Jennifer Lawrence + 6 andere beroemdheden die bijna op 'Gossip Girl' werden gecast

Inhoudsopgave:

Jennifer Lawrence + 6 andere beroemdheden die bijna op 'Gossip Girl' werden gecast
Jennifer Lawrence + 6 andere beroemdheden die bijna op 'Gossip Girl' werden gecast
Anonim

In de herfst van 2007 ging het tienerdrama Gossip Girl, gebaseerd op de gelijknamige romanreeks van Cecily von Ziegesar, in première - en het werd meteen enorm. Fans over de hele wereld konden geen genoeg krijgen van de tieners die hun luxueuze leven leiden in de Upper East Side van Manhattan en net als dat werden Serena van der Woodsen, Blair Waldorf en Co. enkele van de meest iconische personages in de geschiedenis van tienerdrama's. De show eindigde in 2012 na zes seizoenen, maar deze zomer ging HBO's reboot van het tienerdrama in première.

Vandaag bekijken we welke beroemde sterren bijna de cast van de originele Gossip Girl hebben gehaald. Hoewel we allemaal dol zijn op Blake Lively, Leighton Meester en de rest van de cast, waren er nog een aantal andere behoorlijk grote namen in de race om enkele van de meest bevoorrechte adolescenten op televisie te vertolken!

7 Jennifer Lawrence (Serena Van Der Woodsen)

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

In een interview met Vulture onthulde Gossip Girl-maker Josh Schwartz dat Hollywood-ster Jennifer Lawrence vóór haar roem daadwerkelijk auditie deed voor de rol van Serena van der Woodsen. Dit is wat Josh zei:

"We realiseerden ons dit toen niet, maar Jennifer Lawrence wilde Serena heel graag spelen en deed auditie. Dit verhaal kwam uit de tweede hand naar ons toe, maar we kregen te horen dat ze zeker auditie deed en het jammer vond dat ze het niet kreeg. We kunnen weet niet meer of we het hebben gezien of niet. Het was tien jaar geleden, en ze zou hoe oud zijn geweest, 15?"

6 Ashley Olsen (Serena Van Der Woodsen)

Ashley Olsen
Ashley Olsen

Een jeugdster die de leidinggevenden van de show echt wilden casten, is Ashley Olsen. Maar, zoals fans van de sterren uit de jaren 90 en begin 2000 weten, namen Ashley en haar tweelingzus Mary-Kate een acteerpauze en besloten in plaats daarvan een carrière in de mode na te streven. Eerlijk gezegd kunnen we ons niemand anders voorstellen dan Blake Lively die de iconische Serena uitbeeldt!

5 Lily Collins (Jenny Humphrey)

Een andere beroemde actrice die auditie deed voor een Gossip Girl-personage is Lily Collins. In een interview met Glamour magazine onthulde Lily dat ze auditie had gedaan voor de rol van Jenny Humphrey. Dit is wat Lily zei:

"Ik herinner me dat de schermtest voor Gossip Girl op het terrein van Warner Bros. in Burbank was. Ik was toen ongeveer 17 of 18 jaar oud. Ik herinner me dat ik het terrein op reed en dacht: 'Oh mijn God. Dit is surrealistisch.' Het was een van die OMG-momenten. Of ik het nu wel of niet snapte, ik wist dat ik kon zeggen dat ik op het terrein een screentest had gedaan en op een dag wil ik in een van deze [studio's] werken."

4 Mischa Barton (Georgina Sparks)

De volgende op de lijst is Mischa Barton die, volgens TV Guide, ook bijna een Gossip Girl-castlid werd. De actrice - die bekend werd als Marissa Cooper in het tienerdrama The O. C. die ook werd gemaakt door Josh Schwartz - zei uiteindelijk nee tegen de rol van Georgina Sparks. Zoals fans van Gossip Girl weten, ging de rol naar Michelle Trachtenberg, die absoluut fantastisch werk heeft geleverd door het personage tot leven te brengen.

3 Rumer Willis (Blair Waldorf)

Een andere actrice die auditie deed voor een rol in Gossip Girl is Rumer Willis. Rumer was in de race voor zowel Blair Waldorf als Serena van der Woodsen, maar de showmakers gingen uiteindelijk voor minder bekende namen. Dit is wat Rumer onthulde over haar auditie:

"Weet je, het was eigenlijk helemaal nieuws voor mij. Ik had het gevoel dat ik toen een vreselijke auditie deed. Ik was zo jong en het was een van de eerste dingen waarvoor ik ooit auditie had gedaan. Mijn zussen en ik waren enorme fans van de boeken – enorme, enorme fans, dus ik herinner me dat we zo opgewonden waren toen ze zeiden dat ze een tv-show aan het doen waren."

2 Alden Ehrenreich (Dan Humphrey)

Afbeelding
Afbeelding

Een ander personage dat bijna door een andere acteur werd gespeeld, was Dan Humphrey. Ja, voordat de rol van 'eenzame jongen' naar Penn Badgley, de casting director van Gossip Girl, ging, wilde David Rapaport eigenlijk Alden Ehrenreich - die toen nog niet zo beroemd was - hem spelen. Dit is wat hij onthulde:

"Voordat Penn erbij betrokken was, wilde ik heel graag dat Alden Ehrenreich Dan zou spelen."

1 Greta Gerwig (Eva Coupeau)

Greta Gerwig
Greta Gerwig

En tot slot, het afronden van de lijst is actrice en filmmaker Greta Gerwig. Voordat ze ons hits als Lady Bird en Little Women gaf, deed Greta auditie voor de rol van Eva, het meisje dat Chuck in Parijs weer gezond maakte. Uiteindelijk ging de rol naar Harry Potter-ster Clémence Poésy, maar dit is wat Greta onthulde over haar auditie:

"Ik heb momenten gehad waarop ik begon toen ik auditie deed voor dingen als Gossip Girl, en ze keken me aan van: 'Waarom draag je een overall naar deze auditie?' En ik zou zeggen: 'Ze zeiden dat ze van een boerderij kwam!' en ze zouden zeggen: 'Nou, dit is Gossip Girl.' Er waren momenten dat ik niet paste bij wat ze wilden. Maar ik heb altijd al bij hen willen zijn. Ik wou dat ze me wilden hebben."