Welke vrouwelijke tv-ster heeft het hoogste vermogen: Sofia Vergara of Kaley Cuoco?

Inhoudsopgave:

Welke vrouwelijke tv-ster heeft het hoogste vermogen: Sofia Vergara of Kaley Cuoco?
Welke vrouwelijke tv-ster heeft het hoogste vermogen: Sofia Vergara of Kaley Cuoco?
Anonim

Modern Family-ster Sofia Vergara is naar verluidt $ 180 miljoen waard en verdiende $ 500.000 per aflevering, waarmee ze een paar jaar op rij de best betaalde actrice ter wereld is. Terwijl The Big Bang Theory-ster Kaley Cuoco op de tweede plaats staat met een indrukwekkend vermogen van $ 100 miljoen, verdiende de ster $ 1 miljoen per aflevering. Het is niet verwonderlijk dat de twee hoofdrolspeelsters zoveel verdienden, aangezien zowel Modern Family als The Big Bang Theory hitshows waren.

Nadat het moderne gezin was geëindigd, verhuisde Sofia Vergara naar een nieuw optreden, de ster kreeg een plek aangeboden in America's Got Talent als jurylid, waarmee ze $ 10 miljoen per jaar verdiende. Terwijl Kaley Cuoco momenteel aan nieuwe projecten werkt, namelijk The Flight Attendant en de stem van Harley Quinn in de DC Universe-animatieserie.

Sofia Vergara heeft een nettowaarde van $ 180 miljoen en Kaley Cuoco wordt gewaardeerd op $ 100 miljoen

Hollywood-topvrouwen Sofia Vergara en Kaley Cuoco waren twee van de hoogverdieners van TV. Sofia verdiende naar verluidt $ 500.000 per aflevering van Modern Family en Kaley Cuoco nam de leiding met maar liefst $ 100.000 per aflevering van The Big Bang Theory.

Sofia Vergara wordt gewaardeerd op $ 180 miljoen en Kaley Cuoco is een goede tweede met een geschat vermogen van $ 100 miljoen.

Volgens Forbes: "Voor het zevende jaar op rij is Sofia Vergara de best betaalde actrice op televisie."

"Haar gigantische trek, die 73% meer bedraagt dan de $ 24,5 miljoen van Kaley Cuoco op de tweede plaats, leidt dit jaar de ranglijst van de grootste verdieners van het kleine scherm."

Sofia en Kaley hebben het uitzonderlijk goed gedaan voor zichzelf, het einde van hun shows Modern Family en The Bang Theory zorgde ervoor dat veel mensen zich afvroegen wat de volgende stap was voor de sterren.

Hoe ze hun geld verdienen

Sofia Vergara en Kaley Cuoco zijn misschien allebei hun carrière begonnen met kleine acteerrollen, maar beiden werden beroemd in hun respectievelijke shows. Modern Family was de doorbraakrol van Sofia Vergara en is zonder twijfel de rol die haar naar Hollywood-roy alty heeft gedreven.

Ondanks dat haar carrière niet eerder van de grond kwam, was The Big Band Theory niet de eerste rodeo van Kaley Cuoco. Acteren was de belangrijkste bron van inkomsten van de ster, hoewel ze ook eigenaar is van een productiebedrijf genaamd Yes, Norman Productions.

Volgens Women's He alth Mag "werkt Kaley de afgelopen 20 jaar als actrice, met rollen in 8 Simple Rules, Northern Exposure en 7th Heaven, naast vele, vele andere. Het klopt allemaal."

Naast haar carrière als een volleerd actrice, is Sofia Vergara ook een ondernemer. De ster verdiende het grootste deel van haar geld met acteren, maar geniet ook van een gestage inkomstenstroom van verschillende aanbevelingen zoals koffiezetapparaat SharkNinja Coffee en meubelketen Rooms To Go.

Sofia heeft ook een modellijn, haar eigen parfumlijn en een lijn damesondergoed. De actrice werkte ook samen met brillenmerk Grant Foster om een collectie modieuze brillen te lanceren die ze draagt en adverteert op haar Instagram-account.

In een interview met Bustle onthulde Sofia: "Ik ben blij omdat ik ze nu eigenlijk de hele tijd draag omdat ik dat echt wil", en zei verder: "Ik voel me alsof ik er geweldig uitzie. Ze zijn sexy, ze zijn comfortabel en modieus."

Wat is de toekomst voor Sofia en Kaley

Kaley werkt momenteel aan twee grote projecten, een thrillerserie genaamd The Flight Attendant, waarin ze niet alleen de hoofdrol speelt, maar ze ook produceert. Volgens Metro: "Het volgt stewardess Cassandra Bowden, die wakker wordt in haar hotelkamer met een kater in Dubai Urban met een lijk dat naast haar ligt."

"Niet in staat om de nacht in elkaar te passen, begint ze zich af te vragen of zij de moordenaar zou kunnen zijn, terwijl ze probeert haar normale leven voort te zetten - maar de politie heeft vragen."

Kaley vertolkt ook de stem van Harley Quinn in de animatieserie van DC Universe.

Kaley's vermogen werd niet beïnvloed, ondanks een loonsverlaging van $ 100.000 per aflevering voor de 11e en 12e seizoenen van The Big Bang Theory. Zij en een paar van haar medespelers accepteerden lagere salarissen om de twee laagstbetaalde castleden een loonsverhoging te geven. Kaley Cuoco zal niet verhongeren, vooral niet met nieuwe projecten die extra inkomsten opleveren.

Na het afronden van de show die Sofia Vergara haar miljoenen opleverde, voegde de ster zich bij Americas Got Talent als jurylid bij de show. Rechters op Americas Got Talent krijgen naar verluidt hoge salarissen, met sterren als Heidi Klum die naar schatting $ 100.000 per aflevering verdienen.

Sofia Vergara geniet ook van een cool jaarsalaris van $ 10 miljoen voor haar America's Got Talent-optreden. Ze heeft misschien onze harten gestolen als Gloria, maar Sofia blijft veel mensen over de hele wereld vermaken met haar optreden op AGT.

De shows die hen tot superster hebben gedreven, zijn misschien voorbij, maar Sofia Vergara en Kaley Cuoco verdienen nog steeds geld. We zijn benieuwd welke verrassingen deze twee getalenteerde actrices nog meer in petto hebben.

Aanbevolen: