Nieuwe personageontwerpen voor Disney+'s nieuwe animatieshow 'What If?' gelekt

Nieuwe personageontwerpen voor Disney+'s nieuwe animatieshow 'What If?' gelekt
Nieuwe personageontwerpen voor Disney+'s nieuwe animatieshow 'What If?' gelekt
Anonim

Marvel Studios is weer het onderwerp van gesprek na een nieuwe set concept art voor personages uit de komende What If…? animatieserie online opgedoken. De eerste animatieserie van de studio is gebaseerd op de gelijknamige Marvel-stripreeks.

De animatieserie die op Disney+ wordt uitgezonden, beantwoordt in feite de zeer brede vraag - "wat als bepaalde gebeurtenissen anders waren verlopen in het Marvel Cinematic Universe?" Dit stelt in wat striplezers zullen kennen als een AU of alternatief universum.

De komende serie laat Marvel-fans reikhalzend wachten op de terugkeer van verschillende acteurs van de filmserie. Van sommige acteurs is al bevestigd dat ze de geanimeerde versies van hun personages inspreken - waaronder Josh Brolin (Thanos), Michael Rooker (Yondu Udonta), Neal McDonough (Dum Dum Dugan), Michael B. Jordan (Erik Killmonger) en Hayley Atwell (Peggy Carter).

Een van de meest epische momenten van de serie is om Chadwick Boseman opnieuw te horen als Black Panther. Boseman had al enkele regels van zijn legendarische personage T'Challa opgenomen voor de animatieserie, voordat hij helaas in 2020 overleed.

De nieuwe set concept art die online is uitgelekt, plaagt een aantal fantastische concepten en mogelijke invalshoeken die in de animatieserie zullen worden verkend. De gelekte kunst toont verschillende kijk op Gamora, Loki, Ultron, The Collector en Hulkbuster.

De eerste afbeelding laat Gamora zien die haar vader draagt, Thanos 'harnas en zijn tweesnijdend zwaard vasthoudt. Dit plaagt zeker het feit dat we Gamora het pad van de Mad Titan kunnen zien volgen en een verhaal onthullen dat niemand misschien had geraden.

Ondertussen toont de nieuwe kunst voor Loki hem in zijn gebruikelijke groene kleding, maar met wat lijkt op de speer van Odin, Gungnir.

Hoewel sommige fans denken dat we een verandering in de verhaallijn kunnen zien die vertakt rond de tijd dat Loki in 2011 verscheen, denken anderen dat het in plaats daarvan zou kunnen afwijken van het einde van Thor: The Dark World, waar we de God van Onheil praat met Thor nadat hij van gedaante is veranderd in Odin.

Een van de foto's toont ook een nieuwe kunst voor Ultron, die het biologische lichaam lijkt te hebben gekregen dat hij altijd al wilde hebben, of mogelijk is versmolten met Vision. in deze versie van het verhaal. Hij draagt niet alleen een zwaar pantser en een speerachtig wapen, maar hij lijkt ook alle Infinity Stones te hebben bereikt, die op zijn borst te zien zijn.

Van wat we kunnen raden, kunnen we zien dat de Avengers hun strijd tegen hem verliezen in Age of Ultron, en mogelijk een glimp opvangen van wat er zou gebeuren als hij degene was die alle Infinity-stenen zou vinden in plaats van Thanos.

Twee afbeeldingen plagen ook een andere kijk op Collector, waar we hem zien met wat lijkt op veel meer spierkracht. Terwijl een van de afbeeldingen hem laat zien met een zonnebril en zijn originele jas, zou de tweede opname van zijn gescheurde lichaamsbouw erop kunnen wijzen dat hij een belangrijkere rol speelt in de serie, omdat het suggereert dat hij bij meer gevechten betrokken zal zijn.

De laatste gelekte concept art laat ons zien dat de Hulkbuster wordt bestuurd door wat lijkt op Bruce Banner, met de toevoeging van een paar verschillende onderdelen. De Hulkbuster was een mecha-pak gemaakt en gedragen door Tony Stark in Age of Ultron om de Hulk te kunnen bedwingen toen Banner de controle verloor.

De mogelijke verhaallijn waarvan fans denken dat ze hierdoor kunnen worden gesuggereerd, is: "Wat als Banner de Hulkbuster aan had toen hij werd gevonden door Collector?"

We denken dat dit een goede gok is, aangezien de Hulkbuster gerepareerd lijkt te zijn met wat Sakaarian-snippers.

Hoewel er tot nu toe geen premièredatum is vastgesteld, Wat als…? staat gepland voor een zomerrelease in 2021. En met Loki als volgende in juni, is het een vrij gemakkelijke gok dat de serie waarschijnlijk in juli of augustus zal volgen.