Twitter stopt met Disney+ na release van Billie Eilish-concertfilm

Twitter stopt met Disney+ na release van Billie Eilish-concertfilm
Twitter stopt met Disney+ na release van Billie Eilish-concertfilm
Anonim

Disney+ heeft de langverwachte Billie Eilish concertfilm Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles uitgebracht. De film bevat uitvoeringen van alle nummers van haar album Happier Than Ever. Haar broer Finneas, het Los Angeles Children's Chorus en de Los Angeles Philharmonic traden ook op.

Twitter is haar show blijven prijzen na de release op 3 september. Van lip-synchroniseren met haar muziek, tot hele nachten doortrekken om de film te kijken. Haar fans waren toegewijd en genoten van elke seconde van haar film.

De film heeft sindsdien positieve recensies ontvangen van critici. Na de première schreef The New York Times: "Als er een verrassing te vinden is in deze concertbeelden, dan is het wel dat moderne pop een sprankje klassieke Hollywood-mystiek bevat - hier is evenveel Judy Garland als Lana Del Rey."

Met het goede komt echter het slechte, en Twitter heeft de negatieve dingen met betrekking tot haar film besproken. Sommigen maakten zich zorgen op basis van ras en demografie en hebben redenen gevonden waarom Disney+ in de problemen zou moeten komen.

Het eerste nummer betreft de 'Bad Guy'-zanger die in het algemeen deel uitmaakt van deze film. Hoewel er veel concertfilms zijn uitgebracht na de COVID-19-pandemie, heeft een gebruiker in haar tweet opgenomen dat ze hoopt dat de zangeres haar ziel niet voor geld verkoopt. Eilish en haar broer zijn onafhankelijk geweest van de meeste platenlabels en hebben het grootste deel van hun muziek in hun huis gemaakt. De zangeres blijft echter trouw aan zichzelf, wat een goed teken is voor haar fans die niet willen dat ze voor iemand verandert.

Een ander belangrijk probleem heeft te maken met volwassenheid van concerten. Hoewel het niet expliciet is, hebben meerdere gebruikers gezegd dat dit concert niet gezinsvriendelijk was. Disney heeft zijn momenten gehad dat het in sommige van hun films niet zo was. Ze hebben echter wel dingen gedaan om gezinsvriendelijke inhoud te promoten, waaronder het laten vallen van Cruella de Vil's kenmerkende sigaret in Cruella uit 2021.

Wat betreft de animatie, het is op zijn zachtst gezegd twijfelachtig. Het grootste deel van Twitter keurt de animatie niet goed, en sommige gebruikers zeiden dat het verschrikkelijk was. Een gebruiker twitterde zelfs: "Wie de animatie voor het billie eilish disney+ ding heeft gedaan, moet ONMIDDELLIJK worden ontslagen."

Last but zeker not least vroeg Twitter zich af waarom haar concert op Disney+ stond omdat ze in het verleden geen banden had met Disney. Kunstenaars als Selena Gomez en Demi Lovato maakten deel uit van Disney voordat ze naar andere ondernemingen vertrokken. Eilish daarentegen heeft nooit deelgenomen aan iets met Disney. Fans zouden verwachten dat concertervaringen op Disney+ afkomstig zijn van artiesten die deel uitmaakten of momenteel van Disney zijn. Omdat Eilish echter nooit iets met het bedrijf te maken heeft, is het de vraag waarom ze ermee instemden om de film op hun platform te hebben.

Het maakt niet uit hoeveel lof een concertfilm kan krijgen, serieuze kwesties met betrekking tot volwassenheid en bedrijfsaffiliatie kunnen een onderdeel zijn van wat een film controversieel maakt. De film zelf heeft echter uitstekende kwaliteiten, die lijkt te overwinnen wat een film controversieel maakt. Op het moment van deze publicatie hebben Eilish en Disney nog geen commentaar gegeven op iets dat controverse binnen de film met zich mee kan brengen.

Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles is te zien op Disney+. Happier Than Ever en haar andere albums zijn beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music.