Twitter verdeeld over Nicki Minaj na beschuldigingen van intimidatie tegen haar en echtgenoot Kenneth Petty

Twitter verdeeld over Nicki Minaj na beschuldigingen van intimidatie tegen haar en echtgenoot Kenneth Petty
Twitter verdeeld over Nicki Minaj na beschuldigingen van intimidatie tegen haar en echtgenoot Kenneth Petty
Anonim

Artiest Nicki Minaj ontvangt liefde van Twitter na de laatste rechtszaak van haar en echtgenoot Kenneth Petty.

Petty werd beschuldigd van seksueel misbruik in 1994 door slachtoffer Jennifer Hough toen ze zestien jaar oud was. Hough klaagt hem en Minaj nu aan wegens intimidatie met betrekking tot haar zaak, en heeft Minaj ervan beschuldigd herhaaldelijk contact met haar te hebben opgenomen om haar ertoe te brengen een verklaring vrij te geven waarin wordt ontkend dat de aanranding ooit heeft plaatsgevonden.

Sommige fans op Twitter staan gedurende dit hele nummer aan de zijde van Minaj en hebben deze tijd ook gebruikt om over Petty te praten en waarom zijn acties haar en zijn slachtoffers hebben getroffen. Sommigen zeggen dat Minaj een betere echtgenoot verdient dan hij, en dat hun relatie haar imago zal ruïneren.

Hoewel haar fans op Twitter aan haar zijde zijn blijven staan na de beschuldigingen van aanranding van haar man, begint Twitter ook vol te lopen met opmerkingen van gebruikers die nu tegen Minaj zijn en zich sindsdien schamen voor haar acties in deze zaak.

Petty werd in 2020 onderdeel van de Megan's Law-database nadat hij had verklaard dat hij niet was geregistreerd als zedendelinquent in Californië. De echtgenoot van de zanger werd in 1995 veroordeeld voor poging tot verkrachting in de eerste graad terwijl hij in New York woonde. Na zijn veroordeling zat hij vier jaar in de gevangenis en moest hij zich registreren als zedendelinquent in die staat, en in andere staten waar hij wilde wonen. Hij werd vrijgelaten na het uitzitten van zijn straf.

Kort daarna schoot en doodde hij echter een man in een bendegerelateerde schietpartij in 2002, en werd in 2006 beschuldigd van doodslag. Na zeven jaar in de gevangenis te hebben gezeten, werd hij onder toezicht vrijgelaten tot 2018, kort daarvoor opnieuw verbinding maken met Minaj.

Petty en Minaj zijn al vrienden sinds ze kinderen waren, en communiceerden door de jaren heen, voor en nadat zijn criminele daden plaatsvonden. Ze ontmoetten elkaar meer dan twintig jaar geleden in New York: Hollywood Life meldde dat de twee voor het eerst met elkaar uitgingen toen ze tieners waren, maar al snel het contact verloren.

De artiest bevestigde op haar Instagram dat de twee in 2018 opnieuw contact hebben gemaakt en in 2019 zijn getrouwd. Hun zoon is geboren op 30 september 2020 en wordt op haar sociale media 'Papa Bear' genoemd. media.

De "Chun-Li"-zanger heeft regelmatig foto's van haar en Petty gepost, en video's van hem met hun zoon. Het paar heeft geen eerdere relatieproblemen gehad en Minaj is de afgelopen jaren bij Petty gebleven na de strafrechtelijke aanklachten tegen hem.

Ze heeft sinds de Queen van 2018 geen album meer uitgebracht en had een muziekpauze aangekondigd om zich te concentreren op het ouderschap. Sindsdien is Minaj echter blijven samenwerken met andere artiesten, waaronder Doja Cat, 6ix9ine en Ariana Grande, en bracht ze haar heruitgegeven Beam Me Up Scotty-mixtape uit in mei 2021. Voor degenen die haar muziek willen streamen, is deze momenteel beschikbaar op Spotify en Apple Music.

Aanbevolen: