Miley Cyrus veroorzaakt meer bezorgdheid als ze nuchterheid voor rode wijn dumpt

Miley Cyrus veroorzaakt meer bezorgdheid als ze nuchterheid voor rode wijn dumpt
Miley Cyrus veroorzaakt meer bezorgdheid als ze nuchterheid voor rode wijn dumpt
Anonim

Miley Cyrus fans hebben hun bezorgdheid geuit nadat ze een trailer had achtergelaten met wat leek op een glas rode wijn.

De "Wrecking Ball"-zanger werd op woensdag betrapt tijdens een werkfotoshoot in Burbank.

Cyrus zag er gelukkig en ontspannen uit in een volledig lederen look. De 28-jarige wiegde een lage leren broek en een kort zwart T-shirt.

Eind vorige maand werd Miley betrapt op een dronken avondje uit met vrienden.

Foto's toonden hoe de Grammy-genomineerde ster dichter bij zangeres YungBlud kwam. Miley was op weg om het 15-jarig jubileum van Disney's Hannah Montana te vieren. Miley kwam naar voren als een tieneridool terwijl ze het titelpersonage uitbeeldde voor de hele show van 2006-2011.

Tijdens haar bezoek aan de legendarische Rainbow Room in West Hollywood droeg ze een roze cropped T-shirt van Hannah Montana. Cyrus werd gezien terwijl hij schoten terugdeed, bier nipte en flirtte met Yungblud - echte naam Dominic Richard Harrison.

Miley en Yungblud, die eerder met zanger Halsey uitgingen, hebben hun relatie bijna bevestigd.

Het paar pakte de pda in een privéhoek van de bar waar de roodharige Britse muzikant zijn benen op haar schoot liet rusten terwijl ze hem speels beet.

Nadat er foto's verschenen van Miley die aan het drinken was, uitten fans hun verdriet online.

Miley Cyrus Twerking op Robin Thicke op de VMA's
Miley Cyrus Twerking op Robin Thicke op de VMA's

"Ik denk dat ze zichzelf saboteert omdat ze depressief is. Jammer, want ze is eigenlijk een heel goede zangeres", schreef een fan online.

"Ga naar REHAB VOORDAT JE ALLES MILEY VERLIEST!!!" een tweede toegevoegd.

"Ze berokkent zichzelf zoveel schade als ze niet nuchter is. Het is heel verdrietig", viel een derde in de rede.

"Ik weet niet zeker wat Disney-executives met deze kinderen doen, maar ze blijken behoorlijk beschadigd", merkte een vierde op.

"De meeste verslaafden drinken niet, omdat ze er onvermijdelijk toe leiden dat ze weer drugs gaan gebruiken. Ze worden dronken en voor je het weet zijn ze bij hun dealer. Ik heb dit verhaal vaak gehoord", een trieste opmerking lezen.

Miley Cyrus
Miley Cyrus

Miley's wilde nacht met vrienden komt enkele maanden nadat de ster zei dat ze "vijf weken nuchter" was van alcohol en het was "jaren" geleden dat ze drugs had gebruikt.

"[Ik] heb al jaren geen drugs gebruikt. Eerlijk gezegd probeer ik nooit meer een waarzegger te zijn. Ik probeer niet naïef te zijn", vertelde ze aan Rolling Stone voor hun cover van januari.

"Er gebeuren verdomde dingen. Maar als ik hier nu met jou zit, zou ik zeggen dat het een koude dag in de hel zou moeten zijn voordat ik terugval op drugs."

Aanbevolen: