Fans laten Jenna Dewan haar beschuldigingen tegen Channing Tatum niet incasseren

Inhoudsopgave:

Fans laten Jenna Dewan haar beschuldigingen tegen Channing Tatum niet incasseren
Fans laten Jenna Dewan haar beschuldigingen tegen Channing Tatum niet incasseren
Anonim

Jenna Dewan uitte onlangs enkele zware beschuldigingen tegen Channing Tatum, wat aangeeft dat hij er nooit was om haar te helpen hun kind op te voeden, en waardoor fans dachten dat hij een inactieve ouder en een nutteloze partner was.

Tatum sloeg terug in zijn eigen verdediging en bewees dat hij een toegewijde vader was, en Dewan probeerde vervolgens haar opmerkingen terug te draaien, waarmee ze aangaf dat wat ze tegen de pers zei 'vervormd' was.

Beweert ze nu dat ze denkt dat Channing een geweldige vader is, en probeert ze zich een weg uit deze situatie te banen, bellen fans Dewan op haar uitspraken en slepen ze haar voor haar vreselijke benadering en grof commentaar.

Jenna Dewan neemt haar opmerkingen terug

Jenna Dewan heeft onlangs Channing Tatum vernield omdat ze er niet voor haar was toen hun kind werd geboren. Dat was misschien niet haar werkelijke bedoeling, maar het feit blijft dat ze niet erg aardige dingen te zeggen had over zijn ouderschapsbetrokkenheid toen hun dochter Everly werd geboren.

Ze verklaarde publiekelijk dat hij afwezig was na Everly's geboorte, wat leidde tot de uiteindelijke ondergang van hun huwelijk.

Onmiddellijk nadat hij deze verklaring had afgelegd, reageerde Tatum door zichzelf te verdedigen en te stellen dat de foto die van hem werd geschetst niet juist was, en net zo snel probeerde Dewan haar opmerkingen terug te draaien en zei dat ze "nooit zou slaan Channing" en beweerde dat haar woorden over de kwestie 'vervormd' waren door de media.

Fans kopen het gewoon niet en zeggen dat het een te vergeefse poging voor haar is om te proberen dit terug te nemen, en verwijten Dewan dat hij deze commotie heeft aangewakkerd en Channing Tatum verkeerd heeft voorgesteld.

Fans houden Dewan verantwoordelijk

Hoewel Dewan heeft geprobeerd vol te houden dat het niet haar bedoeling was om Tatum te slepen, denken fans nog steeds dat ze het deed, en ze vinden het moeilijk om haar plotselinge verandering van toon te rechtvaardigen. Ondanks haar ingetrokken opmerking en de nieuwe duidelijkheid die ze over dit onderwerp heeft geworpen door te stellen dat Channing een geweldige ouder is, ligt ze onder vuur bij fans, die haar verantwoordelijk houden voor wat ze zei.

Perez Hilton woog zelfs mee en zei; "Ze zei letterlijk wat ze zei. Het is een podcast! Mensen kunnen het zelf horen", en fans hebben gereageerd door te zeggen; "Ze moet er overheen komen, ze heeft een nieuwe relatie, ??‍♀️wat heeft het voor zin om over je ex te praten. Ga door meid!" en "Nergens in het interview zei ze dat het was omdat hij niet aan het werk was? Ze zei dat hij "niet beschikbaar was". Wat mij doet geloven dat ze wilde dat mensen dachten dat hij afwezig was. Ze had het beter kunnen verwoorden."

Anderen zeggen; "Waarom zou je überhaupt over je ex praten als je al een andere relatie hebt met een baby!? Bitter? Laat het los, je hebt geld neem het mee naar therapie! ?" en "Idk man lol, ik denk dat ze zei wat ze zei en het ontplofte in haar gezicht…" evenals; 'Ze wist wat ze bedoelde en zei!' en "Ja.dat is de vader van je dochter. Schilder hem niet in een slecht daglicht. Bedenk hoe uw dochter zich zou voelen om dat te horen! ?"

Aanbevolen: