Kylie Jenner's zonnebrandcrème wordt net op tijd beschikbaar voor de zinderende hete zomerzon

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner's zonnebrandcrème wordt net op tijd beschikbaar voor de zinderende hete zomerzon
Kylie Jenner's zonnebrandcrème wordt net op tijd beschikbaar voor de zinderende hete zomerzon
Anonim

Kylie Jenner's zonnebrandcrème voor het gezicht is nu beschikbaar voor aankoop en het wordt een van de must-haves van deze zomer. Fans over de hele wereld uiten hun opwinding en staan klaar om dit nieuwe product te bestellen om het uit te testen.

Als de meest recente release van Kylie's steeds groter wordende schoonheidslijn, staat deze zonnebrandcrème voor het gezicht klaar om van de planken te vliegen. Als het lijkt alsof alles wat Kylie Jenner aanraakt in goud verandert, is dat omdat het dat doet! Haar Kylie Skin-lijn heeft enorm veel succes gehad met de release van elk nieuw item, en deze zonnebrandcrème wordt op het perfecte moment gelanceerd.

Kylie's Sunscreen

Kylie's slimme marketing is subtiel, maar krachtig. Ze beschreef haar nieuw uitgebrachte zonnebrandcrème voor het gezicht onmiddellijk als een 'essentiële stap' in haar 'dagelijkse huidverzorgingsroutine'. Het impliciete dagelijkse gebruik zal er binnenkort voor zorgen dat fans deze zonnebrandcrème meerdere keren per dag opsmeren. Gezichtszonbescherming is een cruciale schoonheidsstap om te voorkomen dat zonnestralen de gevoelige huid van ons gezicht beschadigen. Het is een stap die de meeste vrouwen niet zullen compromissen. Door zo'n belangrijk schoonheidsproduct uit te brengen, heeft Kylie de aandacht van miljoenen fans, wat zich waarschijnlijk zal vertalen in een omzet van miljoenen dollars.

Het feit dat Kylie's zonnebrandcrème beweert kleurloos en niet-vet te zijn, zal zeker massale aantrekkingskracht aantrekken. Er is niets frustrerender dan de witte strepen die de meeste zonnebrandproducten achterlaten. De gladmakende component, gecombineerd met het feit dat het kleurloos is, is een perfecte mix, die direct inspeelt op de meest voorkomende problemen die de meeste zonnebrandproducten veroorzaken op het moment van aanbrengen.

Sissende zomerzon

Kylie Jenner Huidproducten
Kylie Jenner Huidproducten

De perfect getimede lancering van deze zonnebrandcrème is een ander geweldig voorbeeld van Kylie's succesvolle campagnestrategie. De zinderende zomermaanden zijn aangebroken en nu de meesten van ons uit het isolement zijn, staat schoonheid weer op de agenda. Als vrouwen massaal naar het strand gaan, is de kans groot dat ze dit product in hun portemonnee stoppen, ter voorbereiding op herhaalde toepassingen.

De prijs van dit nieuwe product is nog niet vermeld, maar als het op schoonheid aankomt, aarzelen de meeste vrouwen niet om alles uit te geven wat nodig is voor een superieur product en een even superieur resultaat. Deze zonnebrandcrème spreekt vrouwen van alle leeftijden aan, en terwijl we allemaal de zomerzon ingaan, zal de nieuwste toevoeging aan Kylie Skin waarschijnlijk een bestseller worden.

Aanbevolen: