Selena Gomez geeft toe een grote 'angst voor afwijzing' te hebben van enorme artiesten

Inhoudsopgave:

Selena Gomez geeft toe een grote 'angst voor afwijzing' te hebben van enorme artiesten
Selena Gomez geeft toe een grote 'angst voor afwijzing' te hebben van enorme artiesten
Anonim

Het nieuwe decennium was een nogal uitdagende tijd, vooral voor beroemdheden. Zangers als Justin Bieber en The Weekend brachten begin 2020 nieuw materiaal uit dat een licht wierp op hun persoonlijke leven. Zelfquarantaine heeft mensen echt tot zelfreflectie gedwongen en beroemdheden zijn niet anders.

Zelfs zangeres Selena Gomez bracht haar 2020 Rare-album uit, dat de voormalige Disney-ster onlangs beschreef als "het openen en eindelijk tot rust brengen van een hoofdstuk in haar leven." De plaat is waarschijnlijk een van Gomez' meest kwetsbare werken en misschien wel haar beste. Tracks als "Look At Her Now" en "Lose You To Love Me" hebben vooral de harten van haar fans geraakt. Ondanks al haar recente albumsucces, gaf de ster toe dat ze nog steeds te maken heeft met een veelvoud aan onzekerheden. Een daarvan had betrekking op haar angst om andere grote sterren te vragen voor functies op een nummer. Wie had gedacht dat de voormalige kindster die een grote muzikant werd, een probleem zou hebben om een simpele gunst te vragen aan haar vrienden in de muziekindustrie?

Selena Gomez zegt dat zeldzaam haar eigen persoonlijke dagboek is

Ons ware innerlijke zelf blootstellen aan de wereld kan een intimiderende taak zijn. De meeste mensen laten niet echt alle kanten van zichzelf zien, vooral de lelijke delen. Hoewel veel artiesten dit jaar dapper genoeg waren om hun hart aan de wereld te tonen en immense lof ontvingen voor hun moed. Het is vijf jaar geleden dat Selena Gomez haar album Revival uit 2015 produceerde. De ster nam een lange pauze, hoewel het allesbehalve een joyride was.

The Look At Me Now-zangeres ging door twee openbare breuken, werd emotioneel misbruikt door haar beroemde ex Justin Bieber, bestreed depressie en angst, en haar meest traumatische ervaring kwam nadat ze een niertransplantatie had ondergaan om haar lupus te behandelen. Om te helpen omgaan met alle pijnlijke ervaringen, heeft Selena Gomez eindelijk de beslissing genomen om het af te sluiten en te genezen door middel van haar 2020 Rare-album.

Tijdens een interview met NPR's Lulu Garcia Navarro, gaf de ster toe: "Ik heb de meest vreselijke dingen tegen me gezegd, over me gezegd en aan veel te veel blootgesteld." Ondanks al haar slechtste momenten in het leven, merkt Gomez op dat haar album uit 2020 - vooral bij het bespreken van haar nummer "Kwetsbaar" - haar hielp ontdekken dat er kracht is in het tonen van pijn. "Ik straal het meest van binnen wanneer ik mijn verhaal met iemand deel, of wanneer ik er ben voor een vriend, of wanneer ik iemand ontmoet", vertelde de ster aan Navarro. De 28-jarige heeft een aantal behoorlijk grote wegversperringen geraakt, maar ze is duidelijk aan de andere kant naar buiten gekomen, sterker dan ooit.

Hoe een nummerfunctie met Kid Cudi de ster bijna bang maakte

Nu Selena Gomez haar eerste nummer 1-album van het decennium heeft, zouden we denken dat de ster wat meer vertrouwen zou hebben in haar kunstenaarschap. De 28-jarige is altijd gestaag aanwezig geweest in de muziekindustrie, maar na de release van haar nieuwe 2020 Rare-album heeft ze nieuwe hoogten bereikt. Hoewel de ster aan Zane Lowe van Apple Music toegaf dat ze een grote angst heeft om afgewezen te worden door grote artiesten, vooral degenen naar wie ze opkijkt in de muziekindustrie. Gomez onthulde dat ze oorspronkelijk niet van plan was om functies op het album van 2020 te hebben, maar uiteindelijk van gedachten veranderde. Een van die functies was onder meer rapper Kid Cudi, die Gomez heeft beschreven als een 'puur genie'.

Gomez gaf een nogal interessant verslag van hoe haar team de rapper de haak stuurde voor haar nummer A Sweeter Place zonder haar toestemming, wat de ster uiteindelijk doodsbang maakte. Gelukkig had het een happy end, want Kid Cudi vond de demo leuk voor het nummer dat haar team stuurde en deed zijn couplet. Gomez vertelde Spotify zelfs hij veranderde het nummer in iets ongelooflijks… Het was niets toen ik hem het lied stuurde.” Vrij harde kritiek op haar werk, gezien het feit dat haar hele album samen een van haar meest indrukwekkende stukken van haar discografie is. Ondanks de angstaanjagende ervaring won de 28-jarige uiteindelijk haar idool en produceerde een van de meest persoonlijke nummers op het album.

Kid Cudi stelt Selena Gomez voor aan vrouwelijke old-schoolartiesten

De samenwerking tussen Selena Gomez en Kid Cudi verliep niet alleen beter dan verwacht, maar leidde ook tot een bloeiende vriendschap. De 28-jarige vertelde verder aan Zane Lowe van Apple Music dat "ze het gevoel heeft dat ze de artiesten al haar hele leven kent" nadat ze haar had voorgesteld aan vrouwelijke ouderwetse rappers als Da Brat, Missy Elliot en Eve. Gomez merkt op dat ze een geheel nieuwe waardering heeft voor de rapper, omdat ze opmerkte dat hij een "ongelooflijke smaak" in muziek heeft. De zanger was zo vereerd om te hebben gewerkt met een van de meest invloedrijke rappers van onze tijd.

Hopelijk zal haar samenwerking met Kid Cudi Gomez meer vertrouwen geven bij het vragen om kenmerken van haar idolen. Tal van jonge en nieuwe artiesten hebben immers de kans gekregen om samen te werken met legendes als Beyonce en Elton John. Selena Gomez heeft een hoogtepunt bereikt in haar muziekcarrière en is duidelijk klaar om meer uitdagingen aan te gaan.

Aanbevolen: