te vinden, en deze show gaf Isabella en Tyler de kans om elkaar te ontmoeten. Er was een onmiddellijke, wederzijdse aantrekkingskracht tussen de twee, en na een vroege mix, werden deze twee vastgemaakt aan de heup en werden ze langzaam verliefd op elkaar.

Al snel besloten ze dat ze hun tijd in de show zouden voortzetten en een relatie met elkaar zouden nastreven, en al vroeg leken ze een behoorlijk sterk stel te zijn. Ze hadden veel natuurlijke chemie, ze leken het echt leuk te vinden om bij elkaar in de buurt te zijn, en voor het grootste deel leken ze een goede zaak te hebben. Zelfs de andere koppels konden het niet helpen, maar merkten het soort chemie op dat ze hadden.

Tijdens hun interviewsegmenten maakten beide partijen duidelijk dat ze in elkaar geïnvesteerd waren. Zou Love Island zo vroeg echt goud hebben bereikt met zo'n perfect op elkaar afgestemd stel?

Nou, zoals fans keer op keer hebben gezien, is de kaars die het helderst brandt meestal het snelst uit.

Isabella reageerde slecht op de derde plaats van het koppel

Getrouwd op het eerste gezicht - Honeymoon Island Tyler en Isabella
Getrouwd op het eerste gezicht - Honeymoon Island Tyler en Isabella

Volgens de traditie kwam dit gloeiend hete koppel in grote problemen met elkaar terecht.

Tijdens een ogenschijnlijk onschuldig spel dat gericht was op communicatie, eindigden Isabella en Tyler op de derde plaats. Dat lijkt helemaal in orde, maar Isabella was woedend over het feit dat ze niet hadden gewonnen, en ze legde alle schuld bij Tyler. Isabella was onvermurwbaar dat hij een slechte luisteraar was, en ze leek geen verantwoordelijkheid te nemen voor haar eigen daden. Zelfs de andere deelnemers aan de show waren verbijsterd over haar verontwaardiging.

Tyler sliep alleen, het duo had wat counseling en de zaken leken verholpen te zijn. Dit was echter gewoon een pleister op een schotwond.

Na een groepsmix op een avond sloeg het noodlot toe bij dit stel toen Brandin, een andere deelnemer aan de show, Tyler speels op de kont sloeg. Dit leidde tot een ruzie tussen het rotsachtige paar, en nogmaals, Tyler sliep alleen.

In de nasleep verontschuldigde Brandin zich, maar zij, evenals enkele andere vrouwen in de show, waren vocaal over hoe irrationeel Isabella was over het hele gebeuren. Dit beviel haar niet goed en al snel waren zij en Tyler weer in therapie.

Helaas was er geen terugkeer van deze laatste ruzie, en Isabella en Tyler gingen hun eigen weg. Het was veel drama in korte tijd.

Honeymoon Island heeft misschien maar één seizoen geduurd, maar alleen Isabella en Tyler hadden al meerdere seizoenen genoeg drama.

Aanbevolen: